Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, jó reggelt! Ezt láttátok már , mi a véleményetek?
szia GS 500 mindenféle bontott alkatrészek eladók Bp-en a budai oldalon. érdeklődni 70 317 90 83.
Szia

Az egyik azt hiszem a riasztó bekötésé, a másikat nem tudom. Ha Erik erre jár Ő meg tudja mondani.
Sziasztok,

Motortakarítás közben vettem észre, két csatlakozót ami a motor jobb oldalán az ülés melett megy el a burkolat alatt. Mire valóak ezek, és miért kell az egyikben az átkötés?

Előre is köszi.
hát azt nem tudom de szerintem hívd fel a központi okmányirodát és ott csak tudják
Hasznalt motor lenne...
használt vagy új motor mert ha zsír új akkor semmi nem kell kifizeted a vételárat és elhozod,sőt mivel kiviszed az országból meg az áfát sem kell kifizetned meg a regadót tesóm így vett egy 2009es VW Polot
Haliho!
Van vkinek otlete hogy ha magyarba akarok venni motort es kulfoldon akarom hasznalni,de nem akarom otthon a nevemre iratni akkor mien papirokat kene elintezni?Persze kulfoldon a nevemre iratnam,csak otthon nemakarom feleslegesen kifizetni az allamnak azt a sok xarsagot...
Ez, gáz...
Hogy mi olcsóbb....
pézsé
Annak én is örülnék!
20cm

Bíztam benned!

Nem nem, előtte lovagiasan kipróbáltam a jeget.

Szegény Melindát beküldted az ismeretlenbe...
Jó volna menni...
Teddy!

Helyzetjelentés:
Szeva mindenki:Suzuki GS 500-hoz,keresek Sport kipufogót,vagy a lent meg adott képek doboz,és Kappa tartóra cserélhető.06-20-357-98-24
Szia patopalkó,.Én raktam fel a Kappa doboz tartót meg a 30-l es dobozt,nékem GS-500 on volt az enyém 2003-as,de ugyan az a farok idom része,mint a tiédnek,na minden jót,ha érdekel jelezz .patópalkó nekem ezen volt szia.
A 76545-ön ez a szöveg van patopalko!

Üdvözlök mindenkit,.Van 1-Kappa doboz tartó konzol- 30literes-dobozzal, együtt 18-ezer ft Posta költséggel együtt,ha érdekel,06-20-357-98-24.
500 km-nél naponta tényleg nem kell több: az autópálya fárasztó és ingerszegény (szerencsés esetben), az egyéb utakon meg tényleg sokszor többszörösére nő a menetidő (de legalább lehet nézelődni).

A hosszabb túrákon valóban nem jó a sok motor, de ha többen vagyunk, azért biztonságot is ad. Főleg ismeretlen helyeken.

Nyáron mi is tervezzük Szlovénia-Olaszország-Ausztria (esetleg Fr.o.) útvonalat. Így ha sikerül esetleg innen partnert találni hozzá, nagyon örülnék.

Nézegettem az AKMT fórumon is az előző túrákat, ill. a túramotoros honlapon is találtam beszámolót talán BLUE-tól. Vannak fent okosságok, főleg ha az ember nem járt még azon az útvonalon, érdemes tapasztalatokat gyűjteni jobbról-balról.

Ha valakinek van kedve az említett úticélhoz vagy akár más környékbeli országokhoz akár 1-2 napra is, ha melegebb lesz, én szívesen mennék...
Nincs valakinek eladó hátsó doboztartója GS500-hoz? 2004 utáni.
Az Alkatrészek vagy a Motorbontók topicban kérdezd meg Sugóékat, nekik iszonyat mennyiségű alkatrészük van mindenféle motorhoz!
Szivesen.
mondjuk a méretét széltiben le kéne ellenőrizni.
Hogy passzoljon a két lámpatartó közé.