Szilot én sem használnék ilyen célra, de az FBS az tényleg jó, szerelőm ajánlotta, és Mz alatt 3 évvel azután sincs olaj pötty, hogy megcsináltam. Pedig olaj még van benne:).
Nálam lehet megvenni... ha közelben laksz pest megye stb és 1500 Ft fölött vásárolsz akkor megbeszélünk talit és elviszem neked... ha nem akkor feladom postán utánvéttel.... email címem: zoli920319@citromail.hu
Üdv Mr.GS Teddy !
Kicsit borultakn a terveim, /doboz, esőmenő ruha stb/
mert az új ház nyeli a lóvét .
De a vezérhangya beindult nálam .
Azééé tanácsot kérnék Tőled ...
Új sv 650-es, vagy cimbitől gyönyörű BANDIT
hitelátválalással ?
/Tiszai zsilipkapuparkoló SÁR duplája nálam ,a mai nap
4-szer letudva esés nélkül !/
A sziloplasztot oldja az olaj mikroszkópikus szinten,ez meg az oljajzónyilásokat tömiti el!Ha szeretnétek tönkrebaszni a gépet,csak akkor csináljatok ilyent!Szerelöknek meg speciel nem mingegy,hogy hányszor szerelik meg a dolgot,ezért is használnak ilyen gyors olcsó és "hatékony" megoldást!
Én is szikével toltam. Illetve odaadtam egy szikét az "asszisztens hölgynek", hogy "léccilécci csináld meg". (közben meg szereltem a többi szerelnivalót)
na, az az igazi belsőépítészeti művészet, ha hajnal fél 3-kor sikerül a laptop erőtlen "fényénél", félvakon bebűvészkedni a szék lábát, egy pohár kv.-ba, majd azt visszapörgetős manőverrel kivarázsolni onnét!
erik mester hozzászólását kiegészítve:
1. Ráadásul a tőmítés "profilos", tehát nem egy egyszerű forma, hanem H betűhöz hasonló a profilja (tudom, mert cseréltem). Én biztos gyárit rendelnék.
2. Ha tömítést raksz be, mindenképpen kell tőmítőpaszta is, hogy biztos ne legyen szivárgás. NEM SZILOPLASZT meg ilyenek, mert az nem hő-, és olajálló! Speciális tömítő kell.
Maga a művelet, amúgy nem nagy durranás, csak kicsit macerás, mert a gyári tömítőpasztát el kell távolítani a szelepfedélről és a hengerfejről, az meg olyan, mint a rágógumi.
+1 jó tanács: ne narancssárga tömítőpasztát vegyél, mint én, mert ronda.
A szelepfedélnél és az olajteknőnél olajálló gumitömítés van. Oda nem lehet házilag gyártani. A tömítő paszta átmeneti megoldásnak megfelel, de csak a szervízben használatosak!
Eszetekbe ne jusson rákenni valami sziloplaszt szerűt, mert a felesleg meghúzáskor bekerül az olajtérbe, és máris több kárt csináltatok mint hasznot! Óva intelek az ilyen fajta házi barkácsolástól!
A megfelelő anyagot a megfelelő helyre!
avagy neked van már időgéped ,
"éjfél előtt".... mindez 00:40-kóóó
korán van még!
Erikék félkészek.
már megint túllőttem a célon darabszámügyileg.
dolgozom az ügyön, s amint kész vagyok, itt is jelzem.
szolíd, második nekifutásos reményeim szerint, még éjfél előtt.
Erikék összeesküvése hol található?
Márésminthogy vizuális állapotban számomra elérhető módon...
most biztos olcsón adja
Kicsit borultakn a terveim, /doboz, esőmenő ruha stb/
mert az új ház nyeli a lóvét .
De a vezérhangya beindult nálam .
Azééé tanácsot kérnék Tőled ...
Új sv 650-es, vagy cimbitől gyönyörű BANDIT
hitelátválalással ?
/Tiszai zsilipkapuparkoló SÁR duplája nálam ,a mai nap
4-szer letudva esés nélkül !/
Tetszett a "válaszod"
/mi az a koton?/
Tegnap tanultam egy-ket uj karomkodast. A benzinkuton mellettem egy kamionosnak sikerult 200 liter 95-ost tankolnia.
hát nekem sikerült!
oszt jónap van.
1. Ráadásul a tőmítés "profilos", tehát nem egy egyszerű forma, hanem H betűhöz hasonló a profilja (tudom, mert cseréltem). Én biztos gyárit rendelnék.
2. Ha tömítést raksz be, mindenképpen kell tőmítőpaszta is, hogy biztos ne legyen szivárgás. NEM SZILOPLASZT meg ilyenek, mert az nem hő-, és olajálló! Speciális tömítő kell.
Maga a művelet, amúgy nem nagy durranás, csak kicsit macerás, mert a gyári tömítőpasztát el kell távolítani a szelepfedélről és a hengerfejről, az meg olyan, mint a rágógumi.
+1 jó tanács: ne narancssárga tömítőpasztát vegyél, mint én, mert ronda.
Eszetekbe ne jusson rákenni valami sziloplaszt szerűt, mert a felesleg meghúzáskor bekerül az olajtérbe, és máris több kárt csináltatok mint hasznot! Óva intelek az ilyen fajta házi barkácsolástól!
A megfelelő anyagot a megfelelő helyre!
tömítésgyártás házilag
És valahányadik sorban írják, hogy a megfelelő anyag a klingerit. Szóval hajrá, remélem tudtam segíteni. Üdv és jó munkát:).