Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajj
És Tinye az merre van?
Tinnye melett.Nem messze.Talán 50 KM tőlem.
Én vadállatabbra számítottam, de azért 8000 fölött csak elkönnyül az eleje. Igazából megint rájöttem, hogy ez nem versenymotor és ez így van jól. Viszonylag "hamar" kifogy a lendületből, tehát szerintem egy 600-as Bandit például lelépi.
Itt a nyomaték a királyság! Az benne a vadállat, hogy mindegy milyen fordulaton és milyen fokozatban, de törtet előre .

Ha szavakkal akarnám leírni, akkor nem olyan, hogy "mivanmá mivanmá mivanmá húbazeee" hanem inkább "aaaaaztaaaaaquuuuurvaaaaaaaaaaaa" (így egyben).
Na remélem szemléletes (hangzatos) volt.
Baszki!
Ez ott a motor mögött ugye az Üvegtigris?
Helyileg ez hol található? Mert már érdeklődtem de még mindig nem tudom...
Már régóta meg szeretném nézni!
Vadállatnak nem mondanám.Bár morog.
És milyen a gép? Vadállat?
Hát ezt mondhattad volna korábban is
NEM NYERT .
De ezekszerint másnak is van piros ülése . Sürgősen ki kell találnom valamit.

Tegnap megvolt az első csőgáz. Meg a második, aztán a harmadik...
HMM ez elgondolkodtató...
..miért ne tudnád? Én 60 kgmal és alig 170 centivel minden gond nélkül elterelgettem egy supertenerét, amiről csak egy lábam, az is csak lábujjheggyel ért le... az is megvolt 250 kg.

Bátorság
Hali!
Néztem a képeidet! Rohadtul tetszik a motorod! Mikori? Jah meg a szürke banditon ha jól láttam Bodis van? Milyen a hangja? Gondolom elég böszme... :) Gyönyőrűek. Szerintetek én ezt a dögöt tudnám a 75 kilómmal vezetni? jah meg 172 cm...
:D
A rendőrbácsi gyereknap alkalmából megengedte, hogy felülj?
Lecseréltem a gs-t !
Kémeim jelentették, hogy ma 9:20 körül a Vörösvári úton tartózkodtál egy másik motoros társaságában, és éppen kezet fogtatok, amikor a túloldalt haladtam az autómmal az Árpád-híd irányába. Az SV piros ülése árulkodó volt.
Mind az egy, de az 3× !
Mán meg van mind a 3!
Deee, küldtem, t-online címedre! Nem kaptad meg? Ha valami nem okés, csörgess és visszahívlak!

Köszi mindent!
hogy volt a két gyertya 3000 ft? én 800 ft ért vettem db-ját agy a 2001 be más fajta kell?
szűk 100... örülj hogy egy olcsón fenntartható motorod van
Sziasztok! Megtörtént a nagy szerviz!
Vezérműlánc spanoló 12895
Kartergáz Ház tömítés 1160 ft
Szelepfedél tömités 6545 Ft
Motorolaj(Super 4) 10w 40 7950ft
Levegőszürő 3530Ft
Hátsó lánckerék 5250Ft
Lánc (DID) 17.800ft
első lánckerék 3150ft
olajszürő 1110
Gyertyax2 (NGK) 3864ft
első fékbetét 8250ft
hátsó fékbetét 7490ft
Munka díj: 12.000FT

Szóval szép összeg volt!
Szóval megy ide valaki?Esetleg a H.ringen is száguldozna?Azon gondolkodom,hogy elmegyek és kipróbálom magam.Elvégre a gyerekkori álmom válna valóra a ringen való motorozással!
Nem ne,hanem ni !
Ide ne!