Szep jo napot mindenkinek!
Azt had kerdezzem mar meg a forumtarsaktol,hogy kb 1ora motorozas utan ha leallitom a motort s melle guggolok akkor hallom hogy kicsit pezseg/buborek kepzodik az akksiba!
Ez normalis dolog?Nem tudom mennyi idos az akksi,ez volt mar benne mikor vettem tavaly augusztusba.Egy hagyomanyos savas,felul dugokkal rendelkezo YB10L-B2.
Most volt egy hosszabb motorozasom s azalatt eparologtatta a benne levo folyadekot,de csak a kozepso es az egyik szelso cellabol.
Ezt csak azert neztem meg mert egyszeruen mar nem akart beindulni 3nap utan.
Most feltoltottem folyadekkal majd egesz estes toltes kapott,delutan visszarakom a gepbe aztan elvalik.
Rem.nemkell cserelni a fesszabalyzot mert az egy vagyon...
ez valahogy lemaradt:
ág,Görögország,Románia.
A magyarországi árak pedik egyszerűen felháborítóak! Nem is vagyok hajlandó kifizetni őket, max üdülési csekkel!
Nekem 20 euro a lélektani határ, ezért is kempigezem általában. De rendes szállásért sem fizettem ennél többet soha az elmúlt 4 évben, a következő országokban: Szlovákia,Lengyelország,Ausztria,Olaszország,Szlovénia,Horvátorsz
A listát most én sem találom, de az előző évre vonatkozóan nem volt fent a GS, a 2011-es biztosításokhoz felkerült. Onnan tudom, hogy amikor átkötöttem náluk a biztosítást, megkerestem a listán.
Nem hinném,hogy a jelenlegi viszonyok mellett az sok volna!Ha jól emléxem 2003-ban voltam Tirolban,akkor volt 25EU a szállás.Azt még kaját sem kaptam!
2004-ben meg 17EU volt a kocsi+a szállás Horvátban a campingban!Aztán ott is hagytam öket és kivettem egy szobát kb 20EU-ért!
Nálunk akkoriban is egy putri apartman kb 6ezer volt!
Lehet hogy sok az a 30EU?
Nézd meg a strandbelepőket a panzió mellett, az egy 50-es!
Na az sok!
%-osan mennyivel lehet olcsóbb ezzel a kedvezménnyel?
Ha jól tudom ez változó, az enyém 3,5L körül volt.
Sajnos ez a tapasztalat!
Bocsánat hogy így itt, de van egy csomó Suzuki alkatrészem, minden féle Suzukihoz!
egy kis ízelítő:
link
természetesen mindet nem tudtam feltenni...
Üdv KillBill
Sajnos!
CSAK KP., max. utalás !
Azt had kerdezzem mar meg a forumtarsaktol,hogy kb 1ora motorozas utan ha leallitom a motort s melle guggolok akkor hallom hogy kicsit pezseg/buborek kepzodik az akksiba!
Ez normalis dolog?Nem tudom mennyi idos az akksi,ez volt mar benne mikor vettem tavaly augusztusba.Egy hagyomanyos savas,felul dugokkal rendelkezo YB10L-B2.
Most volt egy hosszabb motorozasom s azalatt eparologtatta a benne levo folyadekot,de csak a kozepso es az egyik szelso cellabol.
Ezt csak azert neztem meg mert egyszeruen mar nem akart beindulni 3nap utan.
Most feltoltottem folyadekkal majd egesz estes toltes kapott,delutan visszarakom a gepbe aztan elvalik.
Rem.nemkell cserelni a fesszabalyzot mert az egy vagyon...
ág,Görögország,Románia.
A magyarországi árak pedik egyszerűen felháborítóak! Nem is vagyok hajlandó kifizetni őket, max üdülési csekkel!
http://www.khbiztosito.hu/imag...
2004-ben meg 17EU volt a kocsi+a szállás Horvátban a campingban!Aztán ott is hagytam öket és kivettem egy szobát kb 20EU-ért!
Nálunk akkoriban is egy putri apartman kb 6ezer volt!
Lehet hogy sok az a 30EU?
Nézd meg a strandbelepőket a panzió mellett, az egy 50-es!
Na az sok!
Nekem legalább adják az öreg jármű kedvezményt..ha kérem ha nem
A 2004-től a GS500 tankján lévő csík az matrica, vagy a fényezés része? Ha matrica, akkor azt le lehet szedni nyom nélkül? Köszi!