szóval: úgy érzem, kiváltságos helyzetben vagyok, mert a motorossuli, ahol tanultam, van 4 vagy 5 ugyanilyen moci.
s, mert jóban vagyok z oktatóval, ő fog tudni nekem segíteni e téren, hogy kihez, hová vigyem.
de nem utolsó sorban, az akmt-s srácok is nagyon konstruktívak!
Az eredettel nem tudnak átbaszni, mert a magyarország 1 üzembe helyezési időpontnak szerepelnie kell! és ha az csak 1-3 év es egy 10 éves motornál, akkor máris felejtős!
namostan aztán elvesztem, mert ezen reflektációdat, minden agy!sejtem gályamelója ellenére sem.
segíjjémá', hogy Te mit is akkor mostan éppen nekem itten?
hát jah mondjuk csak tudomásom szerint 4 évig gyárották csak, és az esetleges problémákkal kihez hova fordulsz?nekem csak 250-es cbf em volt szoval ez lehet hülye kérdés, mert azzal semmi probléma nem volt esetleg ez is hasonló minőségü?
most gondolatban megtartom a moto'gigastart!
én max. egy triangulummal be tudok szállni .
és megyek szórakozni!
mea culpa!
szóval: úgy érzem, kiváltságos helyzetben vagyok, mert a motorossuli, ahol tanultam, van 4 vagy 5 ugyanilyen moci.
s, mert jóban vagyok z oktatóval, ő fog tudni nekem segíteni e téren, hogy kihez, hová vigyem.
de nem utolsó sorban, az akmt-s srácok is nagyon konstruktívak!
ez is szerepet játszott a választásban.
Nekem az ujjam is vastagabb a billentyűnél! Gitár sem johet szóba, csak dob, kétfenekű!
tehát nem tudnám megcsinálni .
Ergo...Ők ,mármint az előadó művészurak tudnak
zongorázni.
Miért? Erre tendál az érdeklődési köröd?
segíjjémá', hogy Te mit is akkor mostan éppen nekem itten?
http://youtu.be/8wTAkXKBcBg most tényleg el kéne hinnem?[/L]
mindenesetre, a dbsz-a gyök alatt van a Suzuki GS 500-sok viszonylagos viszonytényszámdatahalmzában.
ezentúl még többre fogom!