Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké.
ezentúl csak ilyeneket akarok minden reggel ebben a magasságban.

legalább nem kell szemészetre mennem.

amúgy is gondban vagyok, hogy mivel kezeljem laposrataposottmeztelencsigatekintetű reggeli toalettemet.

hát ilyenekkel!

most már jóóóól ki vannak kerekedve szemeim.
http://youtu.be/SEVU-YLpM8A

Ezen besííírtam :)
Te mekkora egy bunkó, toplák vagy !
Én tegnap voltam a 23 le-vel erősebb négykerekűvel (na mi lehet? :P) műszakin az A.Klubnál. Kb. lex@rták, csengettem a most már zöldkártyával egybeépített hatósági árat (25k ft) és viszlát 2 év múlva. Azért előbb-utóbb ez a nagy lazaság megbosszulja magát annál, aki a járművére sem igényes. Ha mi magunk odafigyelünk, baj nem lehet, más úgy látszik nem teszi meg helyettünk.
júliusban nekem középen simára kopott hátsógumival is átengedték a moccot, mert látták, hogy rendben van amúgy..persze megnyugtattam őket hogy beszerzés alatt van az új..ami igaz is volt
Májusban voltam vizsgán az Vas Gereben utcai NKH-telepen, 4500 HUF körül volt a díjazás. Betoltam, rátolták a fékpadra, megmérték elöl-hátul, jófejek voltak, matricacsere, elköszönés, kitoltam. És én még izgultam a fényszóró visszajelző izzóm miatt!
Nekem sem mérték (júniusban). De lehet hogyha gyanúsan hangos akkor megmérik, nem tudom.
2 éve mikor voltam vizsgán akkor még nem mérték (be sem indítottam) most mérik-e? Nem hiszem.
GS-nél bele van ütve az alvázszámhoz.
3900 1/min-nél 86db asszem.
Igen, ez tiszteletteljes volt...
A sima műanyag bukókra szokták azt mondani h 4-5 év és illik lecserélni; a kompozitok elvileg egészen addig tudják a megfelelő védelmet (persze ugyan úgy csak egy esetben) amíg szinte már hordhatatlanok nem lesznek a többi járulékos rész elhasználódása miatt..

Nekem két éves a sisakom most.. és szerintem jövőre veszek egy másikat, mert kopik a bele meg a szíja ...mondjuk majdnem minden nap hordom is
Sztem ne még.
A műanyagot szokták cserélni állítólag 4-5 évente. De mi csórók vagyunk.
Nekem is van Nitro bukóm
Ja nem-nem... Félreértés! Komolyan kérdem. Szerinted lecseréljem? Mikor szokták cserélni? Aktív használat esetén 4-5 év? A másik kérdés meg az lett volna, hogy pl. erre-e, de a válasz úgy látom igen.
Tisztelt motorostársam!
Az idézőjel! Szerinted?
Nem is azért mondtam, hisz azt nem tudhatom. Csak betettem, valakinek hátha..... Nekem van Nitro bukóm, egész jó.
Atomot neki
4 éves a hjc bukóm, abból 3 évet a bugyijában töltött, egyszer leesett a kormányszarvról. Szerinted csere-érett?
NKH-nál azt mondták hogyha van róla műbizonylat és nem hangosabb a megengedettnél akkor nincs vele gond. Hogy hány decibel lehet max. azt nem tudom.
fiúk!
rátok küldöm az egyfejű sárkányt, ha sokáig poroljátok itt egymás boxerét!
Bocs, rossz helyre kattintottam, nem Neked címeztem.
Azért hülye nem vagyok!
legalábbis egy motoros bolt vezetője mondta nekem, aki azért tudhatja az ilyeneket :D
Sztem elég nagy rá az esély, ugyanis idén jan. 1.-től keményedtek a szabályok műszakin.
Nekem most lesz müszakis a Gs! Szerintetek szólank a sportkipufogó miatt? annyira nem hangos azért!
esSO most műszakizatta? Na, ez nem biztos, de mintha...