Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő héten valamelyik éjfél előtt.
Hát, igazából csak 1-2 UV-s kotont vennék, a Monster-ért, őszintén szólva, nem vagyok oda. Nálam a RedBull az alapértelmezett.
én eztet nem érteni !
avagy neked van már időgéped ,
"éjfél előtt".... mindez 00:40-kóóó
én e, aludni?
korán van még!

Erikék félkészek.
már megint túllőttem a célon darabszámügyileg.
dolgozom az ügyön, s amint kész vagyok, itt is jelzem.

szolíd, második nekifutásos reményeim szerint, még éjfél előtt.
Rika! Aluszol?!
Erikék összeesküvése hol található?
Márésminthogy vizuális állapotban számomra elérhető módon...
Rendben, én is azt néztem egész héten, hogy fasza, jó az idő, most meg arra értem haza, hogy megint szakad. Nincs igazság:).
hali ha valami csoda folytán kisüt a nap holnap délután és felszárad akkor felhívlak így leírva elég lehetetlenül hangzik...
Szilot én sem használnék ilyen célra, de az FBS az tényleg jó, szerelőm ajánlotta, és Mz alatt 3 évvel azután sincs olaj pötty, hogy megcsináltam. Pedig olaj még van benne:).
Nálam lehet megvenni... ha közelben laksz pest megye stb és 1500 Ft fölött vásárolsz akkor megbeszélünk talit és elviszem neked... ha nem akkor feladom postán utánvéttel.... email címem: zoli920319@citromail.hu
tőle kell venni
most biztos olcsón adja
nemááááár azta kurwa
hali holnap délután nekem jó 14:30 ig melozok utána ok ha nem esik... vasárnap sajna egésznap melózok
Üdv Mr.GS Teddy !
Kicsit borultakn a terveim, /doboz, esőmenő ruha stb/
mert az új ház nyeli a lóvét .
De a vezérhangya beindult nálam .
Azééé tanácsot kérnék Tőled ...
Új sv 650-es, vagy cimbitől gyönyörű BANDIT
hitelátválalással ?
/Tiszai zsilipkapuparkoló SÁR duplája nálam ,a mai nap
4-szer letudva esés nélkül !/
Üdv Főnök Úr !
Tetszett a "válaszod"
/mi az a koton?/
A sziloplasztot oldja az olaj mikroszkópikus szinten,ez meg az oljajzónyilásokat tömiti el!Ha szeretnétek tönkrebaszni a gépet,csak akkor csináljatok ilyent!Szerelöknek meg speciel nem mingegy,hogy hányszor szerelik meg a dolgot,ezért is használnak ilyen gyors olcsó és "hatékony" megoldást!
Engem az UV-s koton érdekelne! Hol lehet megvenni?
ezt most olvastam:

Tegnap tanultam egy-ket uj karomkodast. A benzinkuton mellettem egy kamionosnak sikerult 200 liter 95-ost tankolnia.

Szaisztok srácok vannak eladó Suzuki racing team-es nyakbaakasztóm meg karabineres kulcstartóm meg monsteres cuccok!
Én is szikével toltam. Illetve odaadtam egy szikét az "asszisztens hölgynek", hogy "léccilécci csináld meg". (közben meg szereltem a többi szerelnivalót)
létezik tömítéseltávolító spray is, de nekem ez sem volt elég, végül egy szikével vakartam le az egészet (persze közben vadul spay-ztem)...
na, az az igazi belsőépítészeti művészet, ha hajnal fél 3-kor sikerül a laptop erőtlen "fényénél", félvakon bebűvészkedni a szék lábát, egy pohár kv.-ba, majd azt visszapörgetős manőverrel kivarázsolni onnét!

hát nekem sikerült!
oszt jónap van.
erik mester hozzászólását kiegészítve:
1. Ráadásul a tőmítés "profilos", tehát nem egy egyszerű forma, hanem H betűhöz hasonló a profilja (tudom, mert cseréltem). Én biztos gyárit rendelnék.
2. Ha tömítést raksz be, mindenképpen kell tőmítőpaszta is, hogy biztos ne legyen szivárgás. NEM SZILOPLASZT meg ilyenek, mert az nem hő-, és olajálló! Speciális tömítő kell.

Maga a művelet, amúgy nem nagy durranás, csak kicsit macerás, mert a gyári tömítőpasztát el kell távolítani a szelepfedélről és a hengerfejről, az meg olyan, mint a rágógumi.

+1 jó tanács: ne narancssárga tömítőpasztát vegyél, mint én, mert ronda.
A szelepfedélnél és az olajteknőnél olajálló gumitömítés van. Oda nem lehet házilag gyártani. A tömítő paszta átmeneti megoldásnak megfelel, de csak a szervízben használatosak!
Eszetekbe ne jusson rákenni valami sziloplaszt szerűt, mert a felesleg meghúzáskor bekerül az olajtérbe, és máris több kárt csináltatok mint hasznot! Óva intelek az ilyen fajta házi barkácsolástól!
A megfelelő anyagot a megfelelő helyre!
Ha az égiek is úgy akarják (ergo nem esik megint, mint már nem tom hányadik hétvégén), szombat délután, ill. inkább vasárnap egy kis karika valamerre?
No inkább megnéztem most, amilyen szita az agyam, elfelejtettem volna. Szóval a video:
tömítésgyártás házilag

És valahányadik sorban írják, hogy a megfelelő anyag a klingerit. Szóval hajrá, remélem tudtam segíteni. Üdv és jó munkát:).