Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapsz Te is egy sört és pisilhetsz te is egy szivecskét a hóba!
A mellékelt képek ugyanis 3 különböző művész alkotása!
esSO-éknál.

mást ne is akarj állítani, akkor sem, ha igaz lenne!
És mit nyerek, ha megmondom: ez ott van, ahol még én sem jártam, de vannak fehér kérgű Betula Alba fákok...vagymi?
Na, akkor hol is?
kutyaütők!
Na jó, egy kis segítség!

ez a hol jártam egyre jobb lesz.

lassan már csak egy fűszál hegyét fogjuk "látni" támpontként, amin egy hangya éppen kirohan a képből, s sietős léptei által megrebbenő fűszál épp bemozdul a retesz záródásának pillanatában.
És itt is járt valaki!
Hol jártunk, és kivel?
Garázs,(fűtött)jó szerszám,akarat,némi tudás van,már csak a pénzed hiányzik:) Keress meg.
Imet Üllői út,HJC olcsó,jó.
Csak garázs és megfelelő szerszámozottság nélkül ......................?
A szet az valami fenomenalisan konnyu.Csak el kell kezdeni es megy magatol.A digi fenykepezogep suru csattogtatasava az ossze is menne.Csak bele kell vagni.
Halihóóó! Még élek! Sokak bánatára :)

Egy olyan project kéne, hogy a GS -t lepucolni vázig. azt én lefújatom és utána össze kéne dobni a vasat.

Tehát a szétszedés-összerakásban kéne segíteni, illetve megcsinálni, mert én nem merek belevágni. Valami nevetségesen alacsony számot szeretnék hallani :)

Ki tud ellenállni egy ilyen visszautasíthatatlan ajánlatnak?
Sziasztok.
Nyitott sisakot keresek,aminek nagy a plexie,és van napellenző rajta. Olcsóbb árkategóriás. Volt zeus sisakom ilyen és nagyon kényelmes volt,nem tágult ki,de le kéne cserélnem már mert nem mosható a belseje.. szóval ha esetleg van ötletetek megköszönném
Ha jól emlékszem, a váll van a blokk felől, tehát belül.
Mondom én,hogy az!
semmi csak gondoltam megnézem hogy minden hézag megfelelő
Mit vétett a blokk? :)
Gyűrűzés lesz?
foggal kifele legyen hogy a lánc bele tudjon ülni a ricnis része meg belül
Sziasztok! S.O.S. Kérdésem van. GS500F első fogaskeréknek hogyan is kell pontosan elhelyezkednie, feltenni a helyére, Ugyanis van a fogaskerék egyik oldalán pár milliméteres válla, kiszélesítése, amit gondolom nem véletlenül tettek rá. Ha volnátok olyan kedvesek és megnéznétek és beírnátok, hogy kinek hogyan van feltéve, az nagyon jó volna. Köszönöm előre is azoknak, akinek van ideje, hogy ránézzen az első fogaskereke elhelyezkedésére.
képek
http://www.tesztmotor.hu/_v4/microsite/gumiprofesszor/downloads/bridges
tone-motorabroncs-katalogus-2010.pdf
Nem írja itt,hogy két komponensű volna!