nem vicc!
viszem a bukócsövemet, oszt megszervízolom!
bár kéne még hozzá egy kb 5-8cm csavar, minek a mérete kérdéses, de addigra kiderítem.
sőt! lehet, hogy be is szerzem
ja, és még 2 db fekete szelepsapkát valaki valahonnét nem "szerezne"?
nekem nem illik a személyiségjegyeimbe
Éhes disznó makkal........
Igen, tudom, de nem volt kedvem fél Örsöt megkerülni. Előtte meglestem, hogy nem volt-e rendőr.
Én is köszönöm a kávét! Meg a trécset is.
nem akar valaki Tőserdőre csiszolókorongos/drótkefés/ kéziszerszámot, meg egy kis rozsdamarót hozni?
ez komoly, mert akkor vinném a frissenszerzett, kicsit leamózott bukócsövemet, azt amíg Ti dévajkodtok éjszaka a vízben, addig én esztétizálnám cuccost!
fülszöveg: arról tájékozódnék itten, hogy crossos beütések nélkül, meddig "biztonságos" a talajelhagyás, és mikortól veszélyes a nemérintettkerekes haladás?
ki tudja, mekkora annak a pattogási együtthatónak az intervalluma, ami még nem a dőlésszög teljes negatívelőjeles tartományába hajlik át?
és az egyenlet elemei, azon belül is: a testömegindex, a motorukis meghajtás eszköz haladási sebessége, vele nem lineáris ön/raksúlykombója, illetve; a súrlódási felület porózussága hogyan rendezhető el biztonságosan a fenti, lásd pattogási együttható, hogy az a lehető legkevesebb kálóval adja a summát?
tegnap este ezen elmélkedem, de nem találtam még meg az optimalizált tartományt.
A tarifa mennyi lehet?: egy kupak ...