uhh nagyonkedves vagy köszönöm szépen.
1. nemlenne pofám mások idejét és kilómétereit az én ügyeimre rabolni.
2. holnap megyek , fatertól elkértem a szekeret, letzelóztam a műhyelyt és abontót is! ha minden jólmegy estére hazahozom ami kő és már csak a kereket kell várnom fehérvárról.
De azért nagyon szépen köszönöm, ha készlesz a gép gurulhatunk....van még egy környékbeli gs-man itt albaregia néven garázdálkodik....jólenne a környékbelieket megismerni
"A tiéd nem egy fekete, a Lónyay elején? Én meg a Kálvin téren lakom."
fenti mondat egy interaktív kereskedelmi /motoros/ ügylet kapcsán érkezett.
na, nem kicsit néztem nagyot!
hogy az embert már ily rövid idő alatt is "kifigyelhetik"!
Üdv szebjulcsi !
Segíts nekem légyszives, A következő történet angol humor , vagy angolokról szóló humor ?
Valahol angliában egy főúri kastélyban ebédel a család.
Az ötéves herceg leteszi a kanalát és megszólal:
-Ez a leves hideg !
Mindenki döbbenten néz. Család , cseléd,és az egész háznép.
-Dehát Fiatalúr ön tud beszélni ?Születése óta egy hang nem jött ki
a száján. Idáig miért nem beszélt ?
-MERT IDÁIG MINDEN RENDBEN VOLT !
Előttem már céloztak Tőserdőre.
Én megyek . Idáig csak a fórumon "ismertem" az Urakat, Hölgyeket .
Most lessz alkalmam személyesen megismerni közülük jópárat .
Üdv !
Drága fődim !
Nem akarok nyomulni , de egyszer már fölajánlottam futárszolgálatot.
Amúgy is van még elintézni valóm a NAGY város közelébe, tehát még tart az ajánlatom !
A dolog lényege: nem volt előre eltervezve a látogatás.Menet közben gondoltam rá, mert Börs rémlett, és erre voltam - erről jutott eszembe. Namost a motoron nincs sem fórum, sem taglista.
ez azért bla-bla, mert olvasgatsz itt időnként, és nem túl régen meg járt már nálam más fórumozós is /Erik meg ikovacs55/.
ők is itt kaptak infot, hogy hol keressenek.
de, minden más eshetőségre: Budaörs, Szabadság út 68.
MixR pizzéria és étterem / van kerthelyisége is!/.
Nem blabla. Jöttem le Szszmiklósra a lányomékhoz,és út közben gondoltam rá- tényleg!- hogy egy kávéra meg kellett volna állni. De nem tudtam, hol. Ennyi a történet.
Nem kell csodálkozni, sokan kevesebbet vannak gép közelében.
Különben sokszor volt Sioma Béla már emlitve több topikban, csak több 1000 hozzászolást kellet volna átolvasni
Én is voltam már nála, mert haveromnak sulyossan sérült a gixere.
Neki sajna meg is volt törve a telója nem csak simán görbűlve- azt nem érdemes javitani. Akkor éppen Dukati vázat heggsztett de a gixer vázát nem tudta volna kihúzni--cserés lett.
ja igen h érthető is legyen, az elmlített úriember a hajolt vázat, villát és minden egyéb dolgot "kíhúz" visszaegyenesít stb, szal amire más aztmondja h totálkár ők megszerelik. PONT
akkor most generálok nekik egy kis reklámot
majd töltöm a beszélgetésünk idején készült, "na hol jártam/tunk" fotókat.
:-)