Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap estére megpróbálok belinkelni egy videót neked, amiben a srác tömítést készít magának, ide a sportmotorra tette fel. Megfelelő anyagból (per pill nem jut eszembe, mi az), olyanból, amiből a rendes boltban kapható cuccok is készülnek. Én is meg akarom csinálni majd, mert nekem az olajteknőmnél gyöngyözik kicsit az olaj. Oda sztem jó lehet valami tömítő paszta, pl. FBS, de sztem a szelepfedél esetében a tömítés jobb megoldás. Majd a többiek megmondják még a frankót.
hát én sajnos nem, de holnap Teddí biztos segít
magamnak akarom csinalni..ahol lakom ott draga lenne..na meg nem is bizok bennuk!ez a sziloplasztos nem hangzik rosszul ha sikerul vmi hoallot szerezni..Esetleg tudsz vmi online boltot ahol lehetne rendelni ezt a szelepfed.tomitest
nekem ugyan ez volt, nem akarok hülyeséget mondani de olyan 6.000 körül van, de ha ugyes a szerelőd megoldja egy kis sziloplasztal vagy mivel, nekem mind a két motorrommal volt ilyen probléma és és megtudta csinálni egy ezresért...
Van vkinek otlete hogy mennyibe kerulhet egy szelepfedel tomites a GS 500-hoz?Sajna ugy nez ki hogy elegge szivarog mar ott az olaj menetkozbe,ugyhogy ki kene cserelnem hamarosan!
Infó itt is van bőven, és ez a saját leírásuk, ennél egyszerűbb és hivatalosabb mi lehet?: eBay Global
Ausztrália vagy Hong Kong... gyak. mindegy, a cuccok 99%-a úgyis kínai, vagyis Hong Kongból jön!
akkor megyek és dobok egy éljen-éljen!-t.

képek lassan-lassan szelektálódnak már ám.
A topic pontos neve JJ SHOP!
És ma van nekije a szülinapja!
olajshop.hu -n rendeld, az olajjal együtt. Itt évjárat és típus szerint megmondja milyen kell!
Vagy pedig az AKMT fórumon JJ-től az olajos topicban!
nah meg találtam mindent a paypal-hez már küldtem is pénzt a számlámra és nem kell hozzá semmi féle extra csak egy bankkártya.... akit érdekel itt nagyon tutin van leírva videóval meg mindennel eggyüt
http://www.ingyen-tarhely.info... már csak azt nem tudom hogy Hong Kong-ból vagy Ausztráliából érdemes-e rendelni....
nagy gondban vagyok.

a mocimhoz most aktuálisak a szűrőcserék.
az olajszűrőhöz sikerült kiválasztani a megfelelő olajat.

nade!
a levegőszűrőhöz milyen dioxidterhelt levegőt, és hol keressek?
Nekem bőrbútorápoló spray-m van. Bőrdzsekire még nem használtam, mivel nincs valódi bőr dzsekim, viszont íróasztali bőr fotelem igen. Arra jól bevált, nem agresszív anyag.
Én méhviaszos cipőápolóval kenegetem, nem kell melegíteni, finom illatos, vízálló és szép tőle, csak ugye a 3 év városi kosza akkor is látszik. Szóval a múltkori tipp a nyeregszappannal nemsoká megelőzi a méhviasz kezelést, és akkor lesz az igazi!
a méhviasz bőrápoló és víztaszító hatással is bír többek közt.

már, ha a felületek egymást megfelelően fedik.

ellenkező esetben, terepminta és lásd: idegbaj a következmény.
és ez mire is lett volna a megoldás?
Na itt a vége:
Méhviaszt mikróba melegitettem fel folyékonyra,ezt rákentem a kabátra!Na ezt nem kellett volna,mert nyomban megkötött,mint a gyertyaviasz,amikor a hidegebbre csöppen!Ezt körömkefével súroltam,de nem jött le teljesen!Felbasztam az agyam és elmentem motorozni lehányt kabátban és akkor beugrott!
HAJSZÁRITÓ!
Szivacs és melegités a kulcs!
Teljesen felszivja a viaszt melegen!ENNYI....
A viaszt az ingyen volt,mert a méhésztől kértem egy tenyérnyit!

és kérni is lehet?
Sajnos még nem találtam megfelelő motort a szük pénztárcámhoz.
Pedig azt hittem, hamarabb lessz motorom, mint jogsim. /aug 23.án volt a Kresz vizsgám és szept 13.-án a forgalmi./ 1-2 héten belül kezemben a jogsi és motor sehol. :-(
Hy! Akinek esetleg hátsó index hiánya van és féláron szeretne venni akkor az írjon!
Kivánságműsorban:
- Kérném a Neoton Familiától a "220 felett" című számot, küldeném a devizahiteleseknek és mindenkinek, aki szereti...

dehát nem is esik a hó!
Mi is?
Ja!
Protektoros esőbikini!
A koleszos csajokat pl.?
Szerintem Szegeden menjetek el és nézzétek meg a látványosabb csajokat az utcán!Ez ingyen van!Vannak ott fizetös csajok is,de azokat csak összehasonlitás képpen szabad csak az "ingyenes" felhozatallal egyben emliteni!