Nem akarom elvenni a lelkesedésed a " magasabb oktánszámú benzintől" , de karburátoros motornál szart sem ér.......sőt, extrém esetben még teljesítmény vesztéshez is vezethet
Mivel a magasabb oktánszámtól az üzemanyag jobban összenyomható ezért más levegő keverék kell neki. Ami ugye injektornál nem gond, mert utánaállít ,de a karbi...........
A DT, be szoktam néha tankolni , de akkor utánaállítok a levegőnek.
A probléma inkább elhasználódással hozható összefüggésbe. Az előző tulajnál 180 környékén jelentkezett (állítása szerint) nem sokkal az eladás előtt . Ez a moci a telivér 39kw-os . Tegnap gondoltam kicsit kikormolom, de a magasabb oktánszámú benzin+ adalék csak kitolta a tünet jelentkezését 140 fölé. Esetleg ismer valaki megbízható szerelőt Veszprém környékén? Vagy menjek egyből lefejetni magam a márkaszervízbe?
Üdv Viktory90 !
Sajnálattal olvastam a történtetet,de
fontos hogy te épségben vagy!
Én kb 3 hete költöztem Pátkára /tudod a szomszéd falu/
Helyismeretem még nuku.
Műszaki analfabéta vagyok.
Viszont felajánlhatok kis fuvarozást /kézi harckocsi , műhold stb./, vagy lóti-futi futárszolgálatot, ha szükséged lenne rá !
tel. e.mail az adatlapomon
Hello már lehet nem aktuális a dolog de a karburátor és a hengert összekötő műanyagelemnek -szívócsonk -nézd meg nincs e benne szűkítés.
Mivel a gyár két szívócsonkot gyárt egy 25kw-ast és ey 36-39kw-ast.
Én nekem is szűkített csonkom volt, de fogtam egy ráspolyt, és kireszeltem---könnyű reszelni valamiféle spiáter származék.
De meg is veheted 6500 ft darabja.
Amúgy amikor nem csináltam meg 140-volt a vége két személlyel.
Reszelés után két személlyel 165-170.
Amúgy nem reszeltem ki teljesen csak a kör területének a feléig, így meg marad a kellő légsebesség. Így feszesebben reagál a gázadásra is mert nagyobb a nyomás különbség.
mégiscsak megtaláltama motorbontók listáját, esetleg más típus teleszkópszára jó lenne bele?
bár ki aki tud eladó teleszkópszárat vagy lámpát első tengelyt az szóljon, esetleg első kerék is....szal komplett eleje a gépnek...
előre is köszi....és mindenki vigyázzon magára!
jöttem haza, elkezdett csöpögni az esső, majd szakadni, jött a kanyar, gyorsnak találtam a sebességet és hátsó fékre ráléptem...a segge megcsúszott, és tök egyenesen mentem kifelé a kanyarba. Első hiba nedves nyálkás út, úgy kell menni mint a giliszta nem úgy csúszni hanem oly lassan. kettő a kanyarba kifelé néztem és arra is mentem amerre néztem.
köszi jól vagyok, karcolások, a sisak megmentett, állrész koppant!
Esküvőn pincérkedtem, és hazafelé tartottam. tudom h sokszor kinvolt már de nincs idegem visszakeresni, bontókba segítsetek légyszives h merre telefonálja, ha minden igaz akkor a villának csak a "fényes" része hajolt, a kormányszerkezet jónak tűnik a két villát kicsúsztattam lefelés az alsó részek amibe a tengely megy jónak tűnnek. tehát csak két fényes villarész kell, ja és első tengely.
Előre is köszönök mindent.
csimma hun szárad ?/ nekem 2 nap/
Semmi közöm , de tegnap hun vóótáá ?
tiszta unalom vóóóóttt. nélküled , /mármint nekem./
a sátor már belőve , o K
ui :a vihar , vízözöm , szobábúúú is szép
Mivel a magasabb oktánszámtól az üzemanyag jobban összenyomható ezért más levegő keverék kell neki. Ami ugye injektornál nem gond, mert utánaállít ,de a karbi...........
A DT, be szoktam néha tankolni , de akkor utánaállítok a levegőnek.
hűűűűdejólmegaszondtam :)
A probléma inkább elhasználódással hozható összefüggésbe. Az előző tulajnál 180 környékén jelentkezett (állítása szerint) nem sokkal az eladás előtt . Ez a moci a telivér 39kw-os . Tegnap gondoltam kicsit kikormolom, de a magasabb oktánszámú benzin+ adalék csak kitolta a tünet jelentkezését 140 fölé. Esetleg ismer valaki megbízható szerelőt Veszprém környékén? Vagy menjek egyből lefejetni magam a márkaszervízbe?
asszem hirtelenjében ezek is megteszik.
ja!
és hozzá való munkásokat, akik nem csak támasztani tudják ezen eszközállományt, hanem használni is.
ígérem, karitatíve besegítek: nem anyázok!
és akkor talán csak végzünk már azzal a sok ásatással Pesten.
Sajnálattal olvastam a történtetet,de
fontos hogy te épségben vagy!
Én kb 3 hete költöztem Pátkára /tudod a szomszéd falu/
Helyismeretem még nuku.
Műszaki analfabéta vagyok.
Viszont felajánlhatok kis fuvarozást /kézi harckocsi , műhold stb./, vagy lóti-futi futárszolgálatot, ha szükséged lenne rá !
tel. e.mail az adatlapomon
-Egy sört kérek!
-Alkoholmentes jó lesz?
-Játékpénz jó lesz?
Mivel a gyár két szívócsonkot gyárt egy 25kw-ast és ey 36-39kw-ast.
Én nekem is szűkített csonkom volt, de fogtam egy ráspolyt, és kireszeltem---könnyű reszelni valamiféle spiáter származék.
De meg is veheted 6500 ft darabja.
Amúgy amikor nem csináltam meg 140-volt a vége két személlyel.
Reszelés után két személlyel 165-170.
Amúgy nem reszeltem ki teljesen csak a kör területének a feléig, így meg marad a kellő légsebesség. Így feszesebben reagál a gázadásra is mert nagyobb a nyomás különbség.
bár ki aki tud eladó teleszkópszárat vagy lámpát első tengelyt az szóljon, esetleg első kerék is....szal komplett eleje a gépnek...
előre is köszi....és mindenki vigyázzon magára!
adatlap bővítése netán?
hülyén hangzik, de én még így, ezen a módon is igyekszem tanulni.
ha nem veszed zokon, érdekelne, mi történt.
csak mert minden esetből még szárazon is sokat lehet okulni.
ám a legfontosabb: itt vagy, írsz, és lassan talán már meg is nyugszol.
örülök, hogy ez így van, s nem másként.
Esküvőn pincérkedtem, és hazafelé tartottam. tudom h sokszor kinvolt már de nincs idegem visszakeresni, bontókba segítsetek légyszives h merre telefonálja, ha minden igaz akkor a villának csak a "fényes" része hajolt, a kormányszerkezet jónak tűnik a két villát kicsúsztattam lefelés az alsó részek amibe a tengely megy jónak tűnnek. tehát csak két fényes villarész kell, ja és első tengely.
Előre is köszönök mindent.
még most is remegek, első villa eltekeredett, ha valaki tud eladót szóljon!
vazzeg olyan szél volt ,nem tudtam melyik pillanatban viszi el a tetőt
de hol benne az izgalom?
muszáj csak a "lényegre" szorítkoznom, mert a végén még én magam is sok/k leszek magamnak.
és akkor még a többiekről nem is szóltam!
kedden megyek párszázasért messzibe, oszt, ha lesz mit, megírom.
/tartok tőle, hogy nem jövök haza fejlemények nélkül/
Semmi közöm , de tegnap hun vóótáá ?
tiszta unalom vóóóóttt. nélküled , /mármint nekem./
a sátor már belőve , o K
ui :a vihar , vízözöm , szobábúúú is szép