Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pl.
Én pl ma délelőtt jöttem Pestről haza. Akár el is kísérhettél volna egy darabon vagy végig. De úgy nehéz megbeszélni valami motorozást, hogy feldobod, azután meg nem jelentkezel.

És még egy Moccmacskát is láttam szemből, ha jól gondolom. De most nem vagyok biztos benne.
Atmenet, köszike neked is a meghívást, mint korábban írtam a hétvége pont utazós hétvége lesz. A legközelebbiig meg még gyakorolok. :) Kellemes hétvégét kívánok!
Egy visszafogott angol elégedetlenség.
Ez már csak így meg English-éknél. Sajnos most derült ki hogy a Tőserdős kirándulás most kilőve nekem, vidékre kell utaznom, a legközelebbire viszont igyekszem odatenni magam. :) Köszönöm a meghívást!
a vízimalom Koloravoban van.

nagyon klassz hely. szálláslehetőség is van.
most van a Hanna-Hanna Fesztivál
100 az eredeti ára, de sokszor van akción, mint pl most is, 60euró. Nekem megérte a pénzét.
Nem is kell a felmentés, én vagyok a hülye, hogy a matricázással nem bírtam megvárni mondjuk a novembert...:)
:-)
nem-nem.
az már Komárom.
a határ túloldalán, kb. 25. km-re

hsz.-emet persze, hogy nem találta d!

mert 10-et ki kell belőle vonni.

ez egy elmetorna lett volna, hiszen még most sem tartunk ott!

majd nézd meg az AKMT-s ütemtervet.
ott mindig van valami info, hogy épp mikor, ki mire szervezkedik.

és akkor még hol az évadzáró!

nincs ám örökös felmentés!
Jövő hétvégén meg elvileg van program sajna.
Szia Atmenet
Köszi az infot, a amit írtál hozzászólást azt sajna nem találtam meg, de a linket megnéztem. Ez nekem megint ugrik basszus, a tankom és az idomom matricásnál van... Pedig úgy volt h hétvégére meglesz, de hát nem készült el. Érezzétek magatokat nagyon jól, és remélem azért össze tudunk idén futni még valamikor.
Egyszer egy Monostori erőd, a malmot viszont nem tudom hol lehet. Szintén Komárom?
és tudja, és tudja!

de csak részben.

van ott még más is!
Komárom?
naésakkor jöjjön: holjártam braziliáda

hali djani86!

egyfelől lásd a 73740 hsz.-met, másfelől egy aktualizált link újfent kiemelve a listára való feliratkozás okán ittenst.
szóval, ott a helyed!

a lényeg: jóóó lesz.
CSAPAT is, meg az idő is.
a programról meg már nem is beszélve!

ogabi!
kampányaktivizatőrnek asszem elmegyek sima E85-el is, nemdebár?
Érdeklődhetnék erről a Tőserdő felől? (lehet írtátok már, de mostanában sok dolog volt, idő meg arányosan semmi) Jó lenne már valamikor találkozni a csapattal, eddig sajna ez kimaradt.
szépen felmálháztad:)
Az bizony Blue gépe lesz. Digit kilométeróra, meg ilyen felni nem lehet sok GS-en itthon. Ahogy emlékszem, nincs 3 hónapja, hogy még a fejidommal árulták a képesmotoron 50ezer km-rel... Mondjuk ettől a Csonti cartól levegőt nem vennék, olyan hirdetéseik vannak:)
Aha,tehát elég csendes.Amugy mi a száma?Mert nézegettem a louis-ban elég nyomott áron vannak!Nagyon tetszenek évek óta,csak nem mertem venni,mert elég titokzatosak!Nem ir tesztet senki róla!
Köszi
látom, nem csak én vallom e fentieket.

azzal a durva kiegészítéssel, hogy nekem sem az erre-arra kanyarodás, sem a szembeforgalom nem okoz lelki törést.

de még rendőröknek sem, mert volt, hogy ők jöttek velem szembe.

az a baj, hogy én mindig baromira az ésszerűség, és kevésbé a szabályok alapján közlekedtem biciklivel is.

aztán meg, ha rajta vesztek, akkor úgy jártam.

de más testi épségét a legmesszemenőbbekig tisztelem!
Megkérdezheted .
Hát, kicsit hátul a tarkónál szelel, mivel a többi bukóhoz képest "rövidebb" az a része, a levegőző nyílások nálam nem valahogy jelentenek semmit, mint nyitva, mint csukva ugyanolyan. Zajszint az egész minimális.
Megvagyok vele elégedve, csak hiányolom belőle a flip up-ot, illetve a napszemüveget
El sem törtem a záróvonalat!
Meg, fel sem volt falazva!
ezer szerencséd, hogy Téged épp abban az egy adott századmásodperces manőverpillanatban nem láttalak.

mire visszapillantottam, már szabályosan húztad magadnak.
Miért, Én is arra mentem!
hát kupakoljon az, aki gyűjt valamire!

tudtam, hogy erősen vannak hiányosságaim, na, de hogy én még ezt sem!

hát jó, akkor asszem, ki kell valamit rá találnom házilagosan.
kb. ha megtalálnám nagyanyám gyűszűjét.
bár, az is úgy lógna rajta, mint tehénen a sosem hordott boxere.