Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy másik fórumon találtam a közel egy éves cikket:
http://www.nol.hu/gazdasag/mel...

Gondolom ez a motorokra is vonatkozik... Erről mit tudtok?
"Ott szervezet van, Anyukám..."

Hogyne lenne neki! Maligán típusú !
esSO!

neked mitől volt ennyire meleged?

vagy van speckó fűtőszálad?
120ezer forint benzinhez, hogy az istenbe jön még neked 140 rongy egyéb költség?
..durván 30 Ft/ km ( ha magad szereled mindig, talán kicsit olcsóbban kijössz)
Az teljesen normális, hiszen jobb oldalt van a féktárcsa és a féknyereg!
Az volna baj, ha nem cspódna ilyen esetben jobbra a kormány!
Nyírjestetben!
Keresztkérdés!
Na hol jártunk ma? (becsapós kérdés, vigyázattok!)
Első sorban Dél-Buda vidéke felé...
Tud valaki nekem fényezőt Bp. környékén? Sebesség nem számít . Adjon egy kontaktot! Köszi.
Én 350.-/l benzinárrakkal kalkuláltam és évi 7000km-t vettem alapon!
Ez körülbelül 260.000.-/év!
hegylakok.hu számítási elvét használtam anno tavaly.
Bár lesznek olyanok, akik fele ennyiből mennek,de jelzem ez nekem jött ki az én igényemhez és csuklómozgásomhoz képest!
Havi 20.000.-!
Olcsó, jó, egyszerű, megbízható, kellemesen motorozható.
Szerintem ezzel nagyjából leírtam mindent, amit tudni kell.
Vegyél egyet.
Sziasztok.
Le akarom cserélni a mostani mocim, és egy gs 500 at néztem ki magamnak. Megéri ilyet venni. Nem akarok száguldozni, csak így hétvégi kirándulásokra akarok egy olyan motort amivel lehet haladni is. Esetleg ha valaki rendelkezik vagy használt régen ilyen motort, akkor kérem szépen írjon nekem a mociról véleményt. (benzin és olajfogyasztás, kopó alkatrészek cseréje mennyibe van évenként,)
Előre is köszönöm szépen.
Nektek mennyi bajotok van...
Inkább motorozzatok!
Lehet hogy idiótaság... csak egy tárcsás a gép, az meg jobb oldalt van, álló helyzetben az simán elhúzhatja a kormányt..legalábbis feltételezem
Dől a garázsod. (Bocsi.)
nem sajnos nálam nem ez van, álló helyzetben felraktam közép támaszra a motort és megpróbáltam középre rakni a kormányt de mindig elbillent jobbra, talán a csapágy miatt?
Amúgy olyan van, hogy az út dől, hogy a víz lefolyjon róla. Én is tapasztalom néha, hogy az autó/motor/bármi húz, de amikor esik az eső, akkor derül ki, hogy valójában nem húz, csak szándékosan egész kicsit kifelé lejt az út...
Én meg környezettudatos vagyok (milyen ellentmondásos egy motoros topicban) és semmit nem cserélek, ha nem muszáj.
Pedig szerintem most óccóért lehet venni... Mármint magához képest... Már "kifutott" modell, válság is van/volt, sok is van (még) belőle, az értéke nagy részét meg a legtöbb használt elvesztette... De az új is akcióban megy (az alapot láttam 1,5-ért).
én is most kinézem magamnak az újak közül, hogy 35-40 éves koromban milyen motorom lesz.
simán rá tök egyedül kevesebb mint 10 perc alatt
Ne itt dumálj hanem gyere vazzzze:-)

ROCK n ROllllllllll