Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue_devil, b-viktor, MrChef

Köszi.

Riasztóból milyen típust?
Van egy Thor riasztó a Yamaha Neos-omban az leszívja a zsír új (gyári) akksit.

Egy láncom van, amely elég nagy láncszemekből áll, s a láncszem majdnem 1cm vastag vasból van. Ez gondolom csak időhúzásnak jó.

Remélem megfelelőek lesznek.

de hát Te is ettél már!
és az elsők közt!
priviben megy
Címet Címet Címet Címet
Drága Viktor!
annyira bíznék, hogy egyszer még Te is!
EXTRA, SPÉCI, "MOTOROS" ÉTKET KAPTÁL az atmenet-től?
amúgy meg a szívem hasad meg az irigységtől !
az én Drágám még mindig a szervizbe pihizik.
Én is akarok ott járni
atmenet-nél?
Na hol jártam ma?
+ éjszakára ne hagyd az utcán parkolva a motort.
+ amikor parkolsz vele, lehetőleg legközelebb a motorhoz, hogy meghalld, ha hozzányúlnak, és oda tudj sietni.

(+ esetleg Casco, ha nagyon sok fölös pénzed maradt)
Pageres nekem a DL-en van.

20 és 25 ezer között van, de az 5 km nem igaz. De kicsi távon nagyon jól működik. Erősen betonház függő.
Akkor a kövi lépésed az legyen hogy összegyüjtesz még vagy egy 10.000-rest és tetetsz ne Erikkel egy riasztót......
Nagyon sokan azt használjuk.......és ugye minden védelem kell.
Ha komolyat akarsz az ha jól tudom 25.000, de az már pager-es és "5km" a határ......ergo ha baszogatják a gépet, akkor jelez nálad.

Ha pedig ez is megvan akkor egy JÓÓÓÓÓ LÁNC kell!
Hiszen a tárcsafék, és a riasztó még nem akadály arra, hogy feldobják egy platóra.......
De ha már ki van kötve valamihez, ott adsz nekik egy kis munkát legalább.
esett?
yolt, hogy szakadt!

most meg vehetem fel mindjárt vizesen a cuccost, mert tegnap annyira hittem a napnak!
jah jah értem, de azért már ott is esik vagy még nem?
viccelsz?

most értem haza.

kicsit megnedvesedve.
Sziasztok,

Hétfőn megyek átíratom a motort.
Kötöttem egy biztosítást K&H -t hozta ki a NetRisk a leg olcsóbbnak az esetemben.
Eredetvizsga megvan. Közben azért motorozgatok, túl vagyok a 150. km-en :-) Ma kimentem egy közeli piac parkolójába és sokáig csak nyolcasokat írva körözgettem egyre szűkebb körökben, majd a parkolóban döntögetni próbáltam, meg kell szokjam a motort.

Eléggé parázok, el ne lopják mert azért BP.-en sok motort lenyúlnak. Próbálom megelőzni vettem egy izmos tárcsafékzárat.

Ilyet: ABUS Granit Detecto X-Plus 8000

Valakinek van tapasztalata erről a zárról?
Köszi a tippet, így intézem!
Ne okt 1-től vonasd ki, hanem szept 30.-án!
A különbség.: ha oktober 1-töl vonatod ki, akkor csak novembertöl nem fizetsz adót, ha szept 30,tól akkor a következő hobaptól, tehát oktoberre se fizetsz.
Még a napokban járatom egy kicsit, megyek vele, de aztán téli álom. Október 1-től április 1-ig kivonatom a forgalomból.
Vagy pont mindenki elővette és hajtja, csodás motorosidő van. Nekem ma pont pihen, egy nap kell neki is a héten.
nah mizu? mindenki elrakta a gépet?
ez vicces, akkor már hárman vagyunk így!
Mehetünk, nekem is Puntóm van.
Sziasztok,

Köszönöm a segítséget mindenkinek :-)
Elkezdem az intézkedést.
Sajnos meg kell váljak két BarkRiver késemtől, hogy ki tudjam fizetni az eredetvizsgát, és az átírást... :-(
No persze ott a másik oldala, ami kompenzálja :-)

L.
Emlékeim szerint:

1., eredetvizsga
2., biztosítás megkötése (ezügyben néz körbe a neten, hogy hol a legolcsóbb.....Én az KH biztosítónál vagyok évek óta.....)
3., ocsmányiroda - átíratás

Tudtommal ennyi.......
És ha a szerződésre a tegnapi nap volt írva akkor 15 napon belül...mert különben még büntit is felszámolnak.