Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cudálatosz meglepetésparti vót!
Huppsz!
Akkor eddig jössz egy kávéval és egy sörrel! Degonoooooosssz!
"még nincs annyira megkopva, hogy látszódjon, merre forgott"
És ha óvatosan gázolajjal lemosod, esetleg látszódhat valami a szorító anyából ahogy belemart a fémbe? Vagy ha volt rajt alátét ami rá volt görbítve (nem tom így van e biztosítva) azt amikor feszegeti le az ember síkba sokszor kap a fogaskerék oldala egy kis pofont és ez is látszódhat. Akkor már biztosan tudod hogy az a fele volt kívűlről.
Keresnélek én, de minden házba csak nem csöngethetek be :)

talán így egyszerűbb :)

hhenrick@freemail.hu
MiniMegaCool...
Igen, a nyáron. Cserélve volt a lánc az enyémen is, de nem emlékszem pontosan, de mintha befelé lett volna a perem.
Ja, most nézem képeid, te már lecserélted a gs-t?
Szia! Igen köszönöm, néztem ezt is, de kinagyítva kissé elmosódott, de olyan mintha belül volna a válla a fogaskeréknek. Szeretnék biztosra menni, ezért is kérdeztem, meg itt, hogy ránézésre a többieknek hogyan van feltéve. Tényleg neked is gs-ed van apádé volt. Azon hogyan van feltéve? Ránéznél ha szépen megkérlek? Ilyen még nem volt velem, takarítottam és elfelejtettem, hogy hogyan vettem le. Pedig mindig mindent jelölök és minden csavart, anyát is szoktam jegyezni és ugyan oda teszek mindig mindent.., most meg nem emlékszem, hogy a fogaskerék hogyan volt, nincs még annyira megkopva, hogy látszódjon rajta merre forgott.
Szia!
Köszönöm a választ!
Közben kérdeztem blue-t is, de ő meg ellentétest mondott, így most várok, hátha lesznek még itt válaszok, elvégre van itt nem kevés, akár kevés kilométeres gs, amin még lánc-szett csere sem volt és hát-ha rápillantanak, hogy most belül van, vagy kívül van a válla a fogaskeréknek. Legalábbis remélem megnézik.
http://www.origo.hu/auto/20110...

Te jó ég ! Mi jöhet még ?
Moto Guzzi utánfutóval ?.....
Szép volt fiúk !
Rádöbbentem a sör csak , a művészi ösztön,
alkotásvágy eszköze. Festék az "ecsetbe" !
Tied a sör!
Holnap jöhetsz érte, vagyis fél óra múlva!
essonak milyen jellegzetes lábnyoma van
Én tudom, én tudom... Megismerem a havat!
Azt a kutyát mintha ismerném... De kik a többiek?!
Ha én is szívecskézhetek, akkor Nyírjes?
Mert azt nem tudja, hogy hol van az a tó, tehát még mindíg nincs helyes megfejtés!
De nem ez volt a kérdés! Nem az, hogy "hol"?
akár.
vagy lambada.

mert Te már megint annyira olllllyaaaaaaannnn vaaagy!
Miért?
Guggolós szamba!
na, azt megnéztem volna, ha egy hölgyike így rajzol szívet a szerelmének.

ilyet csakis egy HŐS lovag tehet!