de azzal szenvedni kell, fel-le szereli... és ha lehetne olyan kicsit vagy olyan stílusut találni ami nem lóg vészesen csak fel dobom azt kész, lehet menni
Hasznal vmelyikotok un.soft baggage-t?vagy mindenki a kemeny oldaldobozokkal jar?
A louis oldalan talaltam egy szettet,3reszes ami nemtunik draganak,csak lattam mar egy par kepet ha megtomik ezeket a puha taskakat akkor ugy log le a motor oldalan mint egy lankadt akarmicsoda.Vagy lehet ehez is kene olyan oldaltarto..
A polírozás sem megoldás. Mert utána éjjel úgy fogja szórni a fényt, hogy semmit sem lehet látni benne. Amikor szétkarcosodott az előző plexim végigjártam a témát, aztán inkább vettem újat, pedig nem 2 forintért osztogatták
Pin-Lock volt benne, vagy valami speckó bevonat? Egyik sem kedveli az alkoholos, és ammónia tartalmú tisztítószereket (majdnem minden ablaktisztító, és zsíroldó ilyen). Valószínű, hogy kukás lesz a dolog. Kérdezd meg a boltot, hogy mi az, amit agyonvágtál rajta... általában a "megvakult" műanyagot nagyon nehéz visszaállítani áttetszővé (polírozni szokták hozzáértők, magam még ilyet nem csináltam). Lehet, hogy újat érdemes venni... mármint plexit.
Van vkinek otlete arra....hogy tavaly veletlenul az ablaktisztitoval akartam megtisztitani a sisak plexi belso oldalat...aminek kovetkeztebe jol osszecseszte a plexit azaz feloldott rajta vmi reteget... ezt kene ujra atlathatova tenni....
Kérdezd őket.