Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Kinek-mi vált be jobban... én használtam Heidenaut is, most Conti Avenue van fent, ezt jobbnak érzem, persze drágább, de csak picit.

A tank 2001-ben (2003?) változott, vagyis a régi "szögletes" GS-en 17l, az új "kereken" pedig 20l.

Üdv itt!
Köszönöm a segítséget. Ezekszerint a Sport demon a legjobb?
szia kedves Kriszta

Ez GsTeddy adatlapjáról van,

Gumi kérdés:

Ami próbálva lett általunk, és jobb, mint a gyári Bridgestone (majdnem "jósági" sorrendben):

Pirelli SportDemon, Metzeler Lasertec, Conti Avenue (már nem létezik, helyette van a ContiGo), Heidenau (K-62, K-64), ContiTwist SM (ez supermoto gumi...)

amit pedig felejts el:

Bármelyik Kenda, Vee-Rubber, Mitas

elöl: 110/70R17 54H
hátul 130/70R17 62H

Tank kérdésben habár tudom de nem segítek ugyanis a GOoglE a barátod...
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni...gs500-am van, de nem tudom milyen hátsó gumit vegyek rá. A Twis-tet ajánlották a Conti-tól, de az csak 250ccm-ig van. Esetleg valakinek tapasztalata? Olyan kérdésem is lenne, hogy hány literes lehet a tank? Ugyanis a forgalmiban nincs benne.

Előre is köszönöm a választ: Kriszta
szia még nem tudom hogy dolgozok, de ez a kisebb probléma lehet addigra elveszik a jogsim... ugyanis bevonják 2 hónapra és már csak a papírt várom
Most ittam.
kőkv valakinek?
Köszöntem:). Következő utáni hétvégén mit csinálsz? Egy karika valamerre?:)
akkor azért nem lett kép a 2 tanulóbandit kikerüléséről
ha kijössz mehetsz az enyémmel,ez visszajár
Ezt mondjuk el is tudom hinni!
jah és
dehogy ez a homo kiment Angliába hogy legyen neki új motorja, erre nem is akar vissza jönni...
Ismerős volt a környék, egyszer erre mentem hazafele
város.és az adatlapon nem az van.
ja és nem is offolok mert mentem gs-sel kakucson
ha adatlapot csekkolsz nézd meg a képeket ott az én gs-em használja miközben és körmöm rágom ,
Gyorsolvasó vagy...
Birmingham
Azt hittem veled volt foregon...
egy utat el innen
Elég az országot belőni? Vagy puskázni is ér az adatlapról...?
azt nem tudja senki hogy én hol jártam.csak voltam már ott.meg a skywalk feltűnő jelenség
bár nincs gs-em,de ha ragaszkodtok ehhez a témához...lehet találgatni.az első aki kitalálja vendégem itt egy városkörre
Kiestél!

De legalább megtudtuk, hol jártatok!
ha azt mondom hohe wand,mit nyertem?
gyerekek ezt nem tudom jobban hagsúlyozni hogy ez élőben milliószor szebb.....valahogy a fénykép nem akarja az igazságot
Drága!
ezen esetben, még csak nem is jutottál eszmbe!
sorry!

kocsma mellett dolgozom.
gondolatébresztőnek bőven elég az is.