Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lajos partnereknél mind ennyinek kéne lennie.

Kérdezd őket.
ja itt egész jó áron vannak, csak sajna nem pesti vagyok, itt Győrbe nem nagyon találni ilyen fasza akciókat:P
basszus ez marha jó és az ára is kiválló, nem megy valaki a louis fele?:D hozhatna nekem egyet?
Ez se rosz.Én a nagyobbat vettem meg egy 10 essel drágábbat.

link
mindjart megprobalom belinkelni hogy melyiket neztem!
ilyesmire gondoltam en is....
Valami ilyesféle untig elég textiltatyó alá.
Fenét.Simán maradhat fenn.Kisebb mint egy doboztartó.Vékonyabb mint a bukócsövek.
de azzal szenvedni kell, fel-le szereli... és ha lehetne olyan kicsit vagy olyan stílusut találni ami nem lóg vészesen csak fel dobom azt kész, lehet menni
A lajos árul pont e miatt kitámasztókat.
Egy darab 8-as vagy 10-es köracélból fillérekért lehet ilyet csinálni.
pont pár napja kérdeztem ugyan ezt én is ilyen oldaltatyót szeretnék, milyet néztél a louisba?
Éppen pár napja volt téma... lapozz vissza kicsit, vannak fotók is!
Nekem vót. Teljesen jó. Mi is kitömtük. Lógni sem lóg vészesen. Tény, hogy egy műanyag peckesen áll, de igazból szerintem ez nem szempont :)
Hasznal vmelyikotok un.soft baggage-t?vagy mindenki a kemeny oldaldobozokkal jar?
A louis oldalan talaltam egy szettet,3reszes ami nemtunik draganak,csak lattam mar egy par kepet ha megtomik ezeket a puha taskakat akkor ugy log le a motor oldalan mint egy lankadt akarmicsoda.Vagy lehet ehez is kene olyan oldaltarto..
A hagyományos műanyagot ki lehet polírozni, de a Lexan, meg mittudomén milyen kompozit plexiket már nem nagyon...
Szerintem is cseréld inkább. AGV sapkához valahol "középáron" lehet a plekkancs... lövésem nincs mennyi, de biztos olcsóbb, mint a komplett cucc.
azt a fapados plexit páramentesként árusítják, és kezelve is van valamivel
Szerintem sima fapados a plexi,egy 4eves agv v-flyer sisak! Hat sajna en is ugy gondolom hogy kuka lesz...itt nemtok ilyen polirozo szakembert
A polírozás sem megoldás. Mert utána éjjel úgy fogja szórni a fényt, hogy semmit sem lehet látni benne. Amikor szétkarcosodott az előző plexim végigjártam a témát, aztán inkább vettem újat, pedig nem 2 forintért osztogatták
Pin-Lock volt benne, vagy valami speckó bevonat? Egyik sem kedveli az alkoholos, és ammónia tartalmú tisztítószereket (majdnem minden ablaktisztító, és zsíroldó ilyen). Valószínű, hogy kukás lesz a dolog. Kérdezd meg a boltot, hogy mi az, amit agyonvágtál rajta... általában a "megvakult" műanyagot nagyon nehéz visszaállítani áttetszővé (polírozni szokták hozzáértők, magam még ilyet nem csináltam). Lehet, hogy újat érdemes venni... mármint plexit.
Van vkinek otlete arra....hogy tavaly veletlenul az ablaktisztitoval akartam megtisztitani a sisak plexi belso oldalat...aminek kovetkeztebe jol osszecseszte a plexit azaz feloldott rajta vmi reteget... ezt kene ujra atlathatova tenni....
Annyira ne akard.Simán alászorulhat a lábad.Nekem már állt bele lábtartó a bokámba.De annak volt esélye lecsúszni róla.Ez tuti nem fog.
szia Erik, Blue mondta hogy kérdezzem meg hogy és mennyiért szerelsz riasztót? szal megkérdezném