Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt motorostársaim!
Nagyon boldog, békés Karácsonyt mindenkinek!
emelkedett, kedvesen meleg hangulatelemekkel telt napokat minden csapattársnak!
Figyelj... Lézerblokkolót tartani és használni jelenleg engedélyezett dolog, az égvilágon semmi sem tiltja! Ennél az esetnél azért durrant be a rendőrök agya, mert a hülye gyerek fel-alá rohangált előttük, direkt heccelve őket, mert úgysem tudják bemérni. Bíróság elé citálják meg megijesztik, de semmit nem tudnak vele kezdeni. A médiának meg jól jött, hogy fel tudnak fújni valamit...
A lézerblokkolót ígérem, hogy azonnal leszedem, amint nem pénzbehajtási céllal fognak mérni, hanem balesetmegelőzés miatt, az indokolt helyeken! Aki azt mondja, hogy ezt most is így van, az vagy nem lát a szemétől, vagy a Lipóton a helye! Arról most ne beszélgessünk, hogy az összes kormányzati autó is fel van szerelve lézerblokkolóval, nem véletlenül... Tudod, a hamiskártyással játszhatsz szabályosan, de te fogsz veszíteni!
Attól meg végképp kiakadok, amikor valaki nekiáll játszani az agyát, hogy ő aztán olyan szabályosan közlekedik meg annyira tökéletesen, hogy olyan talán már nincs is... Persze, a motorosok aztán erről híresek!

Meg ne haragudj,de a tapasztalat szól belőled és ez tiszteletet érdemel!
Majd egyszer minden fiatal belátja ezt!
Star Wars sorozatban (rajzfilm) volt egy öreg jedy,na ő mindig sokkal lassabban ment a többieknél,de előbb odaért mindenhová!Közben mindenre figyelt.
Én is próbálok így közlekedni.
Nekem Piettel elég sok nézeteltérésem szokott lenni, de most a pártjára állok.

Ha valaki többel akar menni, kockáztatni...s.tb.
Akkor legyen annyi vér a pucájába, hogy azt BE IS VÁLLALJA, mint Csernus doki:-)

Ne fedje le a rendszámát, ne blokkolgasson.......
És ha belefut egy 30-as táblába? Akkor abba a szabályosan közlekedő is belefut......hiszen sajnos van pár az országban, direkt "eldugva".....

Én baszott mód nem 90-el közlekedek.....de ha bekapok egy 90.000-res csekket, akkor nyelek egy nagyon és fizetek.....és abban az évben többet nem megy a gép (hisz nem lesz miből)
De a rendszámtartó ketyerét is inkább visszatettem eredetire, mert az se nagyon éri meg, hogy mikor szabályosan mész, és pont belefutsz egy ellenőrzésbe, akkor is megcsesznek, mivel buherált.

Szóval mindeni úgy közlekedjen ahogy a pénztárcája megengedi.
De azért mert van neki több tízezer forintja blokkolóra, akkor legyen csekkre is.
Vegyünk már vissza az álszentségből egy kicsit, hidd el, nem áll jól!
Megakadályozták a bemérést, nem ? Ez éppen elég. Analog mintha levette volna a rendszámot. Mindegy az igazságérzet is az diktálja, hogy nem helyes dolog az ilyesmi ( ) A büntiparagrafust majd kitalálják.
Én véletlenül nem szoktam"nem észre venni", ésszel csinálom, nem is szoktak büntetni (talán 15 éve meszeltek le egyszer)
Ha meg Te nem veszed észre a táblákat ,akkor add vissza a jogsidat.
De az nem a rendszerbe nyúlás, legalábbis joghoz igen jól értő emberek szerint
Ha a másikra igen a válaszod, akkor meg fizess csak szorgalmasan, ha véletlenül nem veszel észre egy kint felejtett 30-as táblát és bemérnek!
Igen azért, mert a kibocsájtott jelet blokkolja.Elég ok!
Másik kérdésedre is: igen
Azért nem, mert nem áll meg a számítógépes rendszer zavarása. Konkrétan a rendszerbe nem nyúlt bele, csak a kibocsátott jelet blokkolta.
Mellesleg miért is reméled, hogy elítélik? Te vagy az ügyeletes erkölcscsősz, aki mindig mindenhol betartja a sebességhatárokat és aki túllépi meg blokkolót használ, az csúnya rossz ember?
Miért ne tudnának valamit csinálni?
Remélem megtalálják a módját és elitélik
Minden jelet lehet zavarni, ha meg bizonyitottan az ö ketyeréje csinálta, akkor nyert ügyük van.
Énis így jártam a csizmával: összetörtek a műanyagok rajta.
nem fogadták el a reklamációt. Azt mondták :menjek a fogyasztásvédelemhez. Hát nem mentem
Vihar a biliben... Kb. semmit nem fognak tudni csinálni vele! Egyébként is kétlem, hogy valós lenne a hír...
Már vártam ezt a cirkuszt MO-n is!
Fasza!
Nekem a kedvesem anyukája a másodállásában valami gyógynövényes és egy másikban kozmetikai cikkes tanácsadóként dolgozgat.Sokszor rendelnek tőle árut és mire megjön a "vevő" eláll a vásárlástól!Régóta rágjuk a fülét,hogy kérjen előleget.De az hogy néz ki?Manapság kezd rájönni,hogy még a teljes összeget kellene inkább elkérnie,nem csak a felét!
Szóval elég buggyant ez a világ!
Sziasztok!

Gondolom pár embert itt is érinthet:
http://index.hu/bulvar/2010/12...
Amúgy a gari?

Elve nem vásárolok olyan bolttól akiről már rosszat halottam.
És ugye a rossz hír mindig gyorsabb, mint a jó.......

Vaterán is csak 100%-os embertől vásárolok.
Ha van pár semleges akkor elgondolkodom.....
Ha negatívja van (és nem a vevő miatt) akkor eleve nem licitálok.

De ha tényleg nagy a gáz, akkor meg a legtöbb helyen szarnak a garira.....egész addig, amig be nem fenyítesz.

Én megvettem a csizmámat.....BOLTTÓL RENDELTEM!
Akciós volt....15000-ért.
2 hét múlva levált a sarka, széttört a műanyag bokavédője....

Írtam az embernek, hogy gáz van.
Alapban azt írta vissza amit vártam, vagyis hogy Ő mit csináljon vele? Biztos ÉN okoztam a hibát......és amúgy is volt már olyan embere, aki a garik lejárta előtt direkt szétcseszte a csizmát.....

A második levélben - még mindig barátian jeleztem neki, hogy szereintem visszaküldöm neki a hibás darabot, és cserélje ki.
Nekem semmi kedvem BP-re rohangálni, és a fogyasztóvédelmet kihívni......

Erre persze jött a válasz, hogy természetesen megérti.
Küldjem vissza, elküldi a gyárba ahol ellenőrzik..........és akkor majd a GYÁR dönt a továbbiakról......

Majd szerintem elolvasta a levelemet még 1x.......

Küldjem el a hibás darabot......inkább mind a 2 darabot, és Ő küld egy újat.......mert időközben bementek hozzá ugyan azzal a hibával.......ugyan úgy 45-ös csizma, ugyan úgy a jobb láb (vagy bal?) szóval ez tuti gyártási hiba.

Meg is jött a csizma.......egy 45-ös bal, és egy 44-es jobb:-))))
Szerencse, hogy asszonykám még pont utoljára ment dolgozni, és Ő elment kicseréltetni a 44-est egy 45-ösre..

Szóval oda kell "hatni" a mai válalkozókra, mert sajnos azt hiszik ŐK szarták a spanyol viaszt, csak azt elfelejtik, hogy ha nincs vásárlójuk akkor nekik nem lesz zabálnivalójuk.

Ugyan ez a bolt.
Mivel korrekt volt.....gondoltam megrendelem a sisakomat, hiszen LOUIS viszonteladók.....
várok.....várok......eltelt 3 hét.......(akciós sisak!)
Írok, hogy mi van a sisakkal, mert nem a hóba szeretném használni.
VÁLASZ?
"Most szarul áll anyagilag, így nem tudta leadni a megrendelést."
(előtte kérdeztem, hogy ha kell akkor előre utalok)

No ezzel a bolttal itt fejeztem be......
Ide nem írom be a bolt nevét, mert nem szeretnék egy rágalmazási pert a nyakamba karácsonyra, de privátba bárkinek elmondom.

Engem, mint vevőt hol érdekel az anyagi gondja?
Ha szarba vagyok, akkor már ki se nyitok......de főleg nem ígérgetek.
na azéééé

Én már nagyon régóta inkább a neten vásárolok, mert sok esetben súlyos ezreseket spórolok vele.
Az egyik legszebb példa a Panasonic fényképezőm.....
A PHOTOHALL-ba, meg még egy photos boltba 43.000ft volt......
OK....nézzünk körbe.....
Egy számítógép bolttól rendeltem meg 23.000-ért!

És így voltam a GPS-el, a mikróval, és még rengeteg mindennel.

És a másik szép példa!
Emi barátom lent volt még szeptemberben.....vagy már októberben?
Mesélte hogy agyal a gyűrű vásárláson, és kedvtelésből körbenézett.......
alap hangon 200.000ft volt.
Én meg mivel ugye a jegygyűrűnket is a netről rendeltem megadtam neki a címet, és meg is mutattam.
Volt gyűrű - hasonló mintában, elképzelésben már 80.000-ért is.

SŐT!
Mivel nem vagyok aranypárti! (minek? csak tört aranyként veszik át........így volt az első házasságom 30.000-res gyűrűjével is....
kapam érte 6000-ret..... Szóval nagyon nem értem ki az a marha aki aranyba fekteti a pénzét.
Szóval vannak már igen szépek is......csak épp nem színarany, hanem kevert......
Ródiumos, aranyos....stb.

Ime egy példa (OFF)
Ez a gyűrű ezüst alapon aranyozott, ródiumozott.....
De szerintem sokkal szebb, mint egy sima aranygyűrű.....
és az ára? 19.000ft
19-ből még egy normálisabb (1db!) eljegyzési gyűrűt se lehet venni aranyból...
20e-ér nem-.
Mivel ez nem fért el Motech Ram mount tartóra csavartam ami kiemeli.
11200.- volt a kar ára 5500,- a táska.
Viszont ahova rakom ott marad sehova nem tekeredik tart mint atom.
Nem műanyag hanem masszív alu.
7200-ért még elviselhető az ára. Még éppen. De csak akkor, ha tényleg sokat kell neked, ki is használod. Én valami 1900 Ft-ért vettem egy ilyesmit a Homasitában, de körbeforgott a teteje, képtelenség volt rendesen odacsavarozni, végül le is tört. Olcsó hús volt. De nem fogok 20.000-ért csilivili motoros boltit venni. Vagy tavaszig lesz valami jó, de olcsó opció, vagy rendelek az ebay-ről.
Őőőőő most picit gonoszkóp leszek de a kelomotornál 4400-5500 közt mozognak a GPS tasik ha rádobok egy bolti kerékpáros kart 900 pénzért így olcsóbbra jönnék ki.
ÁÁÁÁÁÁÁ,vettem egy másikat a tőlem 200m-re lévő pc pavilonban!A samsungot,meg odaadtam a rokongyereknek!
A neten rendeléses témához fűztem csak ezt a hozzászólást hozzá,mikor Teddy írta,hogy nem igazán tudjuk a garanciát érvényesíteni a webshoppokkal szemben!(Nem mintha itt kurva nagy sikerrel jártam volna! )
Mert én neten rendeltem olajakat a mociba,meg a tütübe is!Pontosabban az ár miatt rendeltem ott,bár sok kétségem volt,mert a pancsolt olajokról már sokat hallottam!
Sok dolgot rendelek a neten manapság!
Az autóhoz a téligumim felpúposodott,kellett nyomban 2 db,és nálunk a használt külföldi szarokat 6000.-ért adták volna,a neten 7200.-ért zsír télit kaptam!Aztnán most ugyanaz a minőség van elöl-hátul!(Dayton)
Sőt még karácsonyi ajándékot is ott rendeltem!
Kleine Jagermeister!

http://youtu.be/LKXUNRrYQd0
konklúzió ....
oda is el kőőőő menni !