Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

enyémet odaadom olcsóbban, egyben van, ha érdekel szólj.
Kicsit komolyabb ötlet?:)
Hajtsd vissza a sztendert!
Srácok az mitől lehet hogy simán indul a moci jár meg minden bármeddig de ha berakom sebességbe rögtön leáll:S?
Válaszokat előre is köszönöm..
Beszarás!
Az életkort csak kb. 25-30 éves korig szokták hangsúlyozni az emberek. Pl. felfelé faragni. Aztán lefelé, végül az embernek nincsen életkora.
* vagyok
Öhm... nem tudom, feltűnt-e, de nem a koron volt a hangsúly! Mellesleg mivel pont egy 20-assal idősebb nálam, nem tiszteletlenség a néni megszólítás, de még mindig nem ezen volt a hangsúly.
Arról nem beszélve, hogy a kor nem érdem, hanem állapot, ergo semmiféle tiszteletnek nem képezi az alapját, legalábbis nálam. Ezek mellett nem vagy a kisfiad és nem is szóltam hozzád!
Udvariatlan emberek tesznek célzást a korra!
Különösen egy hölgy estében "kisfiam"!
Örülni fogsz,ha bizonyos kort megélsz!
Bunkónak sem illik lenni...
Tehetek én róla, hogy rossz alanyokkal próbálkozol?
a kartonmajmokkal meg az a baj, hogy szétáztatja őket az eső!
csupán NEM KÉPES! kisfiam!
Úgy tűnik, senki nem vezeti le a néni felesleges energiáit.
Ezt 2 mondattal is el lehetett volna mondani.
De ha íráskényszered van..........
Jah, "téptünk"!
Kb 5 km/h-val.
:D
Szép volt! :D
parabogár eszegetett a bukóm alatt éjjel.

időnként elkezdett rángatni a motorom menet közben.
alapjárati gond nem igen lehetett, mert már túl voltunk az indulást követő 20 km-en is.

aztán már a harmadik 10 megkezdése után rájöttem, mihonnét ered.

qva hideg esőben rongybabává ázva, alaptesthőmérsékletem a hibernikushoz közeledve, ettől a teljes előhűtött állapotig nem kívánva eljutni, vacogni kezdtem.

s, mint javarészt folyadékkal telített szervezetű, s ezáltal a közlekedő edény/lény elv alapján a vacogás elhaladt a gázkarig kinyúló végtagomig.

s ott membranikus mozgást végezve, cseppet sem előnyös módon dirigált gázadás miatt állt be a fenti szitu.

ma reggel már uraltam a helyzetet: vizes ruciban is visszafogott, tudatos vezérléssel húztam a gázt. nem is dadogtunk.
Az tényleg király volt!
Zacskóval a lábamon, hogy ne ázzon be a csizmám És ráadásul még féltem is
Nekem úgy tűnik, hogy qrvahideg van már, és esik az eső. Az általad beírt link vajon nem Szicília időjárását mutatja?
Grat a picihez Blue, nagyon helyes!
A kép 2008 végén készült Eger-Szépasszonyvölgyben egy motorozz.hu-s túra alkalmával. Igazság szerint nem emlékszem már, pontosan ki volt ott, elég sokan voltunk, meg azóta kissé szét is széledt az a társaság. Elképzelhető, hogy ők vannak a képen, így hirtelen nem ugranak be, aztán persze lehet, hogy anno többször is motoroztunk együtt.
JA! Azt nem mondtam:-)

Az adatlapodat töltsd ki, mert ez egy olyan bagázs, hogy szereti tudni kivel dumál:)
Ha lesz adat, kép....akkor itt mindenki segítőkész.

JA!
Csak ne azzal kezd, hogy milyen olaj kell a gépbe:-)))))
Mert akkor legyilkolnak:-))))))

Minden hasznos infót TEDDY honlapján, vagy a www.akmt.hu oldalon megtalálsz a GS500-al kapcsolatban.
Most néztem az adatlapomon ezt a szépséges "SÁSKÁT":-)))

Hejjjjjjjj miko rmég a Vrsic hágóra téptünk fel:-)))))
49db hajtűkanyar:-)))) 1611m.......szakadó eső:-)))))
Srácok!
Ha valaki ráérős és motorozna egyet segítsen a kollegának.

Én most ugye babázok 10000000-rel:-) és ugye a nagyfalu nekem egy 60-as.......szóval nem épp esik útba.
Bár Én is ezt írtam le......lekopott, leesett az ára.....szerintem már a végét járja.
De hát ugye a pénz nagy úr. Csak nehogy úgy járjon a kollega mint pár éve a másik azzal a zöldes GS-el......
Az is valami 320.000volt.....azt müködödött 1 hetet?