Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én biztos!
Eddig azt hittem tudok beszélni (bár EZEK soha nem hagytak!)
Rájöttem:NEEEEEM!
áááá, dehogy azok!

csak sokkot kaptak tőlem!
Ennyi hímsoviniszta egy fórumon! Én nem is értem ezt a nagy előítéletességet.
Nekem meg begyulladt a fülem! Azt hittem a víztől...
ment neked mail
A fajok közti keveredés nem nyer bocsánatot!

Az hagyján, hogy benne van... de kihallatszik!

Teddy mókus!
bocs, maci!

az én agyam unisex!
másként hogy lenne benne ennyi agymentség?
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, a női agy... de még ki is jön belőle...
Frászt! Az a csap arra való, ha le kell venni a tankot és van benne benzin. Azt nem használod csak olyankor. A "normális" csapod ON és RES állásban van zárva, ha nem jár a motor. Klasszikus értelemben nem tudod elzárni a GS csapját. PRI állásban pedig kiiktatod a vákuumpumpát... ilyenkor folyik a gravitációval is a karbiba a benzin... részletek az adatlapomon...
már miért tennéd?
hát mire való a jóóó öreg sufnituning?

barkácsolj rá olyan periszkóp elven alapuló elzárószerkezetszerűséget, amit rögtön a gázkarra építesz, oszt ég piros lámpánál is el tudod zárni, de csakis a recesszió miatt!
Needee kösszi szépen
Majd csapok még fel képet:)
De annyira nem szerenék marbisat:)
De azért kösszi az ötletet:)
Am ha az ember elakarja zárni a benzin csapot akkor mindig tekerjem ki a tankot és emeljem meg?
Tibkin!

Teeeeeeee, áááááállllat... ez nagyon álllat!
Dávid
Rakj fel képet oldalról a motorodról!Nekem nagyon bejön!A Marlboro-s festésen esetleg matricákon nem gondolkodtál!Nekem a simsonom volt igy festve,piros váz és fehér a többi cucc!
De amúgy információéhséged enyhítésére nézegesd át az itt évek során összegyűlt rengeteg tudást és anyagot:
www.akmt.hu

Bocs, de ez magas laszti!
Itt találsz ilyesmit.
2600ml+300ml a szüröbe! =2900ml
Az egyik az amit tudsz tekergetni (ON,RES,PRI). A másik pedig a tank alján van... belül. Ehhez meg kell emelni a tankot (ekkor egy jó hosszú csavarhúzó kell, hogy elérd), vagy ha leveszed a tankot, akkor középtájon van. Ez gyakorlatilag egy pici csavar... a foregon féle ábrán a 10-es jelű alkatrész alján látható. Sima "lapos csavarhúzós", és semmi csap formája nincs... de eltéveszthetetlen, ha látod.
Igen, 2 benzincsap van... Egy közvetlen a tank alatt, egy pedig a "jól ismert".
két benzin csap?
Nah meg ha van valakinek eladó Tankja irjon reálís áron:)
Meg tudnátok lécci a 2 benzin csapról képet feltenni mert nekem azzal valami nem okés:S
Az olaj betöltőnyílásánál bele van ütve a deknibe, olyan 3 literkörül.
Még egy olyan hogy mennyi motor olaj megy bele?
Mert most akarom cserélni:)
kösszi az előző választ is:)