köszönöm, nagymuter is pont ezt a rendőrös sztorit mondta......
már csak fel kell jutnom pestre és kész a moci
csodálkoztam h it fórumon senki nem ajánlotta a Sima Bélát, beszéltem vele telefonon nagyon jó arc, mivel nemvok odavaló nekelljen 2szer mennem felajánlotta h reggel beviszem a villágat elkúrom a napom a fővárosba és délután hozhatom készen haza.....
Motoros berkekben állítólag imákat rebegnek hozzá,
na mind1.... megpróbálok minél leőbb kocsit szerezni feljutni pestre és hamar összedobni a mocit.....hisz még nyár van
műanyag hegesztőshöz viszem holnap az idomokat, fehérváron kadocsa utra vhova azt ajánlották....remélem ocsóbol hama megcsinálja
Viktory90!
Örülök, hogy ennyivel megúsztad az esést.
Valamelyik nap olvastam, hogy az autópályán meghalt egy motorosrendőr, amikor elkezdett esni az eső (tudomásom szerint jó képzésben részesülnek). Ilyenkor a legcsúszósabb az út. A kommentekben volt, hogy állítólag többször is kérte a felettesétől a gumicserét a motoron, de az anyagiak miatt nem engedélyezték. Nem tudom, hogy mi lehet ebből az igazság, de nagyon óvatosan kell ilyenkor vezetni.
Hétvégén megyek motoros vezetéstechnikai képzésre. Remélem, hogy mutatnak hasznos dolgokat.
hát, egy biztos: komoly survivor fleshes volt ez a nap.
tavaly utasként én is átéltem egy olyan szakadó esőben való motorozást, hogy az első keréktől 1 m-re már nem lehetett látni.
Jah és ezt képzeld el az autópáylán kap el...... kb 50km -et jöttem ma pályán jégesőbe a másik 50-et meg olyan esőbe hogy nem láttam semmit... fasza volt végig 80km/h-val
már csak fel kell jutnom pestre és kész a moci
csodálkoztam h it fórumon senki nem ajánlotta a Sima Bélát, beszéltem vele telefonon nagyon jó arc, mivel nemvok odavaló nekelljen 2szer mennem felajánlotta h reggel beviszem a villágat elkúrom a napom a fővárosba és délután hozhatom készen haza.....
Motoros berkekben állítólag imákat rebegnek hozzá,
na mind1.... megpróbálok minél leőbb kocsit szerezni feljutni pestre és hamar összedobni a mocit.....hisz még nyár van
műanyag hegesztőshöz viszem holnap az idomokat, fehérváron kadocsa utra vhova azt ajánlották....remélem ocsóbol hama megcsinálja