Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan ez egy glicerines szappany!
Bár abban nem tom van-e viasz?
http://youtu.be/sbB29ici_10 helyi erők gépparkállománynak felvillanó képkockájához rendelve :-)[/L]
Na, végre megint valami jóárasító!

A durva az, hogy ha motoros a cucc, akkor tripla a szorzó, ha lovas, akkor dupla... lehet, hogy ez csak simán valami glicerines szappan, és kilója megvan 300 ft-ból.

De ez már egy olyan ár, amikor nem érdekel, hogy van olcsóbban is. Bár bőrruhám még nincs, de elraktároztam az infót! Oszd meg a továbbiakat is.
Needee!

Ha ez bejön és a kosz kijön, imába foglalom a neved!
Holnap már szólok is a lovaglós kolléganőnek, hogy légyszi szerezzen nekem ilyet!
Reklám!
Akit zavar ne olvassa el!
Szeretnék segiteni a börkabát tulajdonosoknak!

Hosszas kutatómunka és fáradságos internetes böngészös napok után rájöttem a börruha tisztitás fortélyaira!Nem volt kedvem a futárnak fizetni pár ezret,ezért bementem a városkánk egyik állateledel és állatcikk boltjába és kerestem nyeregszappant és börápolót!És lám-lám találtam is!Mármint nyeregszappant!Nedvesitett mosogatószivacs és egy kis nyeregszappan dörzsölés és a képzödött hab tökéletesen kitisztitotta a bogár és más dolgok maradványait,söt mág az olaj foltok is kijöttek!A kabát meg olyan lett,mint amikor megvettem!Tapintásra és kinézetre is mint az új!A felületén még méhviaszos védöréteg is érezhetö!Szóval 1000.- pénz és több száz tisztitás fér bele!
A börápolót is kipróbálom,amint hoznak,és megy az infó!
Ennyi pénzért zajos?
Akkor az én 25ezer Ft-os Grex-em elég jó vétel. Felnyitható sisak, tehát zajosabb, mint a fix, de ott a 400 Ft-os füldugó, ha tartósan megyek 70 km/h felett.
Nemtom, lehet. Télleg nem emléxem rá. Ergo azt se tom, minek ez nekem.
Lehet, hogy csak viccvót?
nem Te mondtad Tőserdőn, hogy kell neked abból, amiből a túradobozom alá szabtam?

ha nem, akkor vedd városlődi jelképes násznépajándéknak!
Craft sityakra az eladó aszonta,hogy ilyent nem akarok venni,mert nagyon hangos!
Heidenau gumi borzasztó esöben!
Jelenleg Michelin Pilot aktivot nyuzom,ez elég jó!Épp most közlekedtem vele vizen!
Probalta mar vmelyikotok a Craft RX7-es sisakot?
Köszönöm a gumicsíkot, megérkezett!

Csak áruld már el lécci, hogy minek ez nekem?
Télleg nemtom.
Bár látom, már kaptál segítséget, de azért írok én is:
- A Paypal nagyban megkönnyíti az eBay-ezést, van, ahol nem is tudsz mással vásárolni. Be lehet rá regisztrálni bank- és hitelkártyát (többet is), és akkor arról vonja le a vásárlás összegét. Nem kell előre feltölteni! Nekem az OTP Visa Electronnal is működik, ami nem dombornyomott ugye, és erről egyéb költség sincs, vásárlásnak minősül.
- eBay: elérhető különböző domain-eken, a legnagyobbak: .com (amerikai és nemzetközi), .de (német), .co.uk (angol), stb., itt különböző cuccok érhetők el, de az alap adatbázis ugyanaz, vagyis ugyanazzal a felhasználónévvel-jelszóval használhatod mind.

- Olvasgasd még ezt, itt részletesebb infók vannak magyarul!
eBay
hát, valami csak lehetett benne, mert ma reggel 3/4 óráig tartott a szemhéjamat feltornázni, kitámasztani, és úgy megtartani.

ehhez mérten rendeződött a mozgásom is: meg sem moccantam ezidő alatt.
úgysem láttam volna semmit!

még az is kétséges volt, képes leszek e motorra ülni.

de! SIKERÜLT!
Pont ahogy a kolléga írta az előbb. Még hozzátenném, hogy nekem MasterCard-om van (CIB bankos), és soha semmi probléma nem volt vele, már legalább 15ször rendeltem az ebay-ről (és egyéb online shopokból). Ahogy az ebay-en látod, centre pontosan annyit vonnak le a bankkártyádról (termék ára + szállítási költség).
Tehát az ebay a Paypal-os fizetésre van kötve. Azt tartják a biztonságos átjárónak.
Hallo!
Viszonylag egyszeru a paypal-os dolog,en ugy tudom hogy kell hozza mindenkepp Visa kartya!Probaltam penzt kuldeni egy nem Visa kartyarol a paypalra,eloszor atment aztam amikor masodjara probalkoztam az vhogy nemjott ossze,az egesz eltunt az eterbe..meg jo hogy ez nem volt vmi nagy osszeg!
A paypal oldalon kell regisztralnod,csinalni egy sajat account-ot ahova majd utalod a penzt a Visa-rol..
Meg persze az ebay-en is kell regisztralnod magad!
itt egy link rem hasznos lesz:http://magyar-paypal-regisztra...
Na meg majd vasarlaskor ne feledd megnezni hogy mennyi a rendelt aru postakoltsege...(shipping,transfer)
Remelem sikerult segiteni
ok,koszonom!Remelem holnap jo ido lesz aztan sikerul vmi gumit vennem hatra..
Ajjjajjj, milyen hatással lett rád a gomba? Lassított, netán pörgetett?

az enyémet?

nem lehet, hogy Ő is gombát evett?
Nna, itt van, ni!
Valaki hiányolta a beírásaid.
időutazás

végy egy XXI. sz.-i némbert, vedd le a lováról/motorjáról, dobd ki a Bakony hegység eső áztatta lankáira, de még véletlenül sem a terepviszonyoknak megfelelő öltözékben! és hagyd magára.és mikor előkerül, nézd meg, mit aggatott magára, s szedegetett össze. a látható, és kevésbé elemek: vackorkörte; szeder; borsmenta, vödörben lapuló szöcskék, sáskák; sárgaagyag; zománcosvödör retrósra gyúrva, miből belsőépítészeti dizájndarab lett a megtalálás pillanatát követő 5. percen belül, úgy, agyagos felületével együtt.
és, ha előkerül, jutalmul etess vele erdei gombát, de a hatást még csak véletlenül sem várd meg!

segítséget szeretnék kérni Ebayyel kapcsolatban tudom hogy itt szoktak valakik vásárolni onnan, mi kell hozzá? mi az a PayPal, és hogy tudok én arra pénzt feltenni? és milyen plusz költsége van ennek?
Hali!

Nekem a gyári Bridgestone kifejezetten jól viselkedett vízen. Szárazon kevésbé voltam tőle elájulva, de esőben tetszett. Azaz, elég volt arra, amire "kellett". Már nem tudom melyik Battlax volt gyárilag, de majd súgnak a többiek...

Az eső mindig egy érdekes kérdés. Hiszen ott is fel kell melegedni a guminak, és a jó erős mintázat a nyerő... olyannyira, hogy ezek a gumik már "nem szépek" az én szememnek a motoron. Az "endurómon" elmennek, de utcai mocin kicsit fura... úgyhogy a keskeny mezsgyén kell keresgélni... de van megoldás, hiszem motorosok ezrei közlekednek mindenféle papucsokkal az esőben.
Udvozletem Minden forumozonak!Gs 500ra keresek vmi gumit,ami vizes uton is jol viselkedik...van vkinek tapasztalata a Bridgestone-okrol?Koszonom elore is!