Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze csak kíváncsi voltam...még sajna nem ültem gs en:( látni is csak szalonban láttam és fogtam na jó ott ré is ültem:D tényleg:) de nem mentem még vele aszem az én igényeimat ki is elégítené...
48 ló mind amelyik nyitott, asszem. 120-140-et bírja utassal is.
110 utazóval, két személlyel, csomagokkal jó fogyasztás mellett túrázhatsz a GS-sel. Szerintem ne km óra állás alapján vásárolj! Keress a közeledben egy GS/exGS tulajt, vagy aki ért hozzá.
szerintem a gps-ed ennyire csal
Helló ez igaz lehet! persze nem is sok az a pár lóerő de mondjuk egy lefojtott és nem lefojtott GS motor között megvan a különbség nem?:) mindegy remélem elegendő lesz majd az erő benne. Ha itt tartunk szerintetek, egy használt GS-t hány km el szabad még nyugodt szívvel megvásárolni? tudom függ az előző gazdájától is de kb? egyáltalán mennyit megy el ha odavan rá figyelve? és nincs szétpörgetve?
Szia! Nekem a fojtott 25kw-os volt, két személlyel(hasonló adottságok), 3 dobozzal simán elment, minden gond nélkül! Szerintem nincs sok értelme a kw-on vacillálni. Nem jelent olyan sokat szerintem...
Hali

Az általam eddig tartósan vezetett autóknál ( Pug 206, Carisma, Lancer) is volt hasonló csalás.
Viszont ennyit NEM.
Sziasztok Igazából nekem csak pár álltalános kérdésem volna Gs ről. Nemsokára motort szeretnék vásárolni azt más olvastam hogy a Gs nagyon jó tanulómotor..meg ilyenek fogyasztása is kedvező és maga a m,otor túrákra is alkalmas akár 2 személlyel is! azért kíváncsi volnaék 2 személlye gondolom a 100 km/h nem meg erőltető neki hosszú úton folyamatosan?! én 95kg vagyok b nőm 65 körül inkább keveebb de lényeg hogy ez nem sok neki ugye? Valamint maga a motor milyen széles hátsó illetve elsőgumival használható a legjobban? Még valami, aszem 44 LE ugye a GS 500F ha jól tudom a régebbi modellek mindha több Lóerősek-sek lettek volna gondolom valamiféle folytás tesz róla ,hogy ne annyi legyen nem lehet belőle kihozni többet? Ez csak a kíváncsiság része a dolognak:) sziasztok.
ez nem csak a gsbe van, hanem majdnem minden kocsiba és motorba, és én úgy szoktam mondani hogy 10% ot csal az óra tehát 100nál csak 90-el mész,
130 az 119.3
Sziasztok

GS500F K4 km óra ennyire csal:
Hát az már nincs közel, de ha megéri, megyek...
Ez is nézőpont kérdése!
Kedves GS-ek!
Engedi az olajat a hátsó telóm.Van valami trükkje a kiszerelésének?
Köszönöm a válaszokat.
Őszinte legyek, nem tudom.

Ami volt hirdetve sokáig 750es katana, az elkelt, pedig arra leváltottam volna. Most meg hogy meg lesz csinálva az utánfutó, és megyek is kirándulni nem lenne pénz arra hogy jobb motorom legyen mint ez, amire ráadásul nem kell most egy darabig költeni.

Másrészt ez amit ajánlottam ez egy unikum (hirdetés alapján mindenképpen), mégha a kevés használat után elő is jönne egy-két apró hiba.. de a 12ezer km nem említhető egy lapon a 125 ezerrel, bármennyire is jó karban van a gépem. Ennyi.
Jaja.Meg a szállásig fel a dombra.
Dehogynem! A visszafordítókban 50 körül mentem!
Na ezaz.50-el sem mentünk soha.
Egyébként pályán nyílt szakaszon 154-re vannak belőve a trafik, szóval kizárt, hogy olyan helyen lefotózzanak, de a 110-es korlátozásnál is 134-re, ami óra szerint simán 140...
Mondjuk vicces, hogy átjöttünk a határon és kapásból 2 is volt, kint meg a többség egy darabot se látott. Én mondjuk igen, de mákom volt, hogy mindkétszer a másik oldalt mérték, különben fizethettem volna... Közöm nem volt a sebességhatárhoz!
Ezeket.
Az elsőt sándor látta le is lassított majdnem elmentem mert bambultam de én is lassítottam a másik szemből volt úgyhogy detto.
A harmadikat én sem vágom.
A traffipaxokra gondolsz? A Völgyhíd előtt láttam, hogy ott állnak, de szemből mértek, tehát leszartam, a blokkoló amúgy is megoldotta volna, ha hátulról fotóznak. A határ után is láttam egyet valamelyik felüljárón, de az meg a másik oldalt mérte, szintén szemből. Fehérváron a kúton beszélgettem egy BMW-s sráccal, azt mondta, volt valahol egy másik is, de azt nem szúrtam ki. Te hol láttál és mennyivel szaladtál bele?
A két yardba ti is belefutottatok?
Ha valaki amúgy naggyonnaggyon unatkozna, egy újabb termés a GS-ről:

http://www.sportmotor.hu/motor...
Te már nem akarod eladni a tiédet, hogy inkább ezt a másikat ajánlgatod?
Jegember: mennyire ragaszkodsz a Dél-Budához? Mert ha annyira nagyon nem, megkérdezem egy haverom, állítólag szépen dolgozik a fényezője, és kellőképpen olcsón. Csak ha minden igaz, Tökölön van a srác.