Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áh csak le lett tegezve a fajansz.
Ez a hétvégi menü?
Belefér egy reksze sör,4 feles,6dl bor,3 pár virsli,kenyér,mustár,kovászos uborka és egy halom sport szelet.
Ezt akarod mondani?
A két oldalsó dobozba be lehet pakolni egy tálca sört, némi vodkát, meg egy-két üveg bort is.. A pontos mennyiségre már nem emlékszem hogy is emlékeznék, mind megittam , de a 10ezresből alig kaptam vissza amikor vettem az itokákat

Borogatáshoz se kellett sok erő..mondjuk az átborításhoz annál inkább
A doboz azért nem ázik be, és ott hagyhatod a motoron, nem kell attól félni, hogy levágják, kiürítik stb... Ha nem is akarsz sokat túrázni, akkor egy felső doboz a legpraktikusabb. Van tapasztalat táskával is, és az bizony nyúlt, csavarodott egy kiadós ázás alatt/után. Nem véletlenül van fent doboz sok motoron. Használtan pedig azért nem sokkal drágább mint egy normálisabb oldaltáska. Ronda, hát kinek mi...
Ja igen és az ára sem mindegy. Én 10-ért vettem a táskáimat mindenestül, pont itt a fórumon.
Meg amúgy szerintem a dobozok randák, ha meg a vas van csak felt doboz nélkül, akkor még inkább.

Mondjuk lehet, hogy Európát nem szövet táskával járnám be, de nem akarom Európát bejárni.

Egy szó, mint száz, a használattól függ, ennek fényében érdemes dönteni.
Szerintem ha nem mész hosszú túrákra, de főleg nem RENDSZERESEN akkor a szövet lesz a te barátod. Én például évente 3-4x teszek fel táskát, arra tökéletes a szövet. És nem kell neki segédváz meg semmi. Felrakod, leveszed úgy ahogy van.
Mondjuk ez attól is függ, hogy hogyan motorozol, mert nálam ez úgy néz ki legtöbbször (ha csomag van), hogy valahova elmegyek, ott lepakolok és onnan túrázgatok.
Nyilván ha egész évben túráznék nem szövetet vennék, de nekem kényelmesebb a szövet, mert az év 99%-ban (sőt még több :)) a garázsban van és még helyet se foglal.
Az a gyári Givi doboztartó konzol. Árat nem tudok, a motorral együtt vettem a konzolt és a dobozokat.
Simán elfértem.Kezdőként annyi szart pakoltam be 4 napra mint más egy hétre és még így is elfértem a felsőben+doboz és egy kis piros lajosos zsákba.
A 3-as szett gyanítom 1,5-2 hétre elég sátrasbulira is kajával bográccsal együtt.

Dobozszett.....Hmmmm.....fincsi lehet.Alaphangon KB 30-50e és fenn van 5 évben 3x.
Csak rendszeresen túrázónak ajálott aki ki tudja használni.
Aki hébe-hóba megy annak elég a szövetgatya.
Boruláskor véd.Na amilyen az SV hulladék segédváza gyanítom több kárt okoz mint hasznot.
Szinte mindenkinek eltörte egy sima topcase a felső rögzítés anyagát.
Így én nem raknék fel dobozszettet.
az ami a GS-es kepen van,az doboztarto?azt hittem csak egy keret!
Az rendes doboztartó!
Nem lehetséges. SPY LM209.
Ejj,SzokeKapitany....
Had kerdezzem mar meg,hol szerezted a gs-re azt az oldaltaska tarto keretet vagy miman a neve!?es mennyibe kerult?
Ázott a társaság tavaly eleget, nem egy, hanem néha 3 napon keresztül és úgy tudom, működik mindenkinél...
azt még hagy kérdezzem már meg hogy lehetséges az hogy egy egész napi esőben motorozás után beázik és tönkre megy? meg akkor milyen márka is ez? csak utána akarok nézni kicsit
Sima ügy.
az jó áron van, és te milyen márkájút /típust szerelsz? Az megoldható lenne hogy egy nyár eleji napon egyeztetünk és leugrok Pestre és belerakod nekem?bár ez még messzebb van csak tervezgetek
Már nálam s egy 10-es, mert 6000 lett a beszerzési ára!
Ilyen kevés alkalomra vegyél egyet használtan, 10ezerért
Egy jó doboz még boruláskor is véd, és csak karcos lesz. Legalábbis az enyémek elég masszívak ilyen tekintetben..pedig valószínű hogy több mint 15 éves példányok

További nagy előnye, hogy "késsel nem nyitható", és kisebb értékeket simán benne lehet hagyni
persze ez egyértelmű hogy a dobozok jobbak, de úgy vagyok vele hogy most jó esetbe is ha fent lesz évi 3-4 szer arra meg most nem tudok ott hagyni többet 20.000 nél
Én inkább a dobozszettet ajánlom. Tartás, vízhatlanság, tisztíthatóság, zárhatóság, menetstabilitás (stb.) szempontjából az az első osztályú.
Természetesen többe fáj, de hosszú ideig csak egyszer kell megvenni. A "táskások" a tapasztalatom szerint 1-2 éven belül dobozszettre váltanak... akkor melyik is az olcsóbb?

Ki-ki döntése a sajátja. Fentiek privát véleményt képviselnek.
Zoli32!
es probaltad azt a szettet hosszu tavon,belefertel rendesen vagy raktal meg fel hengertaskat vagy akarmit?
ja tudom néztem már, de ami ott 80euró az itt 27.500 ért van :) tudom nem nagy pénzt de akkor már megint a 30.000 kategóriába vok és nem a 20-asba és ilyen benzinárak mellet mindent át kell gondolni 2szer
sztem megtudod venni online aztan ki is kuldik ha kell madzsarisztanba:)