Sörci pociba rá a pizzára/ EZ A REKLÁM HELYE/
csimma terazs szellőz
hazaút :láb 2-szer begörcsöl
elsőnél leáll lazít
másodszor menet közben nyújt+akrobatika mocin. VESZÉLYES !
meg /hogyírgyák?/:chopperosítottam a GS-t
gyári bukócső passentos lábtartó. EZ SEM AJÁNLOTT !
kérdésem lenne, 130-as tempónál ugye 7 ezret forog a moci! Itt ha autópályán megyek marad a 4,5 -5 L es fogyasztás vagy lehet kicsivel többel számolni?
te jó ég ennek nagyon csunya hangja van mondta a Teddy hogy normális egy kis mellékhang de ez ez nagyon gáz, ha halk sztem az csak jó lehet, de azért hallgas meg másikat is legyen összehasonlítási alapod
1. A GS500F esetén a vázon lévő adatlapon rajta van a gyártási év?
2. Bal első telóból szivárog az olaj mennyire bonyolult a javítása?
(be nem koppan, ha teljes erővel nekifeszülök)
3. Milyen a normális motorhang? Amit én halottam az tök csendes, nem halani a szelepeket igy, szinte susog pl. nem olyan mint ez: http://www.youtube.com/watch?v...
4 Kb. egy normális láncszett hátsó lánckerékkel mennyibe kerül?
Teddynek igaza van a szelepszár-szimering miatt füstölhet. A hangján is lehet hallani ha gallyra van vágva a masina. Igaz a GS-nek elég random a járása a 2 henger miatt.
Múltkor tankoltam a Puntoba amikor a mellettem lévő kúton állt egy GS. 5-6 évesnél nem volt idősebb. Na a hangjáról még egy kisgyerek is meg mondta volna hogy ott valami bibi van. Nagyon csúnyán szólt, de ahogy néztem az öreg le sem sz@rta. Kikanyarodott és tőgáz. Így vegyünk idős tulajtól gépet, vannak még őrültek...
ez úgy van hogy tegnap beleraktam 4 liter benzint majd elindultam motorozni ON állásban , pár km után szaggatott a motor tehát RES-re csavartam és mentem tovább, szóval jól kötöttem be , illusztrálom
hát most jól megy, a szerelő azt mondta hogy jobban húz mint ami ott van náluk 400 as zzr, mert egymás után porbálta ki mind a kettőt persze lehet a zzr szar nagyon de inkább az enyám jó
persze a benzin csapon nem tévedtem el hiszen rá van írva, anno mikor kiszedtem a tankból a szűrőt akkor emlékeztem rá hogy a rövid az ON, de nem voltam bent biztos ezért megkérdeztem, de aztán megoldottam úgy a problémát hogy lehúztam a csapról a csövet és belefolyattam a benzint egy kannába és akkor már biztos volt a dolog szal megtudtam csinálni , és nem is törtem el semmit.... csak a kutya sprintelt el a benzincsap egyik csavarjával de aztán szerencsére az is meglett
csimma terazs szellőz
hazaút :láb 2-szer begörcsöl
elsőnél leáll lazít
másodszor menet közben nyújt+akrobatika mocin. VESZÉLYES !
meg /hogyírgyák?/:chopperosítottam a GS-t
gyári bukócső passentos lábtartó. EZ SEM AJÁNLOTT !