Azért a doboztető kivágott pereménél csak beeshet az eső... Erre még valamit ki kell találni. (pl. plexilap szerelése belülről, szilikongumi tömítéssel)
Tudtommal jár.....napkeltétől-nyugtáig - vagyis olyan 7:00-16:00 közt.
órakkor indul Lórévtől, és kb óra 10-kor Adonyból.
Étterem?
Ott van az Ivácsai bejárónál a Szalma csárda......de nem ajánlom mostanság....
Inkább gyere be Adonyba, és Pszabolcs felé keresd a kanyarnál a HÚSEVŐK házát....Állat jó a kajájuk..pizzájuk...gyrosuk....
A benzin kb. 140-170ft/L áron kerül forgalomba.......
Szóval a többi az az állam bácsi pénze!
Régen nem volt ennyi, de beleépült az "útdíj"......
A gond? Hol lát valaki JÓ UTAT? épülő útat?
Szóval a benzinkútasok nem hibásak, a MOL nem......hiszen a normálisabbja már lenyomta az árakat... (régen itt Adonynál, ha azt mondták 250ft a 95-ös, akkor itt mindig 258 volt...... - de mára már Ők is levitték a minimumra, mert Ők is érzik, hogy nem igazán van forgalom.
Régen éjjel-nappali volt......
Ma már csak 6-22 óra.....pedig a következő kút Százhalombatta-Dunaújváros.....(Pesten meg van hogy 2-300m van csak a kútak közt)
Szóval drága narancsos barátaim!
Lehet menni a képviselőtőkhöz, és ott sírni, hogy a jövedékit vegyék vissza - amit ŐK követeltek tavaly a másik lopó, hazudó brigádtól....mert azért ennyi a nafta
Ezt mint pártfüggetlen mondom, mert mindegyik ugyan olyan szarházi!
2009ben Isztambulban már akkor 500 forint volt egy liter benya, amikor nálunk a 300-310 forint miatt ment a sírás.
Érdekes módon rengetek filléres, ámbár nagyfogyasztású régi autó volt a forgalomban első szériás benzines C mercik, 325ös 328as bömösök stb; Pedig a fizetések ott se magasabbak, mint Budapesten. Mondjuk nem tudom hogy abszolút értelemben volt sok autó, vagy sem... mert nem voltam még más 10milliós városban
1., tartószerkezet
a., veszel valami drága szart......és kész
b., keresel a raktárba, rokonoknál babakocsi napernyőt....és annak használaod fel a tartórészét (Én ezt csináltam)
c., veszel valami tartót....és azt alakítod át.
2., áram
a., szivargyújtó aljzat, meg töltő hozzá
b., ugyanez:-))
Ha 500 Ft lesz egy liter benzin, a legtöbb autós akkor is venni fogja, és használni az autóját. Legfeljebb meggondolják páran, hogy nem keresztül-kasul mennek a belvároson, hanem leteszik valahol és tömegközlekednek egy kicsit. De akik a kölköket karatéra, zongoraórára, táncra és ilyenekre viszik a SUV-okkal, azok 1000 Ft-os benzinár mellett is generálják majd a dugót és ontják a rákot a bunkó autóikból.
Érdekes kezdeményezés kering az egyik közösségi portálon, idézem az üzenetet:
"BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK
(próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)"
Nem biztos, hogy a kutak a hibásak... De az üzemanyag ára tényleg kezdi kiverni a biztit... és mi lehet ebből nyárra?
Mindenkinek!
Nem fizettem a Flue-Gáznak semmit,csak a szerelőm kérdezte meg az árakat,amikor rendelte a korongokat!
Tizenpárezer pénzért csinálta meg nekem a lentebb említett DID lánccal!
A km meg annyi amennyi,nem érdekel!
Volt egy ismerős,akinek egy 1200Bandikája volt benn és rákérdeztem,hogy mik a problémák vele!Semmi gond nem volt,csak azt felejtették el mondani,hogy az első gumit lenyalja jobb oldalon pár ezer alatt és nem tudtak vele évekig semmit csinálni!
Szóval kereskedők!
Elrettentésnek: tavaly voltam egy másik kereskedőnél egy 636 Ninját nézni és kérdezem,hogy pályáztak e vele?
Azt mondja a srác,hogy biztos nem!Nézem a koptatókat a lábtartón,de nemhogy koptató nem volt,hanem a lábtartókból is 45 fokos szögben hiányzott mindkét fele!
Nem csoda, ha valaki eltéved Budaörs és az M0-ás környékén. Az egy labirintus. Van, hogy egy sávból 4 másik nyílik, de azonnal a jó sávban kell lenned, ha nem akarod, hogy örökre ott bolyongj az áruházak és depók kavalkádjában.
ha vigasz,hogy mások is szívnak
én most nyáron "élveztem" a a full gas
anyag és munkadíjkalkulációját .HORROR !
eltévedés !
én már bekalkulálom, az időbe, hogy elveszek .
itiner ,térkép ....mit nekem !
a vége úgyis mindig toronyiránt !
Sziasztok!
egyedi Matrica készítését vállalom!
Egyénileg méretben,színben,formában,kivéve színátmenetes és foszforeszkálókat.
..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról és elérhetőséget az adatlapomon találsz! :
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!További jó motorozást mindenkinek!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Baxod.37 éve élek Kistarcsán.
2 éve eltévedtem helyben.20 percig köröztem mire kikeveredtem a főútra.
GPS azóta a telóban piheg.
Otthon beprogizva.Gombnyomásra indul.Sose megyek sehova nélküle.
Szerintem is valótlan a km!
Nem is akarom tudni! A Flue-Gáz lehet átbaszott!
Bár a szerelőmnek volt egy DRZ-s kuncsaftja,akinek gyári 0km-es volt a gépe és 7000km-nél kuka volt a vezérműlánc!
De ez engem nem vigasztal!Leszarom és szeretem a motoromat!
Halabol itt egy video gps tarto szerkesztese
http://youtu.be/lO0pxeYJD6Q
órakkor indul Lórévtől, és kb óra 10-kor Adonyból.
Étterem?
Ott van az Ivácsai bejárónál a Szalma csárda......de nem ajánlom mostanság....
Inkább gyere be Adonyba, és Pszabolcs felé keresd a kanyarnál a HÚSEVŐK házát....Állat jó a kajájuk..pizzájuk...gyrosuk....
A benzin kb. 140-170ft/L áron kerül forgalomba.......
Szóval a többi az az állam bácsi pénze!
Régen nem volt ennyi, de beleépült az "útdíj"......
A gond? Hol lát valaki JÓ UTAT? épülő útat?
Szóval a benzinkútasok nem hibásak, a MOL nem......hiszen a normálisabbja már lenyomta az árakat... (régen itt Adonynál, ha azt mondták 250ft a 95-ös, akkor itt mindig 258 volt...... - de mára már Ők is levitték a minimumra, mert Ők is érzik, hogy nem igazán van forgalom.
Régen éjjel-nappali volt......
Ma már csak 6-22 óra.....pedig a következő kút Százhalombatta-Dunaújváros.....(Pesten meg van hogy 2-300m van csak a kútak közt)
Szóval drága narancsos barátaim!
Lehet menni a képviselőtőkhöz, és ott sírni, hogy a jövedékit vegyék vissza - amit ŐK követeltek tavaly a másik lopó, hazudó brigádtól....mert azért ennyi a nafta
Ezt mint pártfüggetlen mondom, mert mindegyik ugyan olyan szarházi!
2009ben Isztambulban már akkor 500 forint volt egy liter benya, amikor nálunk a 300-310 forint miatt ment a sírás.
Érdekes módon rengetek filléres, ámbár nagyfogyasztású régi autó volt a forgalomban első szériás benzines C mercik, 325ös 328as bömösök stb; Pedig a fizetések ott se magasabbak, mint Budapesten. Mondjuk nem tudom hogy abszolút értelemben volt sok autó, vagy sem... mert nem voltam még más 10milliós városban
1., tartószerkezet
a., veszel valami drága szart......és kész
b., keresel a raktárba, rokonoknál babakocsi napernyőt....és annak használaod fel a tartórészét (Én ezt csináltam)
c., veszel valami tartót....és azt alakítod át.
2., áram
a., szivargyújtó aljzat, meg töltő hozzá
b., ugyanez:-))
itt találsz leírásokat, hogyan volt nekem a GS-en
http://www.akmt.hu/sufnituning...
http://www.akmt.hu/sufnitun
ing...
"BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK
(próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)"
Nem biztos, hogy a kutak a hibásak... De az üzemanyag ára tényleg kezdi kiverni a biztit... és mi lehet ebből nyárra?
Blue! Ha erre jársz, érdekelne hogy jár-e komp Adonyból-Lórévbe és hogy van-e arra felé valami jó étterem.
Üdv. Bálint
ügyesebb voltál mint én !
Nem fizettem a Flue-Gáznak semmit,csak a szerelőm kérdezte meg az árakat,amikor rendelte a korongokat!
Tizenpárezer pénzért csinálta meg nekem a lentebb említett DID lánccal!
A km meg annyi amennyi,nem érdekel!
Volt egy ismerős,akinek egy 1200Bandikája volt benn és rákérdeztem,hogy mik a problémák vele!Semmi gond nem volt,csak azt felejtették el mondani,hogy az első gumit lenyalja jobb oldalon pár ezer alatt és nem tudtak vele évekig semmit csinálni!
Szóval kereskedők!
Elrettentésnek: tavaly voltam egy másik kereskedőnél egy 636 Ninját nézni és kérdezem,hogy pályáztak e vele?
Azt mondja a srác,hogy biztos nem!Nézem a koptatókat a lábtartón,de nemhogy koptató nem volt,hanem a lábtartókból is 45 fokos szögben hiányzott mindkét fele!
én most nyáron "élveztem" a a full gas
anyag és munkadíjkalkulációját .HORROR !
eltévedés !
én már bekalkulálom, az időbe, hogy elveszek .
itiner ,térkép ....mit nekem !
a vége úgyis mindig toronyiránt !
egyedi Matrica készítését vállalom!
Egyénileg méretben,színben,formában,kivéve színátmenetes és foszforeszkálókat.
..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról és elérhetőséget az adatlapomon találsz! :
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!További jó motorozást mindenkinek!
Üdvözlettel:
Mitozozi
2 éve eltévedtem helyben.20 percig köröztem mire kikeveredtem a főútra.
GPS azóta a telóban piheg.
Otthon beprogizva.Gombnyomásra indul.Sose megyek sehova nélküle.
Helyben dolgoztatom!Hamár megvan dolgozzon a szemét villanytérkép!
Nem is akarom tudni! A Flue-Gáz lehet átbaszott!
Bár a szerelőmnek volt egy DRZ-s kuncsaftja,akinek gyári 0km-es volt a gépe és 7000km-nél kuka volt a vezérműlánc!
De ez engem nem vigasztal!Leszarom és szeretem a motoromat!