Megnéztem ma ezt a gépet. Hát motorikusan jónak tűnik, de valahogy sok rajta a rozsda. Na nem a fődarabokon, inkább a csavarok rozsdásak meg a krómozott dolgok ill. a kipuffogó. Ez minden ilyen korúnál ilyen? Vagy csak nagyok az elvárásaim?
Viszont most mentem életemben először gs500-al, nagyon megy :) és tetszik a kéthengeres hangja.
Heló most nézegettem szerintem ennyi pénzért ez a nagyon ok korához képest tuti szeren van! Persze meg kell előtte nézni! vedd meg mert ha eladom a zenecuccom és még meg lesz akkor beelőzök neked!:D szerintem Gut. na jó nem vok ilyen! De ha valakit érdekel 4 hangfal keverő erősítő meg egy korg pa 50-es szinti írjon rám emailomra :D csere is szóba eshet
Helló! Én az Ebay-ről rendeltem kormánytartót, olyan 15.000 Ft volt, ha jól emlékszem. Egy amerikai motoros boltból jött. Aztán vettem MZ kormányt, és az egészet Erik applikálta fel a motoromra.
Nekem mindenképpen kellett, mert nem bírtam már a rádőlős, kényelmetlen, nehezen forduló csutkakormányt.
Sziasztok.Segitseg kellene:suzuki gs 500 nal csereltem olajat ,a filtert viszaraktam ra a deknit,de tulhuztam a 3 csavarkozul a legalsot es teljesen elette rajta a menetet,most csopog a zsir uj olaj,es nem tom mit csinaljak vele.Otleteket varok surgos lenne ...Koszonom elore is .UDv nektek Szeles utat
Banditon tanultam és ott nem volt túl kényelmes. Folyamatosan tartani kellett felfelé a fejemet a túl előre hajolt pozícióban, hogy előre lássak. Csak ezért gondolkodtam a cserében. De lehet, hogy megszokható ill. a GS500-on más a póz a csutkával is.
Most olvasom mit írtál. Szerintem nem jó a sima naked felsője, mert más a gyújtáskapcsoló és a kormányzár, így azt nem lehet átszerelni. Csak az átalakító a megoldás.
Volt itt egy srác, nem jut eszembe a neve, azt hiszem az ebayról rendelte, és Én csináltam neki az átalakítást. Maga a kormány nem drága, mert MZ kormányt szoktunk rárakni, ami a MOFAKERnél 2300ft.
Viszont most mentem életemben először gs500-al, nagyon megy :) és tetszik a kéthengeres hangja.