Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sörci pociba rá a pizzára/ EZ A REKLÁM HELYE/
csimma terazs szellőz
hazaút :láb 2-szer begörcsöl
elsőnél leáll lazít
másodszor menet közben nyújt+akrobatika mocin. VESZÉLYES !
meg /hogyírgyák?/:chopperosítottam a GS-t
gyári bukócső passentos lábtartó. EZ SEM AJÁNLOTT !
kérdésem lenne, 130-as tempónál ugye 7 ezret forog a moci! Itt ha autópályán megyek marad a 4,5 -5 L es fogyasztás vagy lehet kicsivel többel számolni?
te jó ég ennek nagyon csunya hangja van mondta a Teddy hogy normális egy kis mellékhang de ez ez nagyon gáz, ha halk sztem az csak jó lehet, de azért hallgas meg másikat is legyen összehasonlítási alapod
Sziasztok,

Megnéztem egy motort, s lenne néhány kérdésem,

1. A GS500F esetén a vázon lévő adatlapon rajta van a gyártási év?
2. Bal első telóból szivárog az olaj mennyire bonyolult a javítása?
(be nem koppan, ha teljes erővel nekifeszülök)
3. Milyen a normális motorhang? Amit én halottam az tök csendes, nem halani a szelepeket igy, szinte susog pl. nem olyan mint ez:
http://www.youtube.com/watch?v...
4 Kb. egy normális láncszett hátsó lánckerékkel mennyibe kerül?

előre is köszi.
Teddynek igaza van a szelepszár-szimering miatt füstölhet. A hangján is lehet hallani ha gallyra van vágva a masina. Igaz a GS-nek elég random a járása a 2 henger miatt.
Múltkor tankoltam a Puntoba amikor a mellettem lévő kúton állt egy GS. 5-6 évesnél nem volt idősebb. Na a hangjáról még egy kisgyerek is meg mondta volna hogy ott valami bibi van. Nagyon csúnyán szólt, de ahogy néztem az öreg le sem sz@rta. Kikanyarodott és tőgáz. Így vegyünk idős tulajtól gépet, vannak még őrültek...
basszus, én nem is ezt a smile-t akartam!

ezt, ami egyel felette van!
Sziasztok!
Kormánycsutkás kormányalkatrészeket elcserélném klasszikusra.
Üdv
ikovacs55!

sör a hűtőben-e?
és a csizma az ágy alá rúgva már?
Akkor is szerezz, ha másnem fizess valakinek, mert utána meg rámegy a gatyád is nemám úgy jársz mint én
hali

Köszi az infót.
Itt a baj, hozzáértő ismerősöm az nincs.
De motorozni azt szeretnék. :-) Fogok is.
AHA
én azt se tudtam hogy van rajta zár én csak leeresztettem a benzint, aztán mikor raktam össze láttam hogy el lehet zárni a tankot is
Inkább ne baszogasd!
De nem tudod forditva berakni,mert akkor nem lehet elzárni a csapot!
nekem pont fordítva van, egészen véletlenül rajzoltam így de valszeg én raktam vissza fordítva
Erröl beszéltem!Bal a normál,jobb a tartalék!
Tankban öngyujtóval látszik a benzincsö!
ez úgy van hogy tegnap beleraktam 4 liter benzint majd elindultam motorozni ON állásban , pár km után szaggatott a motor tehát RES-re csavartam és mentem tovább, szóval jól kötöttem be , illusztrálom
A tankba is belelátsz? Mert onnan indul minden csomózás. Ha véletlen nagyon összekeveredett valami, akkor a tűzhelytől indulj.
hát most kimegyek és megnézem, lehet tegnap óta megint összekevertem
hát most jól megy, a szerelő azt mondta hogy jobban húz mint ami ott van náluk 400 as zzr, mert egymás után porbálta ki mind a kettőt persze lehet a zzr szar nagyon de inkább az enyám jó
Az adatlapomon van méret. És ahogy az előttem szóló tanácsolta, egy "teljesítménykategóriával" nagyobbat vegyél adott méretből.

Én már teljesen összekeveredtem...

Milyen cső? Milyen hosszú? Miből van?

(A tankban a szűrő alatt a hosszú, az még mindig az "ON"... )
Na akkoo ez megvan!
Megoldodott a többi problem is?
persze a benzin csapon nem tévedtem el hiszen rá van írva, anno mikor kiszedtem a tankból a szűrőt akkor emlékeztem rá hogy a rövid az ON, de nem voltam bent biztos ezért megkérdeztem, de aztán megoldottam úgy a problémát hogy lehúztam a csapról a csövet és belefolyattam a benzint egy kannába és akkor már biztos volt a dolog szal megtudtam csinálni , és nem is törtem el semmit.... csak a kutya sprintelt el a benzincsap egyik csavarjával de aztán szerencsére az is meglett