Most jöttem Székesfehérvárról, ott rengeteg bunkó motorosmikulás tiltásig forgatta és riogatta a telet!A rengeteg hangoskodó mikuláshuligán volt ám!
A rend őrei nyomtatvánnyal a kezükben vizsgálgatták a "rénszarvasok" rendszámait,és a matricáit is,meg még azok fingólyukát is közelről megbámulták és E betűt kerestek rajt!Nem hazudtolták meg magukat,még mindig Magyarországon vagyunk!
Gratulálok minden mikulásnak,és a szervezőknek,meg a vén picsáknak,hogy elviselték ezt az eszeveszett lármát!
Hu,az elso kepert irigy vagyok hogy letudtad szedni a kipufogot,az a hatso lanckerek es kornyeke is nagyon szep lett! Ha nem lenne odakint most olyan fagyosan hideg,hirtelen felindulasbol en is megprobalkoznek a hatso kerek tisztitasaval! Most igazan jol jonne egy futott garazs..
Gondoltam ma pontot teszek a téli karbantartás végére,nem lett minden kész,holnap még feltöltöm olajjal,visszarakom az idomokat,kap egy forró vizes mosást és jöhet a téli álom,s kezdem a nagytesót.Amit elvégeztünk,minden tűgörgő,csapágy mosás,zsírzás fékfolyadék kicserélve,gumi lecserélve,lánc megtakarítva,s még egy csomó apróság.Pár kép hátha valakit érdekel a végeredmény:
A rend őrei nyomtatvánnyal a kezükben vizsgálgatták a "rénszarvasok" rendszámait,és a matricáit is,meg még azok fingólyukát is közelről megbámulták és E betűt kerestek rajt!Nem hazudtolták meg magukat,még mindig Magyarországon vagyunk!
Gratulálok minden mikulásnak,és a szervezőknek,meg a vén picsáknak,hogy elviselték ezt az eszeveszett lármát!
amúgy meg:
Ki mit érdemel!
érzésügyileg nemkicsit!
Mikor mondtott utoljára ilyet nőnemű lénynek?
Era, legyél nagyon megtisztelve!
hogy mennyire jó ez most így.....!
fogggalmam sincs mirőőőő beszíílsz !
ugye mondtam ,hogy bízzunk a zsenikbe !
Meg megvártam a jó időt...
vártam is már nagyon!
mondhatni, agytörzstestre szabott.