Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jóó reggelt mindenkinek!
Most jöttem Székesfehérvárról, ott rengeteg bunkó motorosmikulás tiltásig forgatta és riogatta a telet!A rengeteg hangoskodó mikuláshuligán volt ám!
A rend őrei nyomtatvánnyal a kezükben vizsgálgatták a "rénszarvasok" rendszámait,és a matricáit is,meg még azok fingólyukát is közelről megbámulták és E betűt kerestek rajt!Nem hazudtolták meg magukat,még mindig Magyarországon vagyunk!
Gratulálok minden mikulásnak,és a szervezőknek,meg a vén picsáknak,hogy elviselték ezt az eszeveszett lármát!
Hu,az elso kepert irigy vagyok hogy letudtad szedni a kipufogot,az a hatso lanckerek es kornyeke is nagyon szep lett! Ha nem lenne odakint most olyan fagyosan hideg,hirtelen felindulasbol en is megprobalkoznek a hatso kerek tisztitasaval! Most igazan jol jonne egy futott garazs..
A 2. Neked való
dermesztően szépséges.
amúgy meg:
Kis reggeli helyzet:
Szép munka
Ejj, de jól esik a szemnek az ilyen ragyogóan tiszta gépezet!
Gondoltam ma pontot teszek a téli karbantartás végére,nem lett minden kész,holnap még feltöltöm olajjal,visszarakom az idomokat,kap egy forró vizes mosást és jöhet a téli álom,s kezdem a nagytesót.Amit elvégeztünk,minden tűgörgő,csapágy mosás,zsírzás fékfolyadék kicserélve,gumi lecserélve,lánc megtakarítva,s még egy csomó apróság.Pár kép hátha valakit érdekel a végeredmény:

Ki mit érdemel!
vagyok is!
érzésügyileg nemkicsit!
Úristen,Gyerekek beteg az esSO!?
Mikor mondtott utoljára ilyet nőnemű lénynek?
Era, legyél nagyon megtisztelve!
Ezt most kicsit elrontottad! Te vagy az!
Olyat vegyél,amibe már a pici kínaiak beletették!
Én is jártam ott a szomszédból
imádnivalóak vagytok!
Igen, sajnállak is, hogy abból a rettenetes távolságból odamentél. Nem úgy, mint én, aki a szomszéd városban lakom.
és köszönöm is a lelkigyúrmát!

hogy mennyire jó ez most így.....!
na ez az ami hiányzott....
fogggalmam sincs mirőőőő beszíílsz !
ugye mondtam ,hogy bízzunk a zsenikbe !
Jó, de nekem annyira messze van!
Meg megvártam a jó időt...

vártam is már nagyon!
annyira azért nem hibátlan a gép!
mondhatni, agytörzstestre szabott.