Sokat számít az a két kis fémdarab ott a végeken, hidd el. Nem csak dőléskor-eséskor, hanem némi szitálást is "elnyel". Nélküle nehezebb az élet. Inkább igazgasd, ez valóban "típushiba" a GS-nél... mindig csálé a kormányvégsúly.
Egyébként a kormányvégsúlyait nem nagyon kedvelem.Állandóan deformálódik,ha egy kicsit is hozzáérek.A múltkor kirázkódott ki is esett.Szívem szerint nem is használnám.Számít ez annyit?Az eleve széles kormány még szélesebb lesz,városban autók között zavaró.Furcsa,de az FZ6-on úgy állt,rajta mintha rá lenne hegesztve,ez meg mint a gyurma.
Ez tényleg vicces.Egy kicsit ágyúval lőni egy verébre!Biztos hatékony,de milyen áron,és itt nem csak az árára gondolok.Egyébként érdekes,de pl. az FZ6-nál ilyen probléma nincs,a kormány nem ütődik bele a tankba eséskor,persze ha van bukógomba rajta.Érdekes megfigyelni,hogy már csak teljes bekormányzásnál is,milyen közel kerülnek a kormányvégek a tankhoz.Úgy látszik Ez GS sajátosság.Még egy furcsaság--bár ez lehet,hogy csak az enyémnél van,hogy a kuplungoldali kormányvég teljes befordításkor közelebb kerül a tankhoz,mint ugyanígy jobb oldalon.De az is lehet,hogy az enyémnél valami nem stimmel.
A tankot a kormányszarv nyomja meg mindig. Ha csak eldől a motor, a tank oldala nem érhet le...
A kormányszarv behajlása ellen nem sok minden véd. Esetleg egy erősített kormány. Mondjuk, mint ahogy egy svájci honlapon láttam, így (elég vidékies megoldás, és a hasznossága is kérdéses, viszont irtó ronda):
Szerintem Dzokinak írj egy emailt. (AKMT taglista). Ő majd jegyzi, és ha összejön a darab, akkor biztosan szól. 1-2 ért "Oszibácsi" helyében én sem állnék neki...
(A lábtartó ér le... a gyári 3 pontos cső tökéletes másolata... ami több ízben bizonyított...)
Dzsoki a bukó-csöves, én meg doboztartót nyomattam a Prémesnek! Hegesztve fújva... és nem Dzsokit, semnem a Nyulat... a tartóját! Így már vili, miiii...?
Ez ügyben szerintem a válasz, hogy megoldható.
De Teddy-t keresd!
Ha lenne ismét egy nagyobb tétel 5-10 rendelés, akkor az Oszibája már bevállalná....de ezt csak Én mondom.
Konkrétan Teddy tud választ adni ha erre téved.
A kormányszarv behajlása ellen nem sok minden véd.
(A lábtartó ér le... a gyári 3 pontos cső tökéletes másolata... ami több ízben bizonyított...)
Mert Én totál abban voltam, hogy Ő csináltatta.
OK...
Akkor Dzsokit keresétek:-)
De Teddy-t keresd!
Ha lenne ismét egy nagyobb tétel 5-10 rendelés, akkor az Oszibája már bevállalná....de ezt csak Én mondom.
Konkrétan Teddy tud választ adni ha erre téved.