Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem.Akkor ez a teljesítményadónál számít.Lényeges a különbség?Érdemes ezt figyelembe venni motorvásárlásnál,vagy elhanyagolható?
A kerékbe bele van ütve a gyártmány, sunstar, jt,stb!
Ez mindíg látható, tehát a sima jelöletlen fele néz a blokk felé!
Remélem segítettem!
Az hát! Hiányzik a banda, ezért kell mindíg valamit kitalálni!
Minnyá kajaparti!
Megmozgattam ma a gépet 120km-en.
Az hát! Hiányzik a banda, ezért kell mindíg valamit kitalálni!
Minnyá kajaparti!
Megmozgattam ma a gépet 120km-en.
Irgalmatlan sok dologtól függ a kötelező, ezért ezt nehéz megmondani. A helyedben valamelyik online alkusz oldalán (pl netrisk.hu) beírnám ugyanazokat a feltételeket, kivéve a teljesítményt. Egyszer 25kw-al, egyszer 35kw-al. És ott az eredmény. De szerintem, a kötelezőben nem ez az érték a meghatározó, hanem a többi, amit meg kell adnod.
Kedves GS-ek!
25KW és 35KW.Hogyan változik a teljesítményadó és biztosítási díj?GS vásárlás előtt állok.Érdemes ezt is figyelembe venni?
Köszönöm:Csaba
tükör is érdekelne ha tudtok küldjetek képet légyszíves h tudjam h melyik állna jól :)
megvan, a baj csak az h ha mindkét pántot az ülés alá rakod akkor az utas lábtartója fölött van de viszont az index előtt, de ha viszont a hátsó pánt a kapaszkodó alatt van akkor a táska oldala nyomja az indexet amit szerintem súllyal meg tempónál elhajlithat :S ha viszont igy hátul van akkor szabad a hátsó lábtartó :) lekéne cserélni az indexbúrákat kisebbekre, tud valaki olcsón kicsi szép index búrákat(4db) esetleg jó lenne ha valaki rakna fel képet gondolom van itt olyan aki kicserélte a szerintem igen nagy búrákat. előre is köszi :)
Lapozz vissza itt a fórumon Január 14. környékére, akkor részletesen kitárgyaltuk ezt a kérdést
Szia! Igen tudsz használni!
Szia! Sajnos nem látszik. Ez az első fogaskerék, csak 1 sima zéger gyűrűvel van biztosítva, semmi csavar, semmi alátét, nincs összekarcolódva, sem belemaródva, sem rozsda nyom. Ügye a zsír, kenőanyag miatt, nem tudd ott rohadni.
Sziasztok, tudok használni GS500-on nyeregtáskát ha utassal megyek?elfér az index és a lábtartó között?érdemes vennem?előre is köszi :)
Ezek szerint a hangulat jó volt!
A Porsche szánkót is gyárt...
Ez a Ferrari nem is olyan kombi, inkább csapott hátú szedan. Talán sikeres lesz, talán nem, akkor pedig még többet ér később. Mondjuk a célközönségnek ott figyelhet még 4-5 autó a garázsban, köztük hatalmas ladikok, ezért nem értem, mire a csomagtartós Ferrari.
A tegnapi Havazin című műsorban erről volt szó, "műelloptak" egyet.
Kedves GS-ek!
Szeretném kérdezni,hogy ha 25kw van a forgalmiban 35 helyett,mennyivel lesz kevesebb a kötelező és a teljesítményadó?Mennyit lehet ezzel megtakarítani?
Köszönöm:Csaba
Mikulás és Marcsi!
Ratrak HP!
Melyik házaspárral találkoztam ma a hegyen ? ? ? ?
Bocsánat írni viszont nem tudok: laczko.t@axelero.hu
NULLAHATHETVENAVIZGAZ
lacko.t@axelero.hu
Így a legegyszerűbb
A pancser népség:-))
Úszni nem tudnak, ezért télen "vízen járnak":-))))
ecce menek is majd.
Eccermá téged is elvárlak!
na, az ilyenekért jó spanolni extramegaarcokal!