Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs hogy csak most reagalok,de amit vettel az mivel nagyobb?csak 80literes osszesen az egesz,nem?
http://youtu.be/5LEO9OiOP9c

ha úgy nem, akkor így.
Heidenauhoz én is hozzászólnék: nekem még anno az öreg Z Kawasakimon volt egy K36-os heidenau amolyan 'MZ mintás' gumi. 5000 km alat lekopott, de soha jobb gumim még nem volt , esőben, melegben , hidegben az mindig tapadott ! Kánikulában az aszfaltdarabok ráragadtak. Aztán vettem egy K 68 -as modern mintázatú gumit az XJR 400 asomra előre.. nem tapadt valami jól, erőssebb fékezéskor csikorgott a gumi , igaz elengedtem a féket kontrolálódott, de köszönöm, nem ezt vártam.. esőben inkább 'kockásan' kanyarodtam nem mertem dönteni a gépet. A GS re már ContiGO t raktam, mert hasonlóan jó mint a gyári gumi csak talán tartósabb lesz egy picit., majd kiderül. A heidenaut csak hosszú túrákra, lassú tempóra raknám fel ha épp meg lennék szorulva.
Tipikus "gyenge akksi" hang.
Nekem, amikor 6 év után az aksim megadta magát, egy az egyben ezt a hangot adta ki. Egy próbát mindenképp megér, mielőtt szétszedné az önindítót. Itt sajnos már hiába tologatja, nem fog menni... Ha szerencséje van feltölthető, ha nem, új aksi... Szerintem...
Nekem nem adott ki ilyen hangot amikor megdöglöttek az akksijaim..

Told be a motort, járj vele egy keveset.. majd állítsd le és indítsd újra.

Am meg ez a kegyetlen recennőkattanó hang felettébb furcsa (számomra). Am kis ügyességgel ki lehet operálni az önindítót, más részek megbontása nélkül is. Ha jólemlékszem egy fogazott tengelyen keresztül adja a hajtást.. ha annak valami baja lenne, elképzelhető hogy ki tud adni ilyen csúnya hangot

Mindenestre ha megvan a hiba oka, számolj be róla
Az aksid megadta magát. Vagy töltsd fel, és próbáld újra, ha ettől sem megy, akkor sajnos új aksit kell venni.
Sziasztok!

Sajnos a kis kedvencem nem akar indulni. Mi lehet vele?

A videón látható a hiba....inkább hallható

http://youtu.be/ZXi4qGXt1nc
Blue
Tudom,te meg voltál vele elégedve!Ezt már párszor megbeszéltük.
Nekem az első körömön, ami az első vasárnapon történt,amikor elhoztam a GS-t,már akkor "megszeretette" magát a Heidi.
Az egyenes úton, amikor a tócsának sem nevezhető,inkább nyirkoskás 50cm átmérőjű részen kidobta a hátulját. Na akkor szartam be!
Nekem inkább a jobb tapadás a fontosabb,mert baszhatom az olcsóbb gumim,ha oldalán csúszik a motor!(Jobb esetben!)
De ismétlem ez az én véleményem.Másoknak meg persze más.
Akinek meg csak az van,vagy arra telik, ezt is tiszteletben tartom!
b-viktor? (de nem vagyok biztos benne...)
Ki volt ma az ország legmagasabb embere?

Az a régi... De a régi új lesz hamar...asszem.
Al helyett fő lettél?
Nem néztem híradót!
Még nincsen sajnos...nem volt időm. Esemény van, majd mesélek!
Kész van már a kutyacsont project?
Ugyan, ugyan! Egy próbát megér!
Nekem K36-os heidenau volt ami szar volt esőben.. ami szemre pont ugyan olyan mint a metzeler me 77..de csak szemre..
Ezt is cáfolom!

2004-2007 közt nézd meg az AKMT oldalon, hogy mennyi túránk volt, és abból mennyi volt esőben (nem hiába neveztek el esőembernek)
És soha nem volt gondom a Heidenauval.....(K63-K64)
Pedig nem szar!

Nekem 5 szett ment el a Gs-en.....

PERSZE! Attól függ mire nem szar......
Kanyarvadászkodás nálam nem megy......de túra annál inkább.

Ellenben manapság már nem sok különbség van egy heidenau és egy márka közt. Régen azért egy pár Pirelli, micheline, dunlop....stb olyan 40 volt párban, a heidenau meg 23.....

DE viszont akkor is jó a heidenau - ha épp nincs szegén ember fiának hirtelen 40 ropija.......ellenben a motor meg kellene.
GS 500 mindenféle bontott alkatrészek eladók, fejidomoshoz is.
érdeklődni: 70 317 90 83
Bakker én meg már nem is merem itt szidni a heidenaut,mert mindig le vagyok teremtve,hogy nem is olyan nagyon szar az,pedig DE!
Adatlapomon van egy gumis szám,ha gondolod kérdezz rá a keresett gumira!Lehet,hogy tud szerezni,bár csak eddig mindig újat kérdeztem tőle.
albaregia:)

A HONDA CX 500 az k**va jó V2-es moci
Az ME77 egy kitűnő gumi, kettőt is elhasználtam belőle! A legjobbakat tudom csak elmondani róla.. igaz én használtam szereztem őket tizenpárezerért.. de 20ezer km körül elmentek ígyis
Ahogy nézem ugyan olyan méret kell nektek is, mint ami az én GS-emre való..kb egy kategória a két motor.

Van a heidenaunak szemre ugyan ilyen gumija..na az egy fos esőben..úgy ledobtam a motorrol mint a franc, olyat ne vegyetek

Nekem most Pirelli mt 58 van hátul, mert ez volt viszonylag jó esőgumi olcsón használtan..kicsit talán bizonytalanabb esős körülmények között mint az ME 77 volt, de szárazon klasszisokkal jobb, mondjuk gyorsabban is kopik.

Most az első lasertech helyett (amiben 32ezer km van) valószínű egy új pilot activ kerül fel..mert nincs senkinek raktáron ebből a méretből (90/90 18) Metzeler.

am a 18-as kerekeknek ez a legnagyobb átka, nehéz hozzájuk gumit szerezni, azonnal meg pláne