Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

A double bubble nagyobb mint a gyári.
http://www.zerogravity-racing....

Ez egy másik
http://www.surfsidemoto.com/st...
Az egyik cimborámnak csak ránéztek az XX-ére és mondták hogy oké megfelelt. Ha gyárinak néz ki rajta minden, nem foglakoznak a motorokkal különösképpen! Gumid féked legyen jó és kész. Autófelügyeletnél vizsgáztatnak motorokat Fehérváron, én mást nem nagyon hallottam.
Nem olyan régen beírtam nektek,a doboztartós fiu telefonszámát,sőt dobozokat is árul.A három tartó plussz a három doboz 71e forint volt.Íme megint:06 30 961 10 85
A givi gyárt.
Szőkekapitányé is olyan. Nézd meg a profilján a képeket!
Sziasztok srácok! Haverom suzuki GS500F re keres túraplexit nem sok sikerrel!Tudtok esetleg valamit, hogy gyártanak -e ilyet , vagy valami hasonlót hol lehetne legyártatni? Ha van valakinek ötlete kérem Írjon!
Köszönöm!
hozzászólásom
mi az a hsz-om?
Foregon a hsz-om közben már rakott fel elérhetőséget a tartóhoz. Köszi.
Sziasztok! Rendeltem a szfvári JSI-nél Heidenau K63-at az első kerékre (13.500). Kb egy ezressel több mint Pásztóynál (így nem kell Bp-re menni a szerelésért, ill. szállítási költséget fizetnem.)

Hamarosan viszem műszakira a GS-t. A kérdésem: Szfváron hova érdemes vinni, ill. miket néznek elsősorban?

A másik: az akmt oldalon láttam Blue doboztartóját. Hátsó konzolom már van, ami a vázhoz csatlakozik alul. De úgy néztem, hogy az oldaldoboz tartó is egyszerűen megvalósítható a kapaszkodó helyére. Van esetleg itt valaki, vagy ismerős, aki ennek az elkészítésében tudna segíteni? A textil táskát csak azért nem támogatom, mert ha pl városnézek valahol, cipelhetem magammal a sisakkal együtt, és úgy nem annyira élvezetes.
Köszönöm szépen!
sztem ő lesz az akit kerestek
szia én tudok egy emberkét itt az email címe! sptartozek@gmail.com sorozatba gyártja őket
Korábban ott volt. GS 500 doboz...vagy vmi ilyesmi néven.
És hogy kerestél rá?
dawntez ezt úgy oldotta meg, hogy talán vaterán vett 2 givi konzolt, és hegesztett hozzájuk a motorjához passzoló tartókat.
Üdv! A Vaterán hidetett egy pasas, aki hátsó-és oldaldoboztartót készít. Én hátsót szereltettem fel vele. Jó áron, és masszív. Sajnos most nem találom, de hátha vki tudja az elérhetőségét.
kösz szépen
Suzuki GS 500f-re oldalsó doboztartót tud valaki hegesztgetni?
Szükségem lenne oldalsó dobozra, de egyik gyár se gyárt rá, így manuálisan kell megoldanom ezt az igényemet...
nézd meg GSTeddy adatlapját.

sok hasznos infót találsz nála.
többek közt láncra vonatkozóakat is.
toronyóra láncot
Üdv!
Ti milyen láncot ajánalnátok Gs500-asra? (2003)
Jo reggelt!
Ha esetleg vkit erdekel"motorcycle manual"
Igaz angol nyelvu,es sajna a GS-hez csak korabbit talaltam 89-99,de igy is eleg sok informeson volt benne,nem csak leiras a motorrol hanem szereles is!
Rem.hasznos lesz!
http://www.carlsalter.com/moto...
Köszönöm.
szerezzek adatokat, képet?

ugye arra gondolsz, aki nálam járt?
Három. Mert nekem is köll a DL-re!

Maci! Nézted a másik sárga buszon azt a csövet? Vagy Te nem voltál jelen? Ha olyan mint a miénk, meg kellene ismernünk az összekötők kialakítását!