Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha segít
Mint a képeken is látható, ez egy plusz plexi - mármint Needee képein.
A normál plekón van 2 apró luk, ide kell pici bepattanós "szegecsekkel" felerősíteni. A pinlok plexijén meg van körben a szegélyén valami rugalmas cucc, ez tömít, hogy ne menjen alá a por. Így tk. egy duplafalú plexid lesz, ami tényleg nem párásodik. Én spec direkt sem tudtam összelehelni.
Persze.
De ráragasztod a plexire? nem párásodik egyáltalán?
Hát, nekem van a kupakomban, de nem fólia. Rendes plexi, igaz, vékonyabb, mint a sisak plexije.
Hmm .. értem.. de hogy rögzited? és hogy mentesit? hogy rögzited?
Fólia az!
Ilyen,két furat van a plexin, benne két pöcök az fogja fel.
A pinlok egy plusz plexi a rendes mögé, belülről. Nem fólia.
200
Darázzsal még nem találkozott?
Vagy szunyoggal.
20 nál még az is üt.
Pinlok? az fólia? az uj plexire egyből?
Kivettem a bélést azt ráterítettem egy szivacs aljára, filccel körberajzoltam és kivágtam!Mivel ez ívben hajlított,ezért felfele görgettem és úgy rajzoltam körbe!Vághatod nagyobbra is,mert egy pár próba következik.Ment a bélés alá és ennyi!Kipróbálhatod a dekorgumit is a papírboltban van kb 70.-,de én a csomagolós szivacsot raktam bele,mert az volt a cégnél!
Az egyik munkatársam vett egy shiró sityakot a csajának és a boltban már így patkolták a csaj fejére fel!Az idióta azért megvette,bár szerintem fél év múlva forogni fog a fején.De spórolt egy plusz utat,mert sokba került volna még egyszer lemenni érte Kaposvárra!2x60km!
Az igaz,hogy Yamaha R6R motorja van,de benzinre gumira meg ilyenekre nem jut pénz,meg a menő rövidgatya pólóban nyomja!Kanyarok nem igazán mennek,de egyenesben több mint kéccáz megy!
Pinlok a plexi mögé,de kb 7000.-!Na az az egy ér valamit,a többit csak eladásra gyártják!
"PESTI vagyok" nem Peti....
Ja még valami: utánaolvastam ,bár már sok kilóméter van mögöttem de még nem használtam,PÁRAMENTESITŐ. Melyik a legjobb?

Olvastam hogy van törlőkendő,kence, fólia..... Mi a véleményetek?
Valami ilyesmit láttam 16 forint körül mattfeketében a szentendrein a bázis motornál.. szombaton megnézem közelebbről...

Egyébként meg köszönöm mindenkinek a segitőkészséget!
Jófejek vagytok!

Kedden reggel kicsit tudtam vele menni, eredetvizsga ,átirás..... hmmm nehéz volt megállni...

remélem lessz még azért jóidő
Persze peti vagyok A váci uton van választék és jó árak?
A szentendrei uton néztem,ott nagyon jó áron van szinte minden,nagyon drága sisak nem fér a keretbe most,de gagyit sem akarok,eddig nyitott chopperes sisakom volt csak,ezért nincs tapasztalatom.... egyébként az egy zeusz volt ,bagóért ,de nagyon kényelmes volt... szombat délelőtt nyitva van?
"faragtam bele egy vékony szivacsot pluszba"
Ennek a megvalósítását tudnád részletezni nekem? Kell a téli elfoglaltság
Megnéztem, jók az áraik, pl. 40 fontért is vannak nyitott sisakok.
De a postán vajon nem vámolják le? (még ha GIFT-nek is deklarálják az angolok)
Persze hogy jó,kinek mire van pénze!Nekem volt CAN-om és Lidlisem is,mind a kettő ugyanaz volt,csak a can 12000.- a lidlis meg 8000.-!Vágytam egy jobb sityakra is,amikor eladtam őket,mert kíváncsi voltam,hogy milyen a jobb és akkor vettem a Lazer Fiberpro Bulldogot,mert nagyon beleszerettem!Félár körül sikerült megvennem is.Nekem gyönyörű.Az más kérdés,hogy kicsit hangos és nagyot tágul,de faragtam bele egy vékony szivacsot pluszba.Aztán féláron vettem egy Scorpion exo700-at idén márciusban!Na az beszarás!Mint egy doboz lenne a fejemen és a szavaimat is hallom,mikor csúnyán beszélek a többi közlekedővel!Mindkettőhöz vettem sötét plexit is!A lazeré már az első nap hólyagosodott fel és pont szem elött,de a pinkmotors állítása szerint kavicsfelverődés!Nem emlékszem 2 db kavicsra a szemem előtt az első nap és akkor nem is így pattog fel róla a sötét réteg,ha nekibaszódik valami,de hát ez nem hiba!Szerintük!
A Scorpió az totál fasza!Mondjuk 36-32 ezer pénzt megérte mindkettő,de a 70 ezret más biztos nem!Viszont a superzone-ban minden tavasszal található pár db scorpió 50%-os a kiállítottak közül, érdemes benézni!Az england országban meg a ghostbikes.com oldalon nagyon pici pénzért nagyon fasza sityak van!Nitro 30font szokik lenni!Az meg postával is baráti.
Kétségtelen, de jobban szeretek előtte szétnézni az online felületen. A potyautak elkerülése végett.
Én Probikert vettem. Ez nem műanyag, hanem üvegszövet! És van benne beépített napszemcsi is. Olcsó volt, ajánlom!
A VBKMSE-nek van a bolt-ét nem tudom.Legjobb oda menni és szétnézni valóban érdemes.
Mondom én... valakinek az apja, vagy anyja...