Semmi baja az akksidnak, csak sokat indítózol!
Állandóan játszol vele, mint egy micsodával!
A hétvégén megmérem Neked , és a töltésedet is és majd véleményezem!
köszönöm!
és még nincs is messze.
a kérdésem csupán csak már az, hogy "mezei" akksit vettél ennyiért?
/napersze, hogy azt!/
a köznépi: sok motoros pasi azt hiszi, mert nagyobb áttételezett frekvencián rezeg az ágyéka, már minden nőnemű legott elalél: s dől is el/meg/hátra.
kinek-kinek fantáziája szerint.
csak mert van motorja /is!/.
csakhát ez önmagában kevés, igen kevés.
erre mondtam én, motorom nekem is van.
ha egyéb területen tud valami különlegest, akkor hajlandó vagyok elmélázni a képleten.
a varta nálam is az elsődleges volt, de hátha más jobbat alapon.
nem akarnék, de a hideg idők miatt nem szeretnék ne elindulni egy aksi baj miatt, mert az ónos esős, és a havas idők kivételével, folyamatosan használnám.
meg mert ma teljesen lehervadt, és nem is nálam, hanem a kollégám keze közt.
pedig csak fékbetétet cserélt.
a kettőnek csak látszatra nincs összefüggése.
a méretnél jó, hogy szólsz, mert a teljesítményt / 12V-8,6 A / megnéztem, de a terjedelmi paramétereket: nem.
és mert gyanúsan gyorsan töltődött fel, gondoltam, nem lehet már 100-as.
/rugós alátétet most varázsoltunk alá/
néztem pár netes akksi forgalmazót, de siralmas összegekkel riogattak. pl. 30-40 ezer közt. lehet, ezek az ápolásmentesek.
jut eszembe, azért gyerekeink csak túlélték valahogy a csecsemőkorukat is.
Monnyuk akksibboltban próbálkoztál már? Ott fogják tudni, milyen kell bele. Bár itt is a méret a lényeg! Pontos típust nem tudok, de az a lényeg, hogy beférjen a helyére. Komolyan.
A Varták pl elég jók már. Van a sima, hagyományos savas, és a drágább gondozásmentes. Nőknek ez utóbbi javallott!
Egyébként miért kell új? Ha nem életbevágóan fontos, én megvárnám vele a tavaszt.
Kicsilány ne add fel !
Taníts, okíts !
Én már hallottam olyan csodát, hogy valaki
feljebb tudott lépni a kristályok IQ tartományból
mondjuk pl. a páfrányokéig !
namárost:
némiképp minden közösségnek megvannak a maguk körforgásbeni sajátosságai.
a motoros webside-k felépítése, kialakítása is magukba foglalják az adatlapokat. persze, a lényege, az információközlés; s annak a másik oldalon való megfelelő értelmezése erős hiányosságokat mutat.
így történhet meg az, hogy minden ott közölt, vagy épp nem közölt részt figyelmen kívül hagyva, tereprallyznak a kóbor numeravadászok.
némelyikkel oly szívesen közölném: bocs, de nekem is van motorom!
rájöttem.
és köszönöm!