Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszi!
Ha szegedre át tudsz ugrani a motorral, és ott is tudod hagyni pár napra, adhatok kontaktot..hogy ki tudja megcsinálni. Mivel nem én csinálom, árat nem tudok..de nekem anno 2 éve barátságos áron lett elkészítve...és azóta használtam többször is, nem is lett baja semminek
TErmészetesen nem, de gondolom ez egy szabályzós töltő - hiszen a 15A az a max - hiszen Én nem igazán láttam még 150A-es akkut.....

Én autós töltőt használok már csak 3 éve........
Annyi az egész hogy nem hagyom rajta 10 órát......

A banditba már "zselés" akku van, de arra meg rá is van írva, hogy vagy 0,9A - 10 óra, vagy 4A - 1 óra.....
Hiszen a generátor úgy is tölti.

Télen is kiveszem, felmegy a konyhaszekrény tetejére - azt mikor indulni akarok tavasszal, akkor leveszem 1 órát töltöm.....és GOOOO

De a kocsiba is lemerültünk....
Feltettem.....Alapban 3,5A volt a töltés, majd 20 perc múlva már csak 2,5-el töltött......persze ez 44A-es
Szia!

Ez nekem már a Bandittal történt......
Az egy kicsit másféle bukócső - és már vagy 1 éve az is el lett adva. De bukócső ügyében szerintem kezdjetek el egy listát, és ha kész akkor keresétek Teddy macit.

Ha jól tudom a szaki mestere 10db-tól vállalja a gyártást.
Ha jól emlékszem kőkemény 10.000ft-ért - és nem lehet megmondni, hogy melyik a gyári, melyik az Ő gyártmánya.

Nekem amugy a GS-en a Bugspoileren volt keresztbe egy sima 20x20-as zártszelvény - mert arra volt felaplikálva a ködlámpa

(AMIT viszont SENKINEK nem ajánlok! mert lehet hogy az cseszte szét a feszszabályzót annó! hiszen az plusz 100W a mocinak....)

Szóval nekem a vas főleg a szakál miatt kellett (az "S" betünél ott a csavar....) és a végén erre ment fel a ködlámpa
Szia! Meg van még azóta a bukócső?
Sziasztok!
Szeretnék bukócsövet venni a gs-re, de eddig még nem sok sikerrel... Gyártótól lenne, de mocsok drága.
Valaki esetleg tudna eladó bukócsövet?

Előre is köszönöm.
ezért utaztunk, áztunk, fáztunk, DE! kiváltságos érzés volt ott lenni, s átélni.
Erik, Ani!
itt is!

mé, nem volt a közelben egy lavór?
Te tudod, micsinálsz, de inkább cseréld le, bontóban biztosan van használt, jó állapotú. A fék nem játék...
üdv, újra egyben a gép, még anyi apróság h a az első féktárcsa a szegecselésnél kicsit megbicsaklott, a szegecs kinyílt picit, 2-3 darab és menet közben surlódik , a tárcsa egyik fele befelé néz.
TUD VALAKI SEGÍTENI? ismertek olyan helyet ahol ilyen szegecseléssel foglalkoznak?
Üdv !
Igen v.-színű ez a helyes válasz . ,de agymenésem volt!
Magas labdát adtál , ezt nem hagyhatom ki !
NAGY VOLT AZ ARCOD ?
Jobbulást !
motorrad.. bp nagykörösi út pl.
Sziasztok 96-os Gs-hez honnan lehet rendelni kuplung bovden mert eléggé megnyúlt az enyém!
Én valószínübbnek tartom, hogy az Erikék esküvőjén ven mindenki . :)
Majdnem mindenki .

Én is ott lennék, ha a pofaműtétmtől nem lenne akkorára dagadva a fejem, hogy nem megy rá a sisak
még az is lehet , hogy titkos
rekordkísérlet volt.
akkó meg elcs....tük!
valóban úgy tűnik a grafománok szabin
vannak, a másik változat szerint,
megvalósult Ferenc József császár álma :
"minden nattyon szép, minden nattyon jó,
mindennel mek fattyok elégedve ! "
azért ez nem semmi majdnem egy napig nem írt senki
mingyá kezdődik a nagy hejehujás közös örömködés!

mindenkis másnak pedig esőmentes nyargalászást a lovak hátán!
Esküvő előtt?
Ja, hogy a multimétert!
Mán betettem a műszert!
Azé ha rövid ideig picit több, az talán nem halálos baj. De a hosszú élettartam eléréséhez nem javallott.
Akksit csak MAX a kapacitás 10%-ával szabad tölteni!