Én tegnap voltam a 23 le-vel erősebb négykerekűvel (na mi lehet? :P) műszakin az A.Klubnál. Kb. lex@rták, csengettem a most már zöldkártyával egybeépített hatósági árat (25k ft) és viszlát 2 év múlva. Azért előbb-utóbb ez a nagy lazaság megbosszulja magát annál, aki a járművére sem igényes. Ha mi magunk odafigyelünk, baj nem lehet, más úgy látszik nem teszi meg helyettünk.
júliusban nekem középen simára kopott hátsógumival is átengedték a moccot, mert látták, hogy rendben van amúgy..persze megnyugtattam őket hogy beszerzés alatt van az új..ami igaz is volt
Májusban voltam vizsgán az Vas Gereben utcai NKH-telepen, 4500 HUF körül volt a díjazás. Betoltam, rátolták a fékpadra, megmérték elöl-hátul, jófejek voltak, matricacsere, elköszönés, kitoltam. És én még izgultam a fényszóró visszajelző izzóm miatt!
A sima műanyag bukókra szokták azt mondani h 4-5 év és illik lecserélni; a kompozitok elvileg egészen addig tudják a megfelelő védelmet (persze ugyan úgy csak egy esetben) amíg szinte már hordhatatlanok nem lesznek a többi járulékos rész elhasználódása miatt..
Nekem két éves a sisakom most.. és szerintem jövőre veszek egy másikat, mert kopik a bele meg a szíja ...mondjuk majdnem minden nap hordom is
Ja nem-nem... Félreértés! Komolyan kérdem. Szerinted lecseréljem? Mikor szokták cserélni? Aktív használat esetén 4-5 év? A másik kérdés meg az lett volna, hogy pl. erre-e, de a válasz úgy látom igen.
ezentúl csak ilyeneket akarok minden reggel ebben a magasságban.
legalább nem kell szemészetre mennem.
amúgy is gondban vagyok, hogy mivel kezeljem laposrataposottmeztelencsigatekintetű reggeli toalettemet.
hát ilyenekkel!
most már jóóóól ki vannak kerekedve szemeim.