Helló Blue!
Bocs ha nem ide tartozik, de nézegettem az AKMT oldalát, és felfedeztem, hogy lehetne nálatok rendelni DL 650 hűtővédőt. Le van irva, hogy a forumon kell tájékozódni ezügyben, kérdésem hogy melyik alcim alatt tudok rendelni belőle? Válaszod előre is köszi!
De erre lett készítve.....
A nagyszekrény is belefér:-)))))
Persze ha tele van akkor jobban idomul a motorhoz.
A legalsó képen látszik, hogy csak rá van dobva.....
Én max 1 napra megyek moccal, több nap max ugy hogy van szállás.
Csak azt akartam mondani,hogy praktikusabb a gumihálló mint egy doboz ráadásul, ha megetted, ittad, vagy felvetted a cuccot akkor nincs utban.Ha meg veszek valamit, nincs korlát,hogy befér nem fér bele.
...azé ez nem így van teljesen.. Dániában tudtommal két hétnél tovább nem tartózkodhatsz külföldi rendszámos géppel. (Mondjuk nem tudom hogy ellenörzik..náluk biztos így oldják meg hogy ne külföldi rendszám legyen az ML mercin..szomszédok meg ugyis bejelenti ha adót csal valamelyikük)
Menj el, utána mond el mire jutottál a gumipókkal.....
1-2 napos "gurulásra" (az nekem nem túra) nekem se kell más, mint 1 sisakháló ami alatt ott a matrac, meg a sátor.....
De 1 hétre azért kell tiszta, száraz ruha is
Ehez a részhez semmi köze nincs a biztósítódnak - természetesen ha ki vagy fizetve!
Hiszen ha kifizeted akkor kapsz egy "zöld" kártyát (Nemzetközi biztosítási lap)......ezzel annyit és arra kolbászolsz amennyit akarsz!
Ennyi.......hiszen ha a 3. negyedévet kifizeted, akkor ugye az július-augusztus-szeptemberre érvényes + 2 hónap!
Ha a 2. negyedévet fizeted, akkor meg ugye: március-április-május + június-július.....
Ez benne van a törvénybe is, de a zöldkártyát már így kapod!
Nah,ezért fordultam hozzátok! Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket,tippeket,5leteket!
Mostmár kicsit tisztul a kép,márciusban megyek haza legközelebb,akkor megyek a biztosítóhoz megkérdezn iaz utasbiztosítást,felnézek sztem bódisékhoz,mert neten képen azért nehéz lenne dönteni h milyen is legyen majd.
Szervízbe mindenféleképpen beviszem,oda is jóelőre egyeztetek időpontot,nameg fixálom velük h gyorsak legyenek nekem :D
Jár ki kamionos,úgyh sztem elküldök vele 1 gumiszettet,biztos ami biztos,olajat meg szűrőt is,itt már nézegettem nem otthoni árak vannak...lehet fékbetétet is kellene.
GPS-szel jövök majd ki.Az útvonalat addig is lesz időm tervezgetni,de sztem odafele komp,vissza a nagy hídon dániában.
Tényleg köszi a kommenteket!
Valszeg lesz még jópár (akár alap,vagy marha) kérdésem idő közben.
Nektek mielőbbi tavaszt,nameg olcsó benzint!
Erről jut eszembe,én tuti nem tankolok 17.,18.,19.-én... :D
Cibálos volt......
Amúgy nem.....A banditát is rángatta a szél, de akkor is legyaláztam egy köcsög audist:-))))))
Mikor látta, hogy nem bír velem, rögtön tudott rendes tempót jönni:-) - nem értem előtte miért akarta nyomni neki?
Bár ebben a cibálásba, ezzel a sebességgel a sz@r megfagyott bennem:-)))
De jóóóóóó volt:-)
2 hónap után végre kicsit megcibáltam a száját:-)
A statisztika nem más mint egy átverés jó álcája.....
Esetemben a céges statisztika a legjobb:-)
Statisztika szerint 400.000ft a fizetésem.......ugyan úgy mint minden melósnak....
A gond, hogy a kb 6000 munkavállalóból kb 4000ren keveset, 2000-ren meg qurva sokat keresnek.....és kész az ÁTLAG
Tudod.....
Elégedetség.....
Én elégedett lennék a főnököm fizetésével
Ő meg elégedett az enyémmel
drift