Persze ez is örökös egy darabig!
Ha nem piszkálják,akkor kevésbé karcolódik!Amúgy csak a neki való plexire megy fel!Utólagosan nem hiszem,hogy beépíthető!Más tészta,hogy minden plexinek más az íve,ezt vedd figyelembe,mert lehet hogy specifikus!
Nekem eddig csak nyitott sisakom volt ,de még néha az is beködölődőtt..../pedig nem lihegtem /
Köszi az infót skacok,megnézem közelebbről a boltban,biztos van nekik... király lenne mert az autóban sem birom a párát... vagy a nyakamba lógatok egy elemes páramentesitőt..
Most vagy nem veszek elég levegőt vagy nem motorozom elég hidegben, de nekem nincs párásodás parám (pinlock nincs). A plexi szokott párásodni, de ha nyitok alul egy rést, már jó is. Ez is csak álló helyzetben kell, menet közben abszolút jó.
Maximum teleköpni lehet!Nekem az optika mindig párásodik,de a pinylok az nem!Ködben mentem a múltkor pinlock nélkül!Plexi fel,mert kívül belül pára volt,erre a szemüveg is tiszta ganyé lett, először még csak kívül aztán belül is!Levettem és kész.Aztán meg vissza mert nappal nem látok,nemhogy éjjel ködben kukker nélkül!
és ha érsékelt hőmérsékleten is, de keringek.
B.Viktor!
vagy kedd volt?
a biörömködéstől már a napra sem révedek.
a mentett anyagon meg hónaljizzadásig dógozom.
holnap 2x kenem be magam. ott.
Ezt kellett volna beraknom, nehezítésnek...
Megvannak az elveszett képek?
Ha igen, akkor Era visszakapcsolódhatna már a vérkeringésbe!
Van pár nap lemaradásom, így a "Hol jártam ma?" játék "Hol jártam hétfőn?" verzióját adom fel :
Ha nem piszkálják,akkor kevésbé karcolódik!Amúgy csak a neki való plexire megy fel!Utólagosan nem hiszem,hogy beépíthető!Más tészta,hogy minden plexinek más az íve,ezt vedd figyelembe,mert lehet hogy specifikus!
Köszi az infót skacok,megnézem közelebbről a boltban,biztos van nekik... király lenne mert az autóban sem birom a párát... vagy a nyakamba lógatok egy elemes páramentesitőt..
És így is csak városban kell "nyitogatni".
De hát kinek mi...