Igen. Még néhány régebbi Nolanra jó is egy-egy GREX plexije. Ez a gyár a "B" sor... kevés új fejlesztéssel, általában kifutó, vagy régi Nolan sapkák továbbgyártásával foglalkozik. És az enyémben már van cca. 50000 km, és még mindig hibátlan (R-1), ez azonban a régimről nem volt elmondható (G-06).
Nekem GREX van, felnyithatós. 24ezer Ft volt 3 éve. Semmi baja, de nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint egy csili-vili sokkal drágább. 95%-ban Budapesten motorozok, úgyhogy nem kell az űrtechnológia.
Én 3 hete vettem egy 13.000-res MTR-rt......(második kép)
Az előző MTR-em 6000ft volt:-))) (első kép)
ÉS nagyon jó!
De a LOUISos STREETfighter-ek is királyak. A zárt sisak már 5 éves, de még mindig cuppan, és halk......azt is valami 50€-ért vettem....
(boncteremben megtalálható)
Nekem volt már:
Airoh Matisse felnyithatós......esetemben: SZAR
3 hónap alatt kitágult, rohadt zajos, és az még 2 kezes volt......vagyis csak 2 kézzel tudod felnyitni
Volt Streetfighter valami...... ZAJOS
Volt GREX G20.......az még elfogadható volt......
Én is imádom a felnyithatóst - de csak kisebb távokra.
(tán ezért van a falon fent már 4 sisak:-))
Túrázni csak zártat ajánlok.
Csimma ügyben:
Nekem egy Furius van....akcióban 14 ropi volt......alapban 23-24 ha jól tudom...(www.brembomotor.hu)
Egyik ismerősnek BMW felnyithatós sityakja volt. Fogott egy autót, elbambult és hátulról beleszaladt a kocsiba olyan 40-el. A sisak nem sokat védett, pedig lecsukott állapotban volt, pár fogát pótolni kellett. Azt olvastam róluk hogy mivel felnyithatók, az áll részen gyengébbek, ezért előfordul az ilyesmi. Nem 20 ezres sisak volt pedig.
Sisakból csak elismert gyártó termékét vedd..! főleg hogy nem egyszerű zárt sisakot szeretnél.
Télen meg majd minden motoros áruház tart nagy leárazásokat..a shoxban pl egész januárban napi akciók szoktak lenni
(még a nyáron voltam motorosboltban, ahol miközben én vártam egy vevő panaszkodott hogy már 60nál megsüketül a felnyithatós beépített napszemcsis 17ezres Akira bukójában..mondjuk én személy szerint nem értettem hogy mit is várt ennyi pénzért..)
Gratulálok én is a géphez!
Nincs gond a felnyithatós sisakkal naked motoron, csak egyesek már elkényelmesedtek a nagy plexi miatt... Nekem pl. egy HJC CL-Max van, de van a piacon választék, az interneten teszt bőven, talán jó akciók is lesznek így tél elején, szóval nézz körül jól, próbálj fel sokat! Hasznos még a beépített napszemüveg is, legközelebb én is olyat veszek. Csizamügyileg még az olcsó kategóriában egész jól bevált a Lidlis csizma, bár az utóbbi időben pár ember szerint mintha gyengült volna a minőség, de azért a 7-9e Ft-ért szerintem igen jó, ja és a vizet is állja!
Naked motorra nem biztos, hogy nyerő lesz a felnyithatós sisak. Viszont ezek kicsit hangosabbak talán, mint a sima zártak. Érdemes itt az apróban is szétnézni, sokszor van jó cucc eladó.
Gratulálok az új szerzeményhez! Használd egészséggel, leld benne nagyon sok örömöd!
Felszerelés beszerzésből rengeteg forrás adódhat. Ilyenkor ugyanis minden jelentősebb és kevésbé jelentős áruház akciókat hirdet. Érdemes naponta nézegetni a honlapokat, hátha van jó vétel (pl.: Shox, IMET, Euromotorgroup stb., stb.).
Még valami,hátha van ötlet: Kellene még vennem egy csizmát,meg egy sisakot / felnyithatós tetszik/ van valakinek felnyithatós? mi a vélemény róla? Felnyitott állapotban nem fogom lefejelni a hátsó lámpát menet közben? És tudtok e ajánlani boltot ahol olcsón lehet beszerezni ezeket a cuccokat?
Oroszország talán? ja igen...
Én ebben az esetben azt "büntetném", aki ilyen kocsival kimegy az utcára a Moszkvicsok közé...
http://www.origo.hu/auto/20101...
Én 3 hete vettem egy 13.000-res MTR-rt......(második kép)
Az előző MTR-em 6000ft volt:-))) (első kép)
ÉS nagyon jó!
De a LOUISos STREETfighter-ek is királyak. A zárt sisak már 5 éves, de még mindig cuppan, és halk......azt is valami 50€-ért vettem....
(boncteremben megtalálható)
Van egy eladó GARANTÁLTAN 0x használt SHOX esőruha.....
KEZESLÁBAS, S-es méret........Kék/fekete
(Firstlady-é, de neki jobban bejött az Én 2 részesem)
Akit érdekel érdeklődjön....természetesen csak próbálás után kell kifizetnie...
irányár 10.000ft
Airoh Matisse felnyithatós......esetemben: SZAR
3 hónap alatt kitágult, rohadt zajos, és az még 2 kezes volt......vagyis csak 2 kézzel tudod felnyitni
Volt Streetfighter valami...... ZAJOS
Volt GREX G20.......az még elfogadható volt......
Én is imádom a felnyithatóst - de csak kisebb távokra.
(tán ezért van a falon fent már 4 sisak:-))
Túrázni csak zártat ajánlok.
Csimma ügyben:
Nekem egy Furius van....akcióban 14 ropi volt......alapban 23-24 ha jól tudom...(www.brembomotor.hu)
Télen meg majd minden motoros áruház tart nagy leárazásokat..a shoxban pl egész januárban napi akciók szoktak lenni
(még a nyáron voltam motorosboltban, ahol miközben én vártam egy vevő panaszkodott hogy már 60nál megsüketül a felnyithatós beépített napszemcsis 17ezres Akira bukójában..mondjuk én személy szerint nem értettem hogy mit is várt ennyi pénzért..)
Nincs gond a felnyithatós sisakkal naked motoron, csak egyesek már elkényelmesedtek a nagy plexi miatt... Nekem pl. egy HJC CL-Max van, de van a piacon választék, az interneten teszt bőven, talán jó akciók is lesznek így tél elején, szóval nézz körül jól, próbálj fel sokat! Hasznos még a beépített napszemüveg is, legközelebb én is olyat veszek. Csizamügyileg még az olcsó kategóriában egész jól bevált a Lidlis csizma, bár az utóbbi időben pár ember szerint mintha gyengült volna a minőség, de azért a 7-9e Ft-ért szerintem igen jó, ja és a vizet is állja!
És gratulálok a géphez!
Gratulálok az új szerzeményhez! Használd egészséggel, leld benne nagyon sok örömöd!
Felszerelés beszerzésből rengeteg forrás adódhat. Ilyenkor ugyanis minden jelentősebb és kevésbé jelentős áruház akciókat hirdet. Érdemes naponta nézegetni a honlapokat, hátha van jó vétel (pl.: Shox, IMET, Euromotorgroup stb., stb.).