kicsit korai de megkérdem, 30.000 nél aktuális as szelephézagos szervíz, és ezt egybekötik karbi szinkronnal is. enyémbe most 28 van aszem. idén talán betölti a 30at
NAmármost az utóbbi kihagyástól eltekintve követtema fórumot és olvastam olyanokról akik szervizelés után roszabb motort kaptak vissza, fura hangal és menetteljesítményel. épp ezért kicsit félek tőle,
ha a moci pöpec, kelljen neki a szervíz? Mit tanácsoltok Vigyem? ÉS HOVA? fehérvári fullgas megszűnt, azvolt hozzám közel.
igen az enyém pl az. konkrétan 2004 es és jó állapotú
megpróbálom visszaolvasni az edigieket..szerencsére volt indokom motorozni az elmúl másfél hónapba így nemigen kerültem net közelbe.
Rendben. Fejés albérletbe kiadva.
Bár meglepett a kérdés: kankutyatej is jó?
Miután nincs kizárva, mint eshetőség, és nekem nincs
sem állat, sem növényhatározom, mondtam, csak a mennyiség játszik! 1 azaz egy liter!
Üdv Mindenkinek!
Valami irgalmatlanul jót sikerült motorozni most délután. Elmentem kicsit a Bakonyba, és nagyon megérte. Gyönyörű most minden. Szépek a fák, a madarak hangosak, egy csomó helyen piknikeznek, teljesen idilli minden. Na én ebbe az idillbe rondítottam bele, mert olyan frankó kanyargós az út, hogy muszáj volt kicsit húzni neki. Azért igyekeztem a jó ízlés határán belül állat lenni, uh talán nem szerezem több ellenséget a motorosoknak. Ja és ezt akkor lőttem mikor hazaértem. Nekem nagyon bejön:
Valami olyasmi, de pl. az én riasztóm most legérzékenyebb fokozatra van állítva: amint ráül valaki, mocorogtatja vagy enyhébben rácsap, rögtön visít qrva hangosan.
balesetmentes kilométerek tízezreit!
kérem okítsatok ki.
megtanultam csúsztatni hazafele, mert a fékjei nagyon gynegék a sebességéhez képest
kellene egy kipufogó dob, vagy rendszer rá. Tudtok eladót?
igaz, nem egész napra, de a szervek megkövetelik a jelenlétem.
így halasztok.
meg már mindjárt itt a Tőserdei vágta is.
Tudom ez elég alap dolog, de hol van a motorszám a GS500-on?
Az alvázszám valahol a vázon gondolom.
köszi
Azt hittem kimotorozol a világból két napig !
Mi, aztat szeressük...
éljen a Petőfi hídról pest felé levezető felbarmolt szakasz!
javaslom, a rutinpályákat oda kihelyezni!
NAmármost az utóbbi kihagyástól eltekintve követtema fórumot és olvastam olyanokról akik szervizelés után roszabb motort kaptak vissza, fura hangal és menetteljesítményel. épp ezért kicsit félek tőle,
ha a moci pöpec, kelljen neki a szervíz? Mit tanácsoltok Vigyem? ÉS HOVA? fehérvári fullgas megszűnt, azvolt hozzám közel.
megpróbálom visszaolvasni az edigieket..szerencsére volt indokom motorozni az elmúl másfél hónapba így nemigen kerültem net közelbe.
Ha esetleg tud valaki egy jó állapotban lévő GS500F-et (2004) körülit megköszönném ha jelezné.
Köszi
de megyek. Meg lassan írnom kéne listát mi is köll!"
mi van, odaszögelted a motorcsizmádat?
küldjek egy mentőosztagot, hogy kiszabadítson?
de szerdáig már ne gyere, máshol tekergek.
hát, ha Te kankutyát is képes vagy megcsapolni a projektért, akkor ott szem nem marad szárazon!
de vállalom.
nem, nem a kankutyacuccot, mert azt az én értelmezgetős, elemezős agyamban, nem annak hívják.
de még csak nem is annak becézik!
Bár meglepett a kérdés: kankutyatej is jó?
Miután nincs kizárva, mint eshetőség, és nekem nincs
sem állat, sem növényhatározom, mondtam, csak a mennyiség játszik! 1 azaz egy liter!
a pezsgő meg ragad!
de ha már így, akkor valamit majd csak kitalálunk.
mondjuk szívesen megfürdenék egy liter kutyatejben, ha be tudod szerezni!
és nem csak hangemberkedek, de azt hiszem, ezt Te is tudod!
Müanyag palackos pezsgőt valamelyik részeden?
(medencében üveget nem törünk...)
Valami irgalmatlanul jót sikerült motorozni most délután. Elmentem kicsit a Bakonyba, és nagyon megérte. Gyönyörű most minden. Szépek a fák, a madarak hangosak, egy csomó helyen piknikeznek, teljesen idilli minden. Na én ebbe az idillbe rondítottam bele, mert olyan frankó kanyargós az út, hogy muszáj volt kicsit húzni neki. Azért igyekeztem a jó ízlés határán belül állat lenni, uh talán nem szerezem több ellenséget a motorosoknak. Ja és ezt akkor lőttem mikor hazaértem. Nekem nagyon bejön:
s majd rajzolunk listát a szükséges dolgokról.
"ez kimaradt.....valamikor, /hú de szép szó!/"
itten most értelmezési készségek hiányában ezt nem igazán tudom hová tenni.