Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És erre rájöttél 9 perc alatt?
istenem egy f.sz vagyok leesett mire gondoltál
oké köszi, az út kilőve mert mindenhol csinálja, lehet hogy hülye vok de a hátsó villa alatt mit értesz?
Lejt az út, rosszul ülsz rajta, félrekopott gumi,rosszul beállított hátsó kerék, ami miatt nem jó az utánfutás, elhajlott vagy kotyogós hátsó villa, enyhén hajlott első teleszkóp,stb...
olyan mitől lehet hogy ha elengedem a kormányt akkor a motor elindul jobbra? tehát húz jobbra?
Sztem nem egyszerű túlszakézás, vagy egyéb tivornya volt a dolog mögött, csak 91-ben ezek a csiricsáré színek még nagyon divatban voltak. Emlékszem még az egyik első neonzöldszínű cipőfűzős csukámra, abban is volt aztán még minden undormány árnyalat. Vagy úgy gondolták, hogy ezt majd veszik a csajok. Nemtom. Arról már nem ők tehetnek, hogy eltelt 20 év, és nekem nem volt pénzem fiatalabb paripára:)
Hm, na igen, ebben van valami:)
Ezt a milkaszínt direkt kibaszásból csinálta a suzuki vagy olyan mint az opelnél a kukásnarancs hogy ronda de olcsóbb?
Cáfollak! Volt értelme! Eltűnt a milka!
Köszi:)

Tudom hogy nem használtad a marhát, de annak tartom magam, mert tudom h semmi értelme:). Bár az a lila tényleg kicsit erős volt. Amúgy az egész folyamatot jó részletesen végigfényképeztem, pont azért ha eladom, meg tudjam mutatni, hogy nem törés miatt lett átfestve. De a 650-es SV-re még egy ideig gyűjtögetnem kell...:)
Mellesleg a tiéd még nem is azon kategória amire gondoltam (egyszínű)

Szóval pöpec lett.

És őszintén!
Értelme? (mellesleg nem használtam a MARHA kifejezést, bár ez már MÚÚÚÚÚÚÚ )

Nem tetszett? Miért festeted át?
Pont ez benne a 26-os csapdája, hiszen ha átfesti az ember, akkor utána meg magyarázkodhat.
Találtam egy jó céget, Concordia aki wizálló zipp zárakat tud gyártani legyártattam 6db 15cm-eset 180/db. áron. Tétetek szellőzőket a nadrágomra. /Spool kirk/ Ill motoroztam 1 jót.
Ah, akkor erre nem is emlékeztem.
De, a GS-em ben Nekem is 5 éves korára, csak már a Fiam alatt!
Nekünk is a Kárászy csinálta meg, meg Dawnteznek is!
jaj bocsánat, az a hátsó...
dawntez volt...
A teló nem Eriknek szállt el, csak itt a fórumon lett megbeszélve. Emlékszik rá.
Szeretném kérdezni,Neked hány év után szállt el a hátsó telód?Hogy az enyém öt év után,az normális?/Van egy csepptankos 350 Jawam,zseniális egy darab,40 éves és tökéletesen működnek a telók,nem volt javítva.
Blue

Személyesen sajna még nem találkoztunk,csak itt váltottunk párszor pár mondatot, de meg kell cáfoljalak: VAN ILYEN MARHA:). Ha nem is sok, de akad, nézd meg a képeim:)!

(remélem nem kell később sem elfekvés, vagy törés miatt ilyet csinálnom újra...)
Köszönöm!
nekem egyébként pont az a kis Suzuki feliratos lapka hiányzott, a helyi Suzuki kereskedésben 1-2 ezer forintért tudtam rá venni, és csak rá kel ragasztani
dehogyis a jobb oldalon nem olaj van, hanem csak valami forgó izé
tankoltam üres tankba és 19,2 L fért bele, szal nekem annyi a teli tank, majd megnézem egy pár km után hogy mennyi a tartalékom is pontosan
Így állt a kormány egyenes kerékkel!