Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes, lányoknál fontos a giga!
Ugyan ez a kingguardom van nekem is, eddig jól szolgált, csak elég viharvert már, néha kicsit szorul, de jól működik.
elmélkedem még.
most gondolatban megtartom a moto'gigastart!
Ha esetleg "ZENEKART"akarsz szervezni
én max. egy triangulummal be tudok szállni .
na, akkor majd, ha megvan a műsorszám, szólj!

és megyek szórakozni!
ajjaj!
mea culpa!

szóval: úgy érzem, kiváltságos helyzetben vagyok, mert a motorossuli, ahol tanultam, van 4 vagy 5 ugyanilyen moci.
s, mert jóban vagyok z oktatóval, ő fog tudni nekem segíteni e téren, hogy kihez, hová vigyem.

de nem utolsó sorban, az akmt-s srácok is nagyon konstruktívak!

ez is szerepet játszott a választásban.
Nincs, hisz úgysem tudnék!
Nekem az ujjam is vastagabb a billentyűnél! Gitár sem johet szóba, csak dob, kétfenekű!
atmenet nem is válszolsz nekem ?
és van zongorád is?
Én se tudnám, mert nem tudnék egyszerre csak egy billentyűt lenyomni!
Az eredettel nem tudnak átbaszni, mert a magyarország 1 üzembe helyezési időpontnak szerepelnie kell! és ha az csak 1-3 év es egy 10 éves motornál, akkor máris felejtős!
Én pl. nem tudok zongorázni ,
tehát nem tudnám megcsinálni .
Ergo...Ők ,mármint az előadó művészurak tudnak
zongorázni.
Uraim, tényleg, ha nem is ezt a motort veszem meg, akkor is GS-t szeretnék. Van valami típusbetegség, amire érdemes figyelni?
Asszem a tolvaj jobban jár ha azt a vékonyka oszlopot vágja inkább el!
Ilyet még én is tudok!
Miért? Erre tendál az érdeklődési köröd?
namostan aztán elvesztem, mert ezen reflektációdat, minden agy!sejtem gályamelója ellenére sem.
segíjjémá', hogy Te mit is akkor mostan éppen nekem itten?
Ha zongorázni tudak.....?
én is Téged!
Normálatlan nőszemély...
Ti, mint autentikus személyek!
http://youtu.be/8wTAkXKBcBg most tényleg el kéne hinnem?[/L]
hát jah mondjuk csak tudomásom szerint 4 évig gyárották csak, és az esetleges problémákkal kihez hova fordulsz?nekem csak 250-es cbf em volt szoval ez lehet hülye kérdés, mert azzal semmi probléma nem volt esetleg ez is hasonló minőségü?
az eddigi közúti vizuális, és más fórumokon szerzett tapasztalataim alapján: igen.

mindenesetre, a dbsz-a gyök alatt van a Suzuki GS 500-sok viszonylagos viszonytényszámdatahalmzában.
miért olyan ritka ez a moci vagy mi?
mindig sokra becsültem a férfik képességeit.
ezentúl még többre fogom!