Basszus itt armegeddon volt!
A nyaszőlős u.végén ahol rá lehet menni az 1 es 7 es bevezetőre, na ott kb 50 cm -es víz volt!
Tengelye sem látszott az XT nek :) , főlálltam úgy baszattam neki! hiiiiiiiii volt ám csúszka.....olyan voltam, mint egy motorcsónak.
Utána végig a busz sávban :)) a hegy felől ömlött le a víz........ csak úgy terítettem be az autósokat! :))
köszönöm
már szétekaptam az elejét és akad mester pesten aki a hajlott vilát rendbehoza, gumis ismerős is van aki a kereket is kigörgőzteti, mivel az enyém F a lámpa az nagyon nehéz eset volt de azt is találtam. már csak műanyaghegesztés lesz, azt fehérvárra elviszem és remélem hamar összetudom dobni. ittvan pár kép..a többit kitalálhatjátok
Nekem pár hete csinálja azt,hogy 160 köröl elkezd rángatni és fullad!Közben nekiállt gyorsitáskor is torpanni,de azt az ujratankolás megoldotta!Most csak a "üzemanyag elfogyás" maradt 160-nál!Ezen nem tudtam javitani,tank b.csap,rendszer pucolással sem,ezért nem megyek gyorsan!És kész a probléma megoldva!Részemröl!Másnak ez biztos nem lenne kielégitö!
Ez is olyan. Van egy másik, ami támpont lehetne, mert nyalakodunk egy "zmrzina" tábla alatt.
Ez a motoros kép amúgy egy kocsmahivatal. Álltunk az út szélén, egyszer csak megállt mellettünk egy motor(os). Azt hitte, baj van. Mikor kiderült, hogy semmi gond, addig erőlködött, míg elcsalt ide. Mindez külhonban, vadidegenként.
Minden tiszteletem !