Szia ez igaz esőt nem kap de nyomatékot azt igen de az is igaz hogy ez biztos nem kínai lánc mit apám dongóján ami kb 20km után elszakadt azóta valami cseh lánc van rajta
Rég láttalak... amúgy érte már nedvesség azt a láncot?
Nekem most van benne 20e, már párszor kellett utánhúzni, de még lehet rajta, csak már kezd hangosodni. De ez kap ugye napi szinten várost, sok-sok koszt és vizet, nem is beszélve a nyomatékról!
A következő szett meg kap automata olajozót, valószínűleg úgy tovább bírja majd!
Elgondolkodtató, de azért az öregeket nem kell 3 évesnek nézni, és ök se várják azt mástól!
De tény hogy én se vagyok mindig türelmes Anyukámmal és a lányom se velem
Én még ezen a 40 lovas gépszörnyön se tudtam többet menni egy lánccal mint 25ezer km... pedig mindig 100 lovas did láncot veszek, és szárazon soha sem fut.
Megoldódott a rejtély. A motornak semmi baja. Tiszta a felső benzincsap szűrője is.
Teletankolás óta 17km-et jöttem. Leengedtem a benzint egy 20L-es kannába amely oldala be van rovátkázva literenként. Hajszál pontosan 14L-t engedtem le belőle, pici maradt a tankban.
Fogalmam sem volt, hogy a fojtott FU változatú motorokat 15L-es tankkal is szerelték.
Tényleg nem adja olcsón.. de nagyon jól áll kopóalaktrészek tekintetében is.. azért amit ebből 800ért lehet kapni, az használat után biztos többe lesz a végén mint az övé...olcsón jót kifogni meg nagyon nehéz. Azóta mióta nála van, gyilkolva se volt.. egykerék gumiégetés, stoppie, tiltás és a többi általánosan megszokott dolog
Viszont, ha nem lenne a plexi nem kéne takaritanod. A ruhádon meg 5%-al több bogár lenne, és akkor mi van
Viszont tankolásnál van hová tenned a kesztyüdet, e má igaz
Rég láttalak... amúgy érte már nedvesség azt a láncot?
Nekem most van benne 20e, már párszor kellett utánhúzni, de még lehet rajta, csak már kezd hangosodni. De ez kap ugye napi szinten várost, sok-sok koszt és vizet, nem is beszélve a nyomatékról!
A következő szett meg kap automata olajozót, valószínűleg úgy tovább bírja majd!
ezt láttad meg Te is.
De tény hogy én se vagyok mindig türelmes Anyukámmal és a lányom se velem
Megoldódott a rejtély. A motornak semmi baja. Tiszta a felső benzincsap szűrője is.
Teletankolás óta 17km-et jöttem. Leengedtem a benzint egy 20L-es kannába amely oldala be van rovátkázva literenként. Hajszál pontosan 14L-t engedtem le belőle, pici maradt a tankban.
Fogalmam sem volt, hogy a fojtott FU változatú motorokat 15L-es tankkal is szerelték.
még nekem kell Tőled önuralmat tanulnom.
1.-
2. de igen , valóban
3. csak...
és ugye, ma dupla örömlátogatásban volt részem, mert ikovacs is erre vette a kanyart.
ja, meg V. Viktor.
ki ne hagyjam, mert a végén még nem fog főzni!
ráéreztem a pólómra is!
azért is írtam, hogy szép a szőrösöd!
de már nem hinnék el, hogy mi valóban ennyit találkozunk!
apropó, eltüntél a facbook cimbik sorából.
miért?
Tényleg nem adja olcsón.. de nagyon jól áll kopóalaktrészek tekintetében is.. azért amit ebből 800ért lehet kapni, az használat után biztos többe lesz a végén mint az övé...olcsón jót kifogni meg nagyon nehéz. Azóta mióta nála van, gyilkolva se volt.. egykerék gumiégetés, stoppie, tiltás és a többi általánosan megszokott dolog
Viszont tankolásnál van hová tenned a kesztyüdet, e má igaz
Furcsa egy világ, nem?