Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az előzőhöz..
emlékfal...?, vagy dicsőségtábla....?
esetleg -mártírjaink ,,,
ha egy bóót beindul...
lassan olyan intézmény leszel
mint a mekkai Kábai kő.
legalább egyszer minden motorosnak eee kőőő menni !
Annak a faszinak ott melletted, mond meg, hogy üdvözlöm, megnézném már az ábrázatát egyszer.

Mé üres pizzát ettetek? Mekkaptátok a selejtet?
pedig igaz!

ezért is a képi dokumentációs archiválása az eseményeknek.
ezt nem hiszem el kezdek irígykedni
Ma is megnéztem egy motort, valami karbi-gyíkja van, de tulajdonképp tetszett.

Ha a forgalmiban a motor fojtott teljesítménye szerepel, de valójában a fojtás ki van iktatva, és a "rendes" teljesítményét tudja a gép, annak azon kívül, hogy olcsóbb a KGFB és kevesebb az adó rá, lehet bármi (negatív) következménye?..
ááááá, dehogy!
azt se mondta akkor: kukk!
Budaőrsön!
Ez, Erika szülinapi tortái, amit esztek?
Na hóóóóóóól jártunk ma?
.. a galamb onnantől kezdve hogy 100km/h val jön az emberrel szembe, igencsak félelmetessé tud válni.. Súroltam már galambot 120-nál... nem szeretem én se az efféle reflexvizsgálatokat.
Nem hülye a kérdés. Körül belül én is három meghatározást hallottam. Ez egy lapos kicsi fekete műanyag doboz alján egy csomó tűlábbal, amelyről én laikusként azt gondolom, hogy a két henger gyújtás vezérlését végzi.
lehet hogy hülye kérdés de mit tesz az hogy elektronika?
Sziasztok Fórumozók! Egy kis tanulságos történet. Egy szép nyári délután jövök haza munkahelyemről, félúton rohadt nagy durranás kíséretében a motor pont a helyközi ,,iparos lányok" előtt rohad le. Szemük már el kezdett felcsillani, hogy kuncsaft vagyok, azonban a sisak felnyitása utáni ,,tudtok-e motort javítani" kérdésem után rájöttek, hogy nem leszek törzsvendég. :-) Azonban, hogy milyen rendes is eme szolgáltató réteg, az időközben megjelent főnökség felajánlotta, hogy bevontatnak a közeli településre. Gondolom úgy tervezték, hogy majd a számban lesz vontató kötél. A önindító forgott ugyan, de az olaj lámpa folyamatos égésén kívűl más nem történt. A lényeg: haver kihív, moci föl a futóra (egyikünk sem szállított még futón motort, el tudjátok képzelni, mit összeszerencsétlenkedtünk a kikötésen), irány a szerelő. Pár nap múlva hívnak is, hogy az elektronika szállt el, rendeljek másikat. Pár nap alatt találtam is egy bontottat potom 35.000-ért. A kereskedő figyelmeztett, hogy a megrendelés után nem tudja visszavenni a terméket. Én mondtam, hogy ok, mivel a szerelő azt mondta, az kell. Ezután egy hét csönd. Hívom a szerelőt. Óvatosan közli, hogy lehet mégis inkább a jeladó a rossz. Hívom a kereskedőt potom 40000-ért az is van. Na én ekkor hívtam a márkaszervizet, akik nagyon készségesen azt mondták, hogy a további barmolás helyett vigyem be hozzájuk a gépet. Ők is egy másik GS behívásával jöttek rá, hogy az elektronikának és a jeladónak kutyabaja, hanem kettő kábel ment szét. Azonban egy úttal kicserélték a benzim csöven is mert a vége már töredezett. Tehát most dupla elektronikám van a GS-hez. Vagy veszek egy motort az elektronika mellé vagy megpróbálom el adni valakinek, akinek tényleg ez halt meg. Tudtok véletlenül ilyen oldalt vagy kereskedőt mondani ahol ezt megtehetném. Ha már a márkaszervizes javítást bukja az eladás, akkor az már jó. :-) Előre is köszi a segítséget.
Hali.

Nem kell valakinek egy macska? Vagyis 2...
1 szürke és 1 fekete, mindkettő fiú.
Bnőmet elkísérem, ha szükséges, de úgy vagyok ezzel, hogy hagyjanak engem békén azokkal a rettenet gusztustalanságokkal (mondták, jobb, ha nem tudom, mi minden lakik "ott" ), engem csak a normál állapot érdekel.
Midegy...
Gondolom, nem akarsz bemenni!
"A fogorvosi rendelő bejárata egy nyitott száj, rendesen fogsorral. Milyen lesz majd a nőgyógyászati rendelő bejárata?"
(Nagy Bandó)
Mit mond a nőgyógyász a kocsmában?
- Végre arcok!
Neked több eszed van!Attól függetlenül egész nap ilyeneket gyártok,de ez nem jutott eszembe!Bár nekem az ezektöl már hányingerem van,még jó hogy nem nőgyógyásznak mentem!
Erikosz... nem csoda, hogy bikázni kellett a gépet, minden cellából hiányzott 15-20ml, a lemezek teteje alatt volt mindenhol a sav. Feltöltöttem vízzel, ráakasztottam a töltőre, 5 percen belül jelezte is, hogy kész, ergo a motor feltöltötte hazaúton. Most csepptöltést kap vasárnapig, aztán akkor minden kiderül.
Én színben megfelelő LED-eket terveztem a műszerfalat (zöld, piros és kék, de kivéve a színes műanyag lapokat (amiből kettőt már úgyis elhagytam) és szép foglalattal azok helyére tenném. Ráadásul kétféle fényerővel tervezem, hogy éjjelre le lehessen tompítani.
Vagy ködlámpákat...