Üdv !
Úgy néz ki: ki" kell venni a leszögezet csizmából
a100-as szögeket" mert holnap kell mennem B.-örs cytibe
ügyintézni. Beugranék hozzád is listázni ha nem gond !
/remélem a SZERVEKET elintézted !/AZANNYUKJÓISTENITHABÁNTANAK
@hápi-gs: köszi. Valamikor lehet h csörgök. :)
@atmenet: éjfél körül, után? Akkor kisebb a forgalom az biztos. Általában este 10-11:30között szoktam,bár nem lehetetlen később sem, ha még nem vagyok álmos. :)
Hát 23.-án hétfőn Graz felé jövünk haza.Ha úgy jön ki a lépés és időben jól állok bekukkanthatok az ottani lajosba.De ezt még a többiekkel is le kell zongorázni.
kérdésem lenne, van a tankba ugye a szűrő amin keresztül kifolyik a benzin, az két csőbe ágazik, egy hosszabba és egy rövidebbe, nah most melyik a Res, és melyik az ON? Én úgy emlékszem hogy a hoszabb cső az a REs, a rövid meg az ON! valaki nem tudja véletlen?
május óta van GS500-am. Nagyon király. :)
Szép, kényelmes, jó a hangja és keveset fogyaszt.
Először cruisereket nézegettem, de egyrészt túl drágák voltak, másrészt túl műanyagok. Ami meg nem műanyag, az túl drága is volt, ja ezt már irtam. Emellett igazi motort akartam, nem műanyagot, + ami jó felépítésű, megbízható gép. Erre esett a választásom sok olvasgatás után. Eddig ilyeneken mentem (tanfolyam,stb): ER5, GS500, Honda400, YamahaXVS650.
XI. kerben lakok. Hétköznap főleg csak este érek rá.
Van valakinek kedve lassan motorozni alkalomadtán? Kezdő vagyok. Eddig kb 1000-et tettem a mociba, +a tavalyi tanfolyam.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-40
41405