Ezek az eladók korrektek. Nem éri meg nekik sumákolni, mert akkor lepontozzák őket. Nekem csak 1szer fordult elő, hogy nem érkezett meg a csomag (vajon hol tűnt el? a drága jó magyar postára gyanakszom...), borítékba beférő kis dolog, és az eladó megkérdezte, hogy a pénzt adják vissza, vagy küldjék újra a csomagot. Az utóbbit választottam.
Köszi a fáradozásod, de ne ajánlj.
Ma vettem egy gs500f-et, elég hirtelen jött. El kellett mennem érte 40km-re megnéztem, kipróbáltam, kifizettem, hazahoztam, este fél tízre értem haza.
hát elösör is nekem ilyen nem jött nem is értem neked minek? te ugye nem cégként regeltél :S mert egy snassz vásárlónak ilyet nem küldenek... másik hogy PayPal-el kell fizetni ami egy internetes bank, regelsz kapsz egy "fiókot" küldesz rá pénzt és úgy tudsz vásárolni vagy ami még könnyebb a visa, americasn expresz, mastercard kártyák, és akinél vásároltak mondjuk ezren és tényleg 100%os az azért elég megbízható sztem, mert ezt elég nehéz meghekkelni sztem
Van itt egyáltalán olyan, aki nem 100% pozitív? Megnéztem kb. 20 eladót, mindegyik 100% pozitív volt.
Valószínűleg ez annak is köszönhető, hogy a regisztrációt komolyan veszik. Én most épp egy postán (!) küldött formulára várok, hogy visszaigazolhassam én vagyok én. Ilyen neked is volt?
Illetve mennyibe szokott kerülni, hogy magyarföldre eljöjjön egy kis csomag (mobiltelefon)? Csak úgy nagyságrendileg. 5, 10, 20, 40 Euro?
Valamit tud az biztos, bár ehhez sztem több szerencse kell, mint tudás. Pl jópárszor nem jött össze az egykerék, igaz én egyszer sem tudnám megcsinálni, egy méterre sem. A sorok között fel van gyorsítva, és sokszor tényleg csak a mázlin múlt sztem, h épp nem húzták rá a kormányt. Nem értem mért van erre szükség. Ha ilyen motort vesz és így akar hajtani, menjen ki pályára. Sztem élményben is többet adhat.
szis én voltam aki ebay-ezett elöször is minden eladónak van értékelése és azt is megtudod nézni hány árut adott már el.... sztem érdemes elolvasni a rosz kritikákat hogy mik is azok és mivel volt eddig problémája a vevőknek,
Másik ha hibás rosz valami akkor vissza lehet küldeni 8 napon bellül de a vissza utat te állod, erről bővebben lehet olvasni valahol az ebay-en bellül
Kicsit offtopic lennék. Pár napja volt itt szó ebay-ezésről.
Nekem 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban (még sosem használtam):
1. Honnan tudom, hogy ha fizetek, valóban kapok is valamit?
2. Mi van akkor, ha a kapott valami hibás/rossz?
Na, akkor a motorozhatatlan idő beálltával (nekem már az, mert kora reggel indulok, hidegben és nedves úton) lehet tartani autós (Fiat Puntós) találkozót is.
gratula!
most szinte nektek találták ki a vénasszonyok nyarát!