BMW sportmotor
"A slusszkulccsal tudjuk állítani a csillapítást, úgyhogy nem kell az utasülés alól kihámozni a csavarhúzót." - ezek az apró és filléres, ámde nagyon okos megoldások, amelyeknek minden normális motorban el kéne terjedniük. nem rögtön a csillapításnál, hanem kisebb dolgok esetében.
Panir az nem számit
Viszont a radarok alapelve a fémről visszaverödő sugarak: a kisfelület és kevés fém miatt a motoron és főként a robogon legtöbbször ezek a mérőeszközök nem mérnek be (az ilyen utszéli mérők)
Viszont a fénysorompósaknak mindegy miből vagy (a piszoárban is bemérik a belógóst ) Max a rendőrnek van nehezebb dolga tartartósan rádirányitani.
csak nehogy az egyedi ismertetőjelek alapján felírjanak, aztán amikor felbukkansz a jard előtt, rádnyomják a büntit...
el lehet bújni mondjuk egy kék-fehér GSX-R-rel (hasonló bőrruha) vagy fekete-króm cruiserrel (+bőrmellény, rohamsisak, western-csizma).
Jó válasz hegyekben!
Igen, ez fél liter fork oil (villaolaj)! Négyütemű motorba ! De hát muszáj a magyar felirat!
Mindegy. A castrolmintabolt.hu -ban 935Ft/fél liter. Nincs semmi érdekeltségem! Ennyiért bárki bemegy, megveszi! Nekem csak közel van.
én azér sajnálom szegényt.... pont tegnap elött volt itt Győrben is egy olyan buzi helyen egy trafi ráadásul az a kamerás amikor majd küldik a csekket azt nem is tudsz róla hogy bemértek olyan helyen álltak meg, és egyszerre 4 sávot figyelt
Ma láttam az uaj779-et Budaörsön, múltkor meg az Astoriánál. Tisztára meglepődtem, mert az enyém uaj797 volt, ugyanúgy néz ki és tisztára azt hittem, hogy Julcsi az.
Nekem csak műanyaglencsés szeművegem van, nem koszolom össze, így nem kell tisztitani- akár honapokig sem. A port lefujom,vagy a polomba törlom, vizcseppeket ugyszintén
2db papirzsepi-megvizez-10perc állás-leemelés és vizes kézzel(esetleg folyó vizben) áttörlöm érzem ha van rajt kö,vagy valami aztán száraz ruha vagy papirzsepi egy(1!) határozott törlés oldalra!Aki szemüveges,az mindig nedvesen törli a szemüveget,de a folyó viz arra a legjobb!Ja és a 10.ik szemüveg után elértem arra a szintre,hogy nem csináltatok müanyag lencsés szemüveget,mert azt mindig ledarálom!
Megyek ma a Homasitába,ha kell valakinek valami írjon!