Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mindig tele tankolod?

Mert nekem még egyik mocim se volt rozsdás tankú
Isztriára akarsz menni Szlovénián át? Nem lesz az kerülőpálya?
Mert ha Adony - Pulát nézem akkor az kb. 600km

De ha Adony - Ljuljana - Piran - Pulát akkor az már jóval több....és 3 napra nem igazán éri meg!

Kempingek:
Foglalni nem kell, csak ahol a net is írja hogy sok a teltház. Mi így jártunk 2007-ben Pirannál.....3 sátorhely volt - de mi 14-en voltunk...így lett belőle egy másik kemping 8km-re.

Mit kell vinni?
Amit gondolsz.
Pl. érdemes egy 20m hosszabbító - és akkor tudsz kamerát, akkut tölteni (áram kapcsolódás általában 3€-os áron van)

Amúgy:
a ruha amibe mész
legalább 1 melegebb ruha - ha kikapod a Monszunt:-)
2-3 váltás ruha
esőruha
deffektjavító
némi szerszámlészlet
egy jól feltöltött bankkártya:-))
kamera, fényképező, jogsi, zöldkártya, személyi vagy útlevél

De ismét mondom!
3 nap elég rohanós

3 napos túrákat találsz a weboldalon is (www.akmt.hu)

Mazsolázz belőle.....

pl. Bledi hétvége
Plitvicei hétvége
http://www.akmt.hu/akmt.html
Nem tudom mennyi idős, akkor raktam fel amikor elcsúsztam a géppel és tankot cseréltem. Az előző nem volt rozsdás pedig nem mai darab volt.
Nagy kavics

MEGRÁZ......

Kis kavics
MEGRÁZ......
homok
MEGRÁZ......

és utána valami oldószer

Mint régen az MZ-s korszakban......

Végül benzinnel párszor kimosni....

Mennyi idős a tank? Mert azért nem lenne szabad rozsdásodnia
Kellene egy kis help. Rozsdásodik belül a tankom, ezt hogyan tudnám kiírtani belőle? Etanolra gondoltam, hogy azzal kitisztítom, állítólag old mindent. Vagy valami ötlet?
Én nem vagyok híve a foglalásnak, Én szeretek bárhová csak úgy beesni, hiszen úgyse tudom, hogy az hol lesz. Horvátországban az a tapasztalatom, hogy a spontán szálláskeresés mindíg olcsóbb!
Viszont ha tuti az uticélod vagy esetleg nagyobb a létszám, akkor érdemes lehet foglalni, azt viszont már most.
Legfőképpen Rab városát, az óvárost, kikötőt ,piacteret,a partját mindent!
A szigetet pedig keresztül kasul motorozhatod, kiválasztva a Neked megfelelő strandolási helyet, vagy éppen útmenti tavernát!
Az elmúlt évben Krk-szigeten voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. Most Isztriát nézegetem, ill. ihletésedre a Rab-szigetet. Elsősorban két-három napos, hétvégi túrára.
Egy kis segítséget kérnék Tőletek kemping-ügyben. Kb 15 éve kempingeztem utoljára osztálykiránduláson. Mit érdemes vinni, kell-e előre foglalni neten, milyen árakra kell számítani (persze ezt a neten én is meg tudom nézni), de a tapasztalatok többet elárulnak. Ill. azt tervezem, hogy Szlovénián mennénk át, részben autópályán. Visszafelé, ha nem sietős, az autópályát elkerülve.
Mi is Rabra megyünk nyáron, mesélhetnél róla, mit érdemes megnézni, stb...
Kb igen.
Van benne egy kis kompozás is mert végül is ez egy szigeten van.
Gyönyörű a hely, és az egész sziget is, főleg Rab óvárosa!A sziget teljesen egyedi klímával rendelkezik, ezt tükrüzik a növények is.
Na, ha minden stimmel, akkor ez kb: 589Km ?
Szia Erik! Szép képek! Én is inkább ott süttetném magam, mit most jelenleg itt, a hidegben + …
Mesélnél részleteket? Pontos hely, távolság bármi…
Ja, és a lényeg!
Ide szívesen elkísérlek Titeket, Blueék,Kokóék,Ciláék!
Camping is van a parton, meg apartmanok tömkelege!
Rab sziget, Lopar.
Minnyá nyár!
En Repsol szintetikus olajat hasznalok, viszonylag olcso es sokkal tovabb tart mint az asvanyi. 10k km-t siman el lehet menni egy olajcserevel. Amugy a GS-nek majdnem mindegy is, tettem mar bele 20w50-es terepjarokhoz valo olajat is, azzal is ment. Meg ugy is, hogy egy liter hianyzott belole.
Vegyel valami 10w40-es olcsosagot es kesz :) ...a tobbit meg koltsd k^%akra vagy benzinre.
Az, hogy pénzkidobás a Gs-be, és még nem is szeresse!
Én is valvolinet használok.. de ásványit vagy félszintetikusat (mikor melyiket..). Én meg vagyok vele elégedve. De fájterkedéshez nem tudom mi a módi
Szerintem szép fekete doboza van:D (egyébként még nem találkoztam vele)
Sziasztok mi a véleményetek erről olajról?

link
ezt megbeszéltük!
Legközelebb hívjál ha AKMT-s vendéged van, hátha tudok arra járni!
mert kasznissal voltak.
álruhában.
Pont akkor voltak ott?
Sajnálom, nem ált motor a kupi előtt!