Ha szegedre át tudsz ugrani a motorral, és ott is tudod hagyni pár napra, adhatok kontaktot..hogy ki tudja megcsinálni. Mivel nem én csinálom, árat nem tudok..de nekem anno 2 éve barátságos áron lett elkészítve...és azóta használtam többször is, nem is lett baja semminek
Ez nekem már a Bandittal történt......
Az egy kicsit másféle bukócső - és már vagy 1 éve az is el lett adva. De bukócső ügyében szerintem kezdjetek el egy listát, és ha kész akkor keresétek Teddy macit.
Ha jól tudom a szaki mestere 10db-tól vállalja a gyártást.
Ha jól emlékszem kőkemény 10.000ft-ért - és nem lehet megmondni, hogy melyik a gyári, melyik az Ő gyártmánya.
Nekem amugy a GS-en a Bugspoileren volt keresztbe egy sima 20x20-as zártszelvény - mert arra volt felaplikálva a ködlámpa
(AMIT viszont SENKINEK nem ajánlok! mert lehet hogy az cseszte szét a feszszabályzót annó! hiszen az plusz 100W a mocinak....)
Szóval nekem a vas főleg a szakál miatt kellett (az "S" betünél ott a csavar....) és a végén erre ment fel a ködlámpa
Sziasztok!
Szeretnék bukócsövet venni a gs-re, de eddig még nem sok sikerrel... Gyártótól lenne, de mocsok drága.
Valaki esetleg tudna eladó bukócsövet?
üdv, újra egyben a gép, még anyi apróság h a az első féktárcsa a szegecselésnél kicsit megbicsaklott, a szegecs kinyílt picit, 2-3 darab és menet közben surlódik , a tárcsa egyik fele befelé néz.
TUD VALAKI SEGÍTENI? ismertek olyan helyet ahol ilyen szegecseléssel foglalkoznak?
valóban úgy tűnik a grafománok szabin
vannak, a másik változat szerint,
megvalósult Ferenc József császár álma :
"minden nattyon szép, minden nattyon jó,
mindennel mek fattyok elégedve ! "
Én autós töltőt használok már csak 3 éve........
Annyi az egész hogy nem hagyom rajta 10 órát......
A banditba már "zselés" akku van, de arra meg rá is van írva, hogy vagy 0,9A - 10 óra, vagy 4A - 1 óra.....
Hiszen a generátor úgy is tölti.
Télen is kiveszem, felmegy a konyhaszekrény tetejére - azt mikor indulni akarok tavasszal, akkor leveszem 1 órát töltöm.....és GOOOO
De a kocsiba is lemerültünk....
Feltettem.....Alapban 3,5A volt a töltés, majd 20 perc múlva már csak 2,5-el töltött......persze ez 44A-es
Ez nekem már a Bandittal történt......
Az egy kicsit másféle bukócső - és már vagy 1 éve az is el lett adva. De bukócső ügyében szerintem kezdjetek el egy listát, és ha kész akkor keresétek Teddy macit.
Ha jól tudom a szaki mestere 10db-tól vállalja a gyártást.
Ha jól emlékszem kőkemény 10.000ft-ért - és nem lehet megmondni, hogy melyik a gyári, melyik az Ő gyártmánya.
Nekem amugy a GS-en a Bugspoileren volt keresztbe egy sima 20x20-as zártszelvény - mert arra volt felaplikálva a ködlámpa
(AMIT viszont SENKINEK nem ajánlok! mert lehet hogy az cseszte szét a feszszabályzót annó! hiszen az plusz 100W a mocinak....)
Szóval nekem a vas főleg a szakál miatt kellett (az "S" betünél ott a csavar....) és a végén erre ment fel a ködlámpa
Szeretnék bukócsövet venni a gs-re, de eddig még nem sok sikerrel... Gyártótól lenne, de mocsok drága.
Valaki esetleg tudna eladó bukócsövet?
Előre is köszönöm.
Erik, Ani!
itt is!
TUD VALAKI SEGÍTENI? ismertek olyan helyet ahol ilyen szegecseléssel foglalkoznak?
Igen v.-színű ez a helyes válasz . ,de agymenésem volt!
Magas labdát adtál , ezt nem hagyhatom ki !
NAGY VOLT AZ ARCOD ?
Jobbulást !
Majdnem mindenki .
Én is ott lennék, ha a pofaműtétmtől nem lenne akkorára dagadva a fejem, hogy nem megy rá a sisak
rekordkísérlet volt.
akkó meg elcs....tük!
vannak, a másik változat szerint,
megvalósult Ferenc József császár álma :
"minden nattyon szép, minden nattyon jó,
mindennel mek fattyok elégedve ! "
mindenkis másnak pedig esőmentes nyargalászást a lovak hátán!
Ja, hogy a multimétert!