Aki ráér és nem tudja hirtelen mit csináljon ma napközben!
MA VAN AZ AKMT - HELP2010 - napja.....
Vagyis pattanjon fel a mocira, és jöjjön le 10:30-ig Adonyba.
Innen elmegyünk DÉG-re a Bálint Gyula Gyermekotthonba, ahol az otthonban lévő gyerekeknek viszünk 4db PC-t, valamint minden gyereket 1-1 körre elviszünk motorozni a faluba.
(Adony-Dég 66km)
Nah kösz mindenkinek! Elég kielégítő válaszok voltak!
Szval hidegen felkeménykedik melegen kicsit puhább de nem mindig . Meg nem rendszeresen. Valószínűnek tartom télleg hogy kicsi víz van a rendszerben. Vagy már szar a olaj. Ugyhogy asszem csere lesz.
Csak még húzza ki köv szervízig. Még 2500km. Hamar beledarálom.
szivargyujtó beszerelésén töröm afejem, olvastam akmt-n ehez okosságot.
Tehát : megfelelő pórusokat az akkumlátor sarujára kötöm (a pozitív vagyis piros vezetéket elvágom és beiktatok egy biztosítékot)
ENYI?
Viszont teknikai jellegü kérdésem lenne.
2004-es gs-t hajtok , megépitettem az interneten fellelhető fokozatvisszajelzőt. Két nyák dejódák . Az a bökkenő , hogy az eredeti csatiban az üresen kivül a 2. ill. 3 -as is benne volt s ha ezeket bekötöm bár fél fényerővel , de világit minden led.
Valaki + tudná mondani mire való e két fokozat ...
Már kértem is árajánlatot néhány kárpitostól. Gondolom én is, hogy nem ügy nekik egy piti kis motorülés a bazinagy heverők és ágyak után.:-) Másrészt én ott fehér holló lennék, mert nem motorosokra utaznak, akikről tudják, hogy amúgy is fizetnek, mint a katonatiszt, ha egyszer motorozni akarnak. A zselés seggalátét jó ötlet, egyébként kicsit drágábban mérik. A biciklimhez valami 5000 Ft-ba került (Decathlon) a zselés nyereg.
HA elmész egy tesco,vagy lidl elött,menj be vegyél zseléés bicikli ülést azzal az elsö kárpitos mestert megtalálod !Vesz egy fogót és kihuzogálja a tüzökapcsot az ülés aljából,leszedi a mübört,cserébe kiszabja a rendes bört!Aztán jön a nehéz rész,vesz egy fóliát és mindent összeragaszt esetleg a szivacsot is cserélheted akkor!Aztán tüzökapocs és ráfeszités az kicsit bonyodalom,de neki nem nagy cucc!Felénk 3ezer pénzt kérnek,esetleg ha nagyon lehúz akkor 5-öt! De szerintem ezt te is megtudod csinálni.
Sima kárpitost keress, azok nem fognak remélhetőleg lehúzni.
Tavaly nekem 8000 forintért lett újrahúzva az ülésem, és ebben benne volt az anyagár meg a munkadíj is! Igaz nekem a szivaccsal semmi problémám nem volt, ahhoz nem kelett nyúlni.
Az egyik bőrhuzatoló műhelyt megkérdeztem, és a számla meg sem állt volna 50.000,- Ft-ig, most érdeklődtem egy magánembernél.
A végén én veszek hozzá szivacsanyagot (a meglévőre egy vékonyabb felső réteget), egy lap bőrt, rávarrom és erősítem, osztjónapot.
Általában azok vannak széthajtva amik még az eredeti autóban vannak. 325-ösök közül viszont sokat lezúztak és az ezekből származó 1-200000km-es motorok bőven jók még sokáig. Unokatesóméba is ilyen van.
MA VAN AZ AKMT - HELP2010 - napja.....
Vagyis pattanjon fel a mocira, és jöjjön le 10:30-ig Adonyba.
Innen elmegyünk DÉG-re a Bálint Gyula Gyermekotthonba, ahol az otthonban lévő gyerekeknek viszünk 4db PC-t, valamint minden gyereket 1-1 körre elviszünk motorozni a faluba.
(Adony-Dég 66km)
további infó nálam: 70 373 negyvenhat 70
Az elmúlt évek HELP-jei itt olvashatók:
http://www.akmt.hu/help.html