Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó elsőkerék
Bocs elb@sztam az előbb!
Ez a jó link!
http://www.karaszy.hu/
Igen, Én az egész oldal deklit!
Igen. De fedél alatt én ezt értettem, te meg valószínűleg mást
www. pasztoi.hu
Újjávarázsolja garanciával, 10-12-ért!
OK, de ott már nincs olaj, mert csak takaró!
Kedves Gs-ek!
Megvan a Gs-em 2006 6.havi.Meglepő,de a hátsó teló engedi az olajat nem is kicsit.Mit lenne érdemes: felújítás?,,új gyárit venni,mert nem olyan drága?,,valamilyen más,de méret azonosat venni,ami jobb és tartósabb is?Előre is köszönöm a válaszokat,ezzel,most befürödtem,remélem nem lesz egy vagyon.
Üdv:Csaba
Nem emlékeztem rosszul, lyukas. Íme:
Mekkorát kapott a tied, ami miatt hengerelni kellett?
Ha szakszerűen síkhengerelik, akkor nincs is baj vele!
Az Enyémet is már 2X egyengették, és jobb mint az új!
Minden javítás lényege a SZAKSZERŰSÉG!
Ha szerencséd van, csak elfeküdt, ha nem, akkor az elejét ripityára törték. Aztán ilyenkor ki tudja, mit gányoltak rajta össze és hogy... A telóegyenesítgetés elég nagy divat itthon és ránézésre meg sem lehet mondani, hogy javított...
a 2. képen jelezve is van hogy a moci megfeküdt
lehet h rosszul emlékszem, de az egyik oldalon tuti hogy olyan a dekli. na majd otthon megnézem (van egy szétkapott blokkom..)
Nem lehet lukas a dekli, mert ezen az oldalon olaj van, tehát szivárogna.
Mondjuk attól, hogy ilyen apró hibái vannak, még lehet patent a gép! Meg kell nézni.

(Mondjuk nekem nem szimpatikus hogy a dekli fedelét nem pótolta a tulaj; csak le van valamivel ragasztva a lyuk, hogy ne kerüljön be szennyeződés)
Köszi, valami ilyesmire gondoltam én is, persze ettől még motorikusan lehet jó. Csak nem szeretnék olyan motort venni, amire utána sokat kell költeni. Inkább még gyűjtök egy kicsit, és veszek egy biztosabbat.
ez a motor csúszott! A dekli is le van horzsolva..és a felirat is hiányzik róla!
Itt igazából nem is a tankkal van gond, csak azért írtam így, mert gs500f motorja kevesebb embernek van mint sima gs. Amelyik motor nagyon tetszik, de nagyon bizalmatlan vagyok: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs500f-4690987
Itt teljesen fekete az első oldalidom, ezért gondolom, hogy ez cserélve lehetett.
A mondandód eleje......
Ha cserélve lett volna a tank akkor rajta van, hiszen ez a gyári......

Én meg olyat még nem láttam, hogy valaki csak azért átfesti, mert nem tetszik neki:-)))

DE!
Egy tank sérülés miatt a motornak lehet hogy semmi baja nincs!
Tehát ilyen "apró" dologra azért ne adj!
Bexinek is nekidőlt a vas egy fának - szarrá horrpadt - de a motornak semmi baja nem volt, hiszen még el se feküdt.
Csak a tank kapott....
Köszi! Csak azért érdekel a dolog, mert láttam olyan mocit, amin nem volt rajta. Gondolom akkor ott valami baj van, vagy törve volt, és újra lett festve, vagy le lett cserélve. Gyanúsan is olcsó volt az ára.
Tudtommal matrica a lakk alatt.....
Tehát nem tudod leszedi, csak a fényezés megsértésével.
Szerintem az igencsak szép idő. (Bár nem tudom, mi a referencia adat, majd a többiek megmondják.)
6 evesen kimult a gyari akkum. Az jo?...
Ha jól emlékszem, 10 százalék a kedvezmény mértéke.
Pontosabban a 10-es úton vissza Esztergomból, de ez már részletkérdés...