+ éjszakára ne hagyd az utcán parkolva a motort.
+ amikor parkolsz vele, lehetőleg legközelebb a motorhoz, hogy meghalld, ha hozzányúlnak, és oda tudj sietni.
(+ esetleg Casco, ha nagyon sok fölös pénzed maradt)
Akkor a kövi lépésed az legyen hogy összegyüjtesz még vagy egy 10.000-rest és tetetsz ne Erikkel egy riasztót......
Nagyon sokan azt használjuk.......és ugye minden védelem kell.
Ha komolyat akarsz az ha jól tudom 25.000, de az már pager-es és "5km" a határ......ergo ha baszogatják a gépet, akkor jelez nálad.
Ha pedig ez is megvan akkor egy JÓÓÓÓÓ LÁNC kell!
Hiszen a tárcsafék, és a riasztó még nem akadály arra, hogy feldobják egy platóra.......
De ha már ki van kötve valamihez, ott adsz nekik egy kis munkát legalább.
Hétfőn megyek átíratom a motort.
Kötöttem egy biztosítást K&H -t hozta ki a NetRisk a leg olcsóbbnak az esetemben.
Eredetvizsga megvan. Közben azért motorozgatok, túl vagyok a 150. km-en :-) Ma kimentem egy közeli piac parkolójába és sokáig csak nyolcasokat írva körözgettem egyre szűkebb körökben, majd a parkolóban döntögetni próbáltam, meg kell szokjam a motort.
Eléggé parázok, el ne lopják mert azért BP.-en sok motort lenyúlnak. Próbálom megelőzni vettem egy izmos tárcsafékzárat.
Ne okt 1-től vonasd ki, hanem szept 30.-án!
A különbség.: ha oktober 1-töl vonatod ki, akkor csak novembertöl nem fizetsz adót, ha szept 30,tól akkor a következő hobaptól, tehát oktoberre se fizetsz.
Köszönöm a segítséget mindenkinek :-)
Elkezdem az intézkedést.
Sajnos meg kell váljak két BarkRiver késemtől, hogy ki tudjam fizetni az eredetvizsgát, és az átírást... :-(
No persze ott a másik oldala, ami kompenzálja :-)
1., eredetvizsga
2., biztosítás megkötése (ezügyben néz körbe a neten, hogy hol a legolcsóbb.....Én az KH biztosítónál vagyok évek óta.....)
3., ocsmányiroda - átíratás
Tudtommal ennyi.......
És ha a szerződésre a tegnapi nap volt írva akkor 15 napon belül...mert különben még büntit is felszámolnak.
Köszi.
Riasztóból milyen típust?
Van egy Thor riasztó a Yamaha Neos-omban az leszívja a zsír új (gyári) akksit.
Egy láncom van, amely elég nagy láncszemekből áll, s a láncszem majdnem 1cm vastag vasból van. Ez gondolom csak időhúzásnak jó.
Remélem megfelelőek lesznek.