Lejt az út, rosszul ülsz rajta, félrekopott gumi,rosszul beállított hátsó kerék, ami miatt nem jó az utánfutás, elhajlott vagy kotyogós hátsó villa, enyhén hajlott első teleszkóp,stb...
Sztem nem egyszerű túlszakézás, vagy egyéb tivornya volt a dolog mögött, csak 91-ben ezek a csiricsáré színek még nagyon divatban voltak. Emlékszem még az egyik első neonzöldszínű cipőfűzős csukámra, abban is volt aztán még minden undormány árnyalat. Vagy úgy gondolták, hogy ezt majd veszik a csajok. Nemtom. Arról már nem ők tehetnek, hogy eltelt 20 év, és nekem nem volt pénzem fiatalabb paripára:)
Tudom hogy nem használtad a marhát, de annak tartom magam, mert tudom h semmi értelme:). Bár az a lila tényleg kicsit erős volt. Amúgy az egész folyamatot jó részletesen végigfényképeztem, pont azért ha eladom, meg tudjam mutatni, hogy nem törés miatt lett átfestve. De a 650-es SV-re még egy ideig gyűjtögetnem kell...:)
Szeretném kérdezni,Neked hány év után szállt el a hátsó telód?Hogy az enyém öt év után,az normális?/Van egy csepptankos 350 Jawam,zseniális egy darab,40 éves és tökéletesen működnek a telók,nem volt javítva.
Személyesen sajna még nem találkoztunk,csak itt váltottunk párszor pár mondatot, de meg kell cáfoljalak: VAN ILYEN MARHA:). Ha nem is sok, de akad, nézd meg a képeim:)!
(remélem nem kell később sem elfekvés, vagy törés miatt ilyet csinálnom újra...)
nekem egyébként pont az a kis Suzuki feliratos lapka hiányzott, a helyi Suzuki kereskedésben 1-2 ezer forintért tudtam rá venni, és csak rá kel ragasztani
Tudom hogy nem használtad a marhát, de annak tartom magam, mert tudom h semmi értelme:). Bár az a lila tényleg kicsit erős volt. Amúgy az egész folyamatot jó részletesen végigfényképeztem, pont azért ha eladom, meg tudjam mutatni, hogy nem törés miatt lett átfestve. De a 650-es SV-re még egy ideig gyűjtögetnem kell...:)
Szóval pöpec lett.
És őszintén!
Értelme? (mellesleg nem használtam a MARHA kifejezést, bár ez már MÚÚÚÚÚÚÚ
Nem tetszett? Miért festeted át?
Pont ez benne a 26-os csapdája, hiszen ha átfesti az ember, akkor utána meg magyarázkodhat.
Nekünk is a Kárászy csinálta meg, meg Dawnteznek is!
Személyesen sajna még nem találkoztunk,csak itt váltottunk párszor pár mondatot, de meg kell cáfoljalak: VAN ILYEN MARHA:). Ha nem is sok, de akad, nézd meg a képeim:)!
(remélem nem kell később sem elfekvés, vagy törés miatt ilyet csinálnom újra...)