Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szegényebbeknek ilyen is van:289.- Font!
Na ez is megvan!A dob kép az nem saját,hanem innen loptam valaha!
Komplett rendszer,vagy dob is elég?
Helló

Érdeklődnék nincs-e valakinek egy képe a GS500 kipufogórendszeréről?
Ajánlatos próbálkozni!

Nekem 2004-es gépem volt (szintén kék) és abba simán belement a legelső tankolásnál 19,7 L.... (vagyis a szalonban max fél litert tettek bele a szemetek:-)))

A tartalékom 15l-nél volt.....ezt 3 év alatt több esetben tudtam ellenőrizni (68000km-ert nyomtam bele, vagyis volt legalább 220 tankolásom:-)
Jópárszor volt olyan, hogy épp kanyarodtam a benyakútra...és moci leállt.......(nem tekertem tartalékra)

Szóval próba! Mert tényleg nem akarom elhinni, hogy pár gépet "lecsesztek" volna.......hiszen nem ember csinálja a tankot, hanem gondolom egy sajtológép.....az meg ugye szabvány..

A leírásokat meg ne is nézd!
Nekem most a banditra írtak már 16L is...meg találtam 21-est is......miközben ha jól tapasztaltam 19L-es
Hello

Most legutóbb kattanás után ki-ki húzogattam, és még ment bele.
Lehet én voltam b@lfasz, de kiderül. Holnap lecserélem az olajat, légszűrőt, gyertyákat, visszateszem a tankot. Visszatöltöm a leeresztett 14L-t és majd egy 5L-es kannából kiváncsi leszek mennyi megy még bele.
Egy kicsit utána néztem és azt találtam hogy a 89-99 GS500nek az EU 17L tartalékkal a többi az meg 15L tartalékkal
És azt hogy csinálod?
Nem kötekedni akarok, de ilyet még nem láttam, hiszen legyártanak 20.000.000GS-t és abból az egyik csak 15L-es belső térfogattal rendelkezik?

Hogy tankolsz?
Mit egy kocsit? Belenyomod a pisztolyt, azt mikor kész akkor kiveszed? Mert akkor még a 15L is sok.

Probáld meg azt - ha még nem tetted - hogy telenyomod....
Kiveszed a pisztolyt - és lassan nyomod tovább....egész addig amig a peremnél meg nem jelenik......

Hidd el....ott fogsz állni még vagy 10 percig a kúton.
Hiszen a nyílás egy dolog....akkor még nincs tele.

Nekem akkor meglepő ez , mikor tudom, hogy egy tankolásommal (13,5L) elmegyek 220km-ert....és akkor kezd el villogni az 1egység....

No amikor már 270km-nél járok - akkor parázok, hogy miért világít még 2 egység.....
A válasz ez.....
Ha tényleg TELE tankolsz akkor elmegy jóval többet.

Kocsival is ugyan ez volt.....FirstLittleMAMA elment a daewooval 550-620km-ert.....amióta én tankolom elmegy 700-750-et is:-))

Próbáld ki ha még nem tetted!
hát a suzuki interat-ot bicskén
Mármint Kiket?
szia erik!
Én is csak felhívtam őket ma emiatt és azt mondták,hogy ennyibe kerül azaz 5000.ft.szerintem reális ár ..
Itt nem tudom, mert Én is Esztergomba hordom Hawk mesterhez 5e-ért!
Szép estét mindenkinek!
Csak azt szeretném megkérdezni,hogy Budapesten mennyibe kerül egy karbi szinkron.A kérdés oka csak annyi,hogy ma felhívtam a Bicskei Suzuki Interatot és azt mondták,hogy 5000 ft.
Csak kíváncsi vagyok mi mennyibe kerül.
Köszi.
Úgy mellékesen a "Zolika" is tehet egy szivességet !
És ennek ugyanannyi szava van az országgyűlési választásokon, mint nekem.
ezt pedig 760.000-en látták.
egy kis hazai!
http://youtu.be/cf5xI0FG1_I
akkor nem kicsit örültem ám!
meg még azóta is!
Kicsit miattad is van.
hűűűha!
Ez is eljött:
mösönö